Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(nelabai @ 2011 02 12, 23:50)
SIandien v su vaikais isvaziavo iki rytojaus, tai KAIFUOJU tongue.gif . Istiesiau lova, tv, ijungtas, nieko nedarau, lepota biggrin.gif . Nu bet man durnei vis lenda mintys, kad galeciau kokius darbus padaryti, ale gi jau du menesiai, kaip arklys ariu.
Vyno taure vat pabeigiau. As taip megstu raudona, pusiau saldu vyna, nu bet net nuo taures man galva skaudet ppradeda, tai ech, jokio malonumo rolleyes.gif

Na, pagaliau ir tau iseigine thumbup.gif
Dziaugiuosi del taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 02 13, 00:50)
Nu parasysiu ir as biggrin.gif
Proksi, ka veikei sestadieni, kad taip pavargai?
Del susitikimo, tai ka as zinau.  g.gif  smile.gif
SIandien v su vaikais isvaziavo iki rytojaus, tai KAIFUOJU tongue.gif . Istiesiau lova, tv, ijungtas, nieko nedarau, lepota biggrin.gif . Nu bet man durnei vis lenda mintys, kad galeciau kokius darbus padaryti, ale gi jau du menesiai, kaip arklys ariu.
Vyno taure vat pabeigiau. As taip megstu raudona, pusiau saldu vyna, nu bet net nuo taures man galva skaudet ppradeda, tai ech, jokio malonumo rolleyes.gif

aj miegojau mazai, nes pupa velai nuejo miegot, o diena kaip visada - puodai, plovimas, valgymo darymas ir taip be galo-be krasto doh.gif tai buna pupa paguldau arba vyno arba sampo ikalu, nes nuovargis juodas. Nelabai musu skoniai del vno sutampa, as irgi megstu raudona pusiau saldu ir plius dar gruziniska mmmmmmmmmmmm..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 02 13, 00:05)
Nelabai, va to tau ir reikejo - nors vienos dienos grynai sau, atsipalaidavimui. Gink visas mintis apie darbus po velniu. Lepinkis, darzovek, isjunk mintis.

QUOTE(giurza @ 2011 02 13, 00:07)
Na, pagaliau ir tau iseigine thumbup.gif
Dziaugiuosi del taves 4u.gif

QUOTE(proksi @ 2011 02 13, 00:54)
aj miegojau mazai, nes pupa velai nuejo miegot, o diena kaip visada - puodai, plovimas, valgymo darymas ir taip be galo-be krasto  doh.gif  tai buna pupa paguldau arba vyno arba sampo ikalu,  nes nuovargis juodas. Nelabai musu skoniai del vno sutampa, as irgi megstu raudona pusiau saldu ir plius dar gruziniska mmmmmmmmmmmm..... wub.gif

biggrin.gif aciu visoms uz dziugesi biggrin.gif . tv ziurejau iki 00,30, o pabudau 11 val lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jeeee
Proksi, nezinau ar rasiau, bet kazkada ir as kankinausi del vaiku nejimo miegot, bet vienas pazistamas papasakojo kaip jie daro ir nuo to laiko, musu vaikai jau lovose iki 21.15, o iki 21.45 valandos nebebuna nemieganciu. Tiesiog, grieztai 21 val.guldai, grieztai neleidi islipti, jungi sviesas ir migdai. Po savaites kovu turesi amzina laima, kai 21 val jau vaikai eis patys miegoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, sveikos visos 4u.gif
nu ir periodas pas mane buvo swoon.gif bet nieko isgyvenom.....daug ka apmasciau, permasciau, kai ka supratau, bet dar daugiau pasidare zinau,kad nieko nezinau, nu bet visiek juk stengiames susikuriam savo kazkoki pasauleli ,kuriuo rememes smile.gif
Permeciau temele, labai jau idomiai pridiskutavot smile.gif
Ziuriu ir apie mano megstamas knygelias rasot biggrin.gif oi geros jos geros, o tonus visus prisidedam kokius norim ax.gif Mano kuklia nuomuone, Carras tikrai prasviesejas zmogus 4u.gif
Pastebejimas, Giurza raset ,kad pradejot skaityti blaivi ,o paskui praset vyro ,kad alaus parnestu, paskui skaitet gurksnodama. Tai va vienas is autoriaus patarimu buvo, skaitant knyga negerti, tuo periodu gali gerti ar rukyuti , bet neskaityti ,jei esi apsvaiges mirksiukas.gif
Kitas pastebejimas, kad zmones daznai zino priemones budus sau padeti, bet stumia nuo saves, vat apie tai ir as daug mastau, kas mums vis kliudo keistis g.gif Zinome pvz ,kad gerai butu pasportuoti rytais ar pan, bet gulime lovoj ir t.t. Tingejimas, baime prarasti ta komforta,, patoguma savo jaukioj buti g.gif
Priejau daline isvada,kad gal svarbiausia pirmiausia yra pamilti save tokia kokia esi siandien Pamilti besalygiskai, moki kazko ar nemoki , gerai elgiesi ar nelabai, grazi sau ar ne, vat paimti ir pamilti kaip savo vaika wub.gif Kazkaip atrodo ,jei pamilsti save be islygu , nustoji grauztis, kai nustoji save esti atsipalaiduoji ,pradedi dziaugtis gyvenimu ir tai pritraukia dar daugiau dziaugsmo....ar as neteisi?
Apie atleidima kalbejot, tai, manau, Lieber patarimai labai geri buvo, as ir mastau panasiai, kad atleisti pirmiausia reikia del saves, tam ,kad pats pasveiktum. Nes pyktis sukelia tik ligas ir problemas, paciam zmogui, o ne tam ant kurio pykstam...
Teko pabendrauti su dviem moterimis. Vienos vyras jau nustojo gerti, kaip ji tikisi todel, kad pati isejo is to smerkimo ir pykcio rato, atleido jam ir formavo tik teigiamas mintis, pvz.: as turiu ketinima matyti savo vyra blaivu ir t.t. cia prisiskaiciusi Sinelnikovo knygu biggrin.gif Pats vyras niekur nejo ir nieko neskaite.
Kita moteris tik pradzioj to kelio , bet sako labai dziaugiasi ,kad atrado Al Anono draugija, ir moterys is ten labai padeda jai, sake kazkaip neliko pykcio vyrui tik dekingumas, nes beieskodama isseities atrado daug graziu dalyku....Bet tos moteriskes jau mano mamos metu ir vaikai ju uzauginti, tai joms gal paprasciau. As kol kas bandau tvarkytis su savo smerkimu ir pykciu...
Nu va ir vel sakiau sau ,kad daug nerasysiu...jei ka pasakau su pradzia ne...tai butinai turiu padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Dar pridesiu pamastyma apie pati issireiskima priklausomybe nuo narkotiku ...
cia is ankstesniu musu diskusiju, jau tada norejau rasyti, bet pritrukau laiko
Tai va, galvoju, pats zodis priklausomas reiskia, kad be kazko negalime ar ne?tai galvoju, svarbiausios priklausomybes zmogui yra oras, vanduo ir maistas, bet tu dalyku atitinkamai labai jau ilgai zmogus neisgyventu. Dar priklausomi esame vieni nuo kitu, nuo meiles, fizinio kontakto , ypac vaikysteje. Be to isgyventume, bet nukentetu gyvenimo kokybe...
Ir tokia pati atejo isvada, kad nuo narkotiku ir kitu kenksmingu zmogui veiklu zmones nera priklausomi, jie tik sau tai isitikina, kitaip sakant isiveda i save tokia programa. Imkim ,kad ir ta alkoholi, juk jei alkoholikas patektu i negyvenama sala,kur jo nebutu ir nebutu kaip pasigaminti , bet butu ivairaus maisto, vandens, juk kuo puikiausiai isgyventu g.gif
Taigi klausimas, kodel zmones save taip programuoja g.gif , juk alkoholis gana silpnas narkotikas, ta prasme, kad va gana ilgais periodais zmones gali negerti ir nieko fiizisko jiems nesidaro, grauzia tik ta vidine programa, tas noras. DEl to ir pacioj pradzioj klausioj ko jus geriat ,kas geria g.gif Bet matyt tame dideli vaidmeni turi visuotinis uzprogramavimas, kuris taip stipriai veikai nuo vaikystes, kad net nesuprasdami kodel, ir netgi zinodami ,tai kad jiems tai kenkia, vistiek nekeicia savo elgiasio . Nezinau ar aiskia cia surasiau. Lietuvoj gana iprasta isgerti ir dauguma tame bloga nemato, musulmoniskose salyse, tai blogis, ten negeriama, bet ten naudoja kitus narkotikus, nes vel gi visuomenej tai priimtina. Klausimas kodle visai zmonijai reikia kazkuom svaigintis?
Atsakyti
mergaiciai padekit dieda nukirst negryztamai,jei ka as pasiimu kalte,ale neturiu jegu valkatos ne nukirst,ir dar kas durniausia kad ne pykt neiseina zmoniskai,nu konkretus durdomas g.gif dukit koki biski sveikatos...issiurbiau koki kvadrata kilimo,tai rankos pajudint nebegaliu toks skausmas,ir dar kvaila suni isitaisem doh.gif o norejau tai maziuko,o cia grynas nevykelis airis,apsimet ka nesupranta lietuviskai,isauklesiu as ji,kad tik jegu tureciau,norejau ana karta biski apie vaikus papasakoti,ale dabar ma sunervijo,tai jau jis baisiausias,blogiausiasgal katra prie misko gyvenat,kokia musmire pasuktumei,suserciau zalciui,esu baisesne uz velnia siandien,o dar telefonas pastrigo doh.gif norejau paziuret kur ma yra ir pastrigo, doh.gif oh ner gyvenimo ner...gerai tik kai maitinuos wub.gif ale kad kalorijos drabuzius sutraukia,nu tiek to nebesiplusiu siandien,kai atsigausiu papasakosiu kas cia mani taip nervyj doh.gif
jetau nu amnezija tikra esu doh.gif
mergaiciai labas visos wub.gif
Atsakyti
Labas, deleciuk, kai atgausi kvapa, pasipasakok, kas ivyko. Suvairuosim ir musmiriu, jei reiks. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 02 14, 18:30)
Labas, deleciuk, kai atgausi kvapa, pasipasakok, kas ivyko. Suvairuosim ir musmiriu, jei reiks. ax.gif

aisku kad reikes ax.gif bet tai kaip blogai jauciuos doh.gif md kaip ir normalios dar,sakau ar cia man klimaksas,ar kokia rupuze isitaise mane ir eda sveikata,eisiu vaikams ir ma valgyt pataisyti,bet tai kvaila salis ,kad i ligonine neguldo,nezinau kaip reikia bent kiek atsigauti
o siandien is vis pasijuoke is manes gamta...isejau is namu nelijo,neemiau skecio,pradejo lyti,uzejau i vaistine nusipirkau sketi,iseinu patenkinta,ka nebelys ant galvos,matau kad zmones taip biski keistai i mane ziuri,pasirodo kol pirkau sketi,nustojo lyti doh.gif
Atsakyti
delete biggrin.gif nu pralinksminai lotuliukas.gif , ale jei reik musmires tai sakyk, jamu kastuva einu miskelin sniego kast-gal kokia musmirstuole rasiu gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 02 13, 14:19)
Tiesiog, grieztai 21 val.guldai, grieztai neleidi islipti, jungi sviesas ir migdai. Po savaites kovu turesi amzina laima, kai 21 val jau vaikai eis patys miegoti biggrin.gif

biggrin.gif man atrodo po gero pusvalandzio as jau buciau sapnu karalystej o vaikis sekmingai islipes is lovos darytu tvarka biggrin.gif

labas moterytes!!! as trumpam. norejau pasakyti, kad as uz meeta visom keturiom!!!!!! drinks_cheers.gif
ir, as megstu raudona sausa vyna. mmmmmmmm, kaip dabar noreciau..... wub.gif

ryt bandysiu pasivyt ka ten tiek priraset, papliurpsim daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nw nu simute,gi as jau ant triju vaiku sita metoda esu isbandzius, tai zinau ka sakau lotuliukas.gif
Delete, atejau pasitaisyt ankstesnes zinutes. Nuprajuokino manes tavo liudesys, tavo skauduliai, o tik tavo smaikstus aprasymas. unsure.gif Tikiuosi, kad dabar jautiesi daug geriau 4u.gif
Atsakyti
ir as uz meeta ax.gif
Atsakyti