QUOTE(excluslenka @ 2009 03 25, 16:40)
Labai domina Icoo plasma 7, gal kas parduoda?
o gal kas turit toki vezimuka ir pasidalintumet patirtimi...kokie jo pliusai ir minusai bei kaip vaziuoja prastais keliukais, ar pakankamai minkstas vezimukas?

QUOTE(pesca @ 2009 03 25, 19:59)
o gal kas turit toki vezimuka ir pasidalintumet patirtimi...kokie jo pliusai ir minusai bei kaip vaziuoja prastais keliukais, ar pakankamai minkstas vezimukas? 

Mes turim i'coo plasma. pirkom kai laukiausi, nieko apie vezimelius ar juos gaminancias firmas neismanem, tad jokiu prioritetu neturejom. Po ilgu apziurinejimu, bandymu galu gale priejom prie I'coo. Ir pats brangiausias parduotuveje buves vezimelis pasirode esas ir pats geriausias

Naudojam vezimeli jau daugiau nei puse metu ir neteko nusivilti - labai manevringas, pilna gulima padetis, keiciasi sportinuko padetys, reguliuojasi turbut viskas kas imanoma

Na reziume toks, kad taip esam patenkinti sia firma, kad jau ir sketuka issirinkom - I'coo pluto. Gaila Lt ju nera, teks siustis

Mes turim toki i'coo vezimuka,tai esu labai patenkinta,patogus, minkstas,sedi ir guli mano mergyte,kaip princese.Kiek jau rinkaus ir apziurejau vezimuku,tai sitas atitiko visus mano norus

as vakar kotrynoje maciau sios firmos vezimuka, pasake, kad tai pluton, bet jauciu neismaneliai konsultantai, nes tokio internete nerodo, kad butu su dviem mazais ratukais dviem dideliais , su lopsiu. zodziu jis atrodo ne taip. dar mane patikino , kad tai ne hauck, o dabar matau , kad tai butent hauck.
pagal renax nuoroda panasu i icoo vario
QUOTE(juanita @ 2009 04 29, 06:28)
as vakar kotrynoje maciau sios firmos vezimuka, pasake, kad tai pluton, bet jauciu neismaneliai konsultantai, nes tokio internete nerodo, kad butu su dviem mazais ratukais dviem dideliais , su lopsiu. zodziu jis atrodo ne taip. dar mane patikino , kad tai ne hauck, o dabar matau , kad tai butent hauck.
Jei toks tai croco

aciu, man rodos sitas vario , man labai itartina firma, nepasitikiu hauck, jie man atrodo vidutiniai, o kaina didele 

QUOTE(juanita @ 2009 04 29, 12:54)
aciu, man rodos sitas vario , man labai itartina firma, nepasitikiu hauck, jie man atrodo vidutiniai, o kaina didele 

.
Papildyta:
Gal kuria nors domina i'coo peak 8 (lopsys ir sportine dalis)? Mes parduodam savaji, lopsys naudotas tik 3 menesius, sportine dalis dar supakuota. Gavom dovanu kita sportinuka, tai dabar gaila, kad dulketu lopsys, jei vazinetume su i'coo sportinuku. Spalva smeline. Dovanu pridesiu adapterius maxi cosi kedutei, kuri uzsideda ant i'coo vezimo remo.
Papildyta:
Gal kuria nors domina i'coo peak 8 (lopsys ir sportine dalis)? Mes parduodam savaji, lopsys naudotas tik 3 menesius, sportine dalis dar supakuota. Gavom dovanu kita sportinuka, tai dabar gaila, kad dulketu lopsys, jei vazinetume su i'coo sportinuku. Spalva smeline. Dovanu pridesiu adapterius maxi cosi kedutei, kuri uzsideda ant i'coo vezimo remo.
O kur galima pasiziureti I'COO? atsiliepimai tikrai geri... gal reikes apziureti.. ar jais prekiauja kotryna??
maciau kotrynoj, dar vaiku miestas turedavo, bet dabar rodos tik vienas modelis stovi ir tas toks labai klasikinis