Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis?

QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 11:13)
viskas buvo gerai...tokia situacija prasidejo po trecio vaiko gimimo. Man jis vien karta pasake: "kasdien mylisi arba jaunavedziai, arba melagiai..." blink.gif

Na ir teisybę pasakė žmogus.
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 01 21, 11:17)
nereikia tų apatinių jūs ką. geriau chalatas ir bigudukai . koks skirtumas gi vis tiek buitis rutina

Su chalatais ir bigudukais tik pensininkės po namus vaikšto.
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 01 21, 12:31)
Aha biggrin.gif dirbtu jis tau, pasvajok biggrin.gif
Gal ir dirba kur, bet matyt tik ne namie doh.gif  biggrin.gif

galit netikėti, bet kai mano exas buvo susiradęs meilužę, tai ohoho kiek sexo mane užgriūvo ... tokie sparnai anam buvo užaugę ir šiaip savimi labai patenkintas buvo doh.gif lotuliukas.gif nepainiokit vyrų ir moterų neištikimavimų.... vat moterys, jos jei jau nukrypsta šonan, tai vsio, savo diedo nenori prisileisti, bo joms sexas ir meilė viskas viename, o va diedai.... pas juos viskas paprasčiau.... yra sexas, ir yra atskirai jausmai.... o sexas šone pas daugelį vyrų išaugina didžiulį pasitikėjimą ir pasitenkinimą savimi, tuo pačiu išaugina ir sexualinį pajėgumą. Tai va.... autore, neturiu tas Jūsų veltėdis jokios meilužės, tinginys anas pas Jumis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 13:31)
galvojau apie tai. man pykta, kad cia man taip atsitiko. ar cia tik man tokia "laime" tai patirti? as visada galvojau, kad vyrams svarbus seksas, jausmu gali ir nebuti, bet seksas turi but g.gif viska suprantu, kad pavargstam, kad sunku, kad rutina, buitis ir t.t., bet jeigu nesistengsi nieko "paivairinti", situacija tik bloges.
mane erzina jo priekabiavimas diena, kai jau beveik 100 proc. zinau, kad nebus jokio "pratesimo".

ne tu viena. Mano draugė turi na, pasyvų tokį, vyrą...
kažką jis slepia nuo tavęs. juk galų gale yra savaitgaliai-negi ir per juos taip nusikala? abejoju...
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 01 21, 12:34)
Na ir teisybę pasakė žmogus.

nu nu , jei jūs frigidiška, tai nepradėkit teigt kad tai normalu biggrin.gif
mes žinom apie sielų draugystes ir kad seksas meilei nebūtinas. teoriškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 21, 11:32)
nu tai faktas...nebent ranka idarbines yra... a kur pertekliu deda??  biggrin.gif

O aš visai nenorėčiau, kad mano diedas man tik dirbtų biggrin.gif tada jau nafik biggrin.gif Yra, kas ne tik norėtų dirbt, bet viską atiduotų, kad leisčiau padirbėt ax.gif biggrin.gif
O matyt vyro "nidavolna raza", cia tas pats, kas vyrui matyt žmonos nidavolna roza, kai reikia kojytes praskiest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 11:22)
kai vyras nenori zmonos...tai ka zmonai daryti??????? verysad.gif meiluzis??? bet kas liks is seimos, is santykiu, juk seksas - tai ne tik fizinis artumas...
man neistikimybe nepriimtina, nes jeigu myliu, tai myliu, jei ne - tai nieko nereikia.

Tai vadinasi, kad kol kas nereikia.
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 01 21, 11:24)
nu aš tai kalbėčiau su vyru pirmiausia. pasakyčiau kad man sekso reikia daugiau nei karto per mėnesį.

Aha, aš tai dar pasakyčiau, kad tą poreikį ketinu tenkinti, nes tai gamta, o prieš gamtą mes juk kovoti bejėgiai.

Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2011 01 21, 11:30)
Jei man diedas taip pareikštų, jog jam daugiau reikia, tada man visai viskas užsiklijuotų  lotuliukas.gif 

Man irgi.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 01 21, 12:40)
Tai vadinasi, kad kol kas nereikia.
Papildyta:

Aha, aš tai dar pasakyčiau, kad tą poreikį ketinu tenkinti, nes tai gamta, o prieš gamtą mes juk kovoti bejėgiai.

tai jo jo, geriausia su vyru gyventi kaip su broliu smile.gif labai siela praskaidrėja, jausmai suaktyvėja ir šiaip.. labai moteriai sveika be sekso gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 11:31)
galvojau apie tai. man pykta, kad cia man taip atsitiko. ar cia tik man tokia "laime" tai patirti? as visada galvojau, kad vyrams svarbus seksas, jausmu gali ir nebuti, bet seksas turi but g.gif viska suprantu, kad pavargstam, kad sunku, kad rutina, buitis ir t.t., bet jeigu nesistengsi nieko "paivairinti", situacija tik bloges.
mane erzina jo priekabiavimas diena, kai jau beveik 100 proc. zinau, kad nebus jokio "pratesimo".

Tai darykit tada, kai dar priekabiavimas vyksta.
O kuom blogai diena? Kodėl būtinai naktį?
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2011 01 21, 11:36)
Tai va.... autore, neturiu tas Jūsų veltėdis jokios meilužės, tinginys anas pas Jumis  doh.gif

Pritariu.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 01 21, 11:43)
Tai darykit tada, kai dar priekabiavimas vyksta.
O kuom blogai diena? Kodėl būtinai naktį?

Ir aš tą patį pagalvojau, bet bijau jei autorė vyrą užlauš dieną, tai pasibaigs tie priekabiavimai ir dienom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 21, 11:37)
nu nu , jei jūs frigidiška, tai nepradėkit teigt kad tai normalu  biggrin.gif 
mes žinom apie sielų draugystes ir kad seksas meilei nebūtinas. teoriškai  biggrin.gif

Tie, kurie sako, kad po 5 metų santuokos, turint vaikų- mylisi kasdien ir be proto aistringai- melagiai.
Atsakyti
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 12:31)

Ej... o gal jis Jums kerštauja dėl to erzinimosi, jog neatsakote į jo priekabiavimus dieną? Aha... nenorėjai, kai aš norėjau, a dabar vakare žiūrėk į mano nugarą tongue.gif ... nu rimtai, pabūkit truputį žaismingesnė, nu nebūkit jau ta mama 3 vaikiukų 24 valandas per parą, išskirkit nors 10-15 min dienos greitukui.... a? Gal visai patiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 01 21, 12:45)
Ir aš tą patį pagalvojau, bet bijau jei autorė vyrą užlauš dieną, tai pasibaigs tie priekabiavimai ir dienom biggrin.gif

o gal ji laukia iniciatyvos iš vyro? pati nieko nedaro? autore, kaip ten yra? tik naktį, tik tamsoj ir tik po kaldra?
Papildyta:
QUOTE(juzė @ 2011 01 21, 12:45)
Tie, kurie sako, kad po 5 metų santuokos, turint vaikų- mylisi kasdien ir be proto aistringai- melagiai.

o tie kur kartą per mėnesį nieko nemeluoja?
Atsakyti