Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

ŠLAPIANKAS IR ŠLAPKELNES
SIUVAM PAČIOS!
IR DAR PLEPAM ČIA:)

user posted image

user posted image

PRADINĖ INFO, IŠKARPOS IR ŠIAIP
DAUG GEROS INFO ANKSTESNĖJE TEMOJE
ČIA ČIA ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 21 sausio 2011 - 23:29
Ačiū, už spalvotą temutę bigsmile.gif

QUOTE(Moca @ 2011 01 21, 15:54)
Na nezinau,
man siulai vienoms kelnytems atsieina nuo 4 iki 9 Lt, dazniausiai perku uz 4 litus 125 m siulu, kaip tik vienoms kelnytems is ottobredisigne puslapio iseina, o lana vilna svelni ir nekandanti.

Žinomi, pigiau galima, bet prie gero siūlo taip greit priprantama, kad paskui su bet kuriuo megzt smagumo nebėr blush2.gif šičia aš tikrai jau išlepau, aš pirmiau imsiu tuos siūlus, kur ne gijos, o vienas storas siūlas, kaip babytės kaime verpia iš karšinio. Tai šitokie pardavime dažniausiai dar ir rankom dažyti, tai jų kaina oi oi.
Bet aš nesiskundžiu, vaikas panešioja megztinį, išauga, išardau, vėl permezgu. Paskui išardžius kojines mezgu. Ardymas vienaip ar kitaip irgi tampa hobio dalimi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 21 sausio 2011 - 23:51
Tomy, fantastiska tema, aciuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
vajezaumarija kokia graži tema thumbup.gif bigsmile.gif faina ta komoda prikimšta tokių mergaitiškų sauskelnių, noriu aš jau mergaitiškas siūt, ale niekaip nekimba blush2.gif biggrin.gif

kas liečia siūlų pigumą tai aš irgi renkuosi brangesnius, storesnius, su jais lengviau mezgasi, dažniausiai ir kokybė geresnė būna ax.gif kažkaip netaupau jau taip, kad labai labai, juolab, kad daug darbo ant to susigaišta, norisi, kad gerai nešiotųsi ax.gif
Atsakyti
Linksma temos pradzia smile.gif aciu, uz gera nuotaika 4u.gif

"sakai nors audinys ir naturalus, bet nekvepuojantis?.. g.gif"

Crazy woman, manau, kad medvilne ten kaip klijuote tokia padengta, kaip plevele uzklijuota, del to ir nekvepuojanti, bet seilinukams, pakloteliams (ne paklodems), maiseliams, manau pats tas. Zinau, kad is jos pazistami net sedmaisius siuvosi - sake liuks smile.gif

Atsakyti
O temuke faina!!!
Ir kazkaip cia toks malonus kolektyvas susirinkes - paplepam neblogai smile.gif
Kol kas pledo mezgimu ir kaldrytes is skiautiniu siuvimu uzimta - o paskui jau griebsiu sauskelniu sukirptus kalnus smile.gif
vat tada ir pasirodysiu... wub.gif
Atsakyti
Labas miargai,

man sutavrkė pagaliau siuvimo mašiną. Na maniškę, ato kurį laiką siuvau su anytos seniena, nesiskundžiu ir nespjaunu aišku, viskas te norma, ale su savo kaip geraiiiii smile.gif

Siuvinių idėjų turiu visą krūvą, ale musiet pirmiau draugei reik pabaigt šlapiankas kraiteliui.

Ale Jūs man paantrinkit, nu kaip gerai skamba tos šlapiankos. Ir dar tas sumuštinis hihihi.gif

Nukvakau bišk cool.gif
Atsakyti
Sveikos siuvėjėlės,

Atsisiunčiau bamboo french terry (bambuko prancūžiško kilpinio audinio), bet jis kažkoks plonytis. Ar tinka daryti sauskelnes iš jo, ar tik išorinei pusei jis tinkamas, o gal geriau su kita kokia medžiaga kombinuoti? g.gif
Atsakyti
Grazi temele, aciu 4u.gif
Tik maniau, kad bus ideta ir musu darbeliu albumelis... Cia kazkuri siuvejele gamino albumiuka ax.gif

QUOTE(etan @ 2011 01 22, 17:52)

Crazy woman, manau, kad medvilne ten kaip klijuote tokia padengta, kaip plevele uzklijuota, del to ir nekvepuojanti, bet seilinukams, pakloteliams (ne paklodems), maiseliams, manau pats tas. Zinau, kad is jos pazistami net sedmaisius siuvosi - sake liuks smile.gif

na, tai kad nesimato, kad butu padengta klijuote.. Atrodo kaip paprastas medvilnimis audinys... g.gif bet gal as klystu.. Gal tikrai nekvepuoja.. O as pasiuvau per visa lovyte paklode su guma, kad ciuzinio nesusysint.. blush2.gif
Atsakyti
ajo, pamiršau albumėlį, nemapamenu kuriam psl buvo, o kažkaip panakčiais tą temą atidarinėjau. Nu kitąsyk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2011 01 23, 20:59)
Grazi temele, aciu  4u.gif
Tik maniau, kad bus ideta ir musu darbeliu albumelis... Cia kazkuri siuvejele gamino albumiuka  ax.gif
na, tai kad nesimato, kad butu padengta klijuote.. Atrodo kaip paprastas medvilnimis audinys...  g.gif  bet gal as klystu.. Gal tikrai nekvepuoja.. O as pasiuvau per visa lovyte paklode su guma, kad ciuzinio nesusysint..  blush2.gif

Štai ir albumiukas, atnaujintas, sakykit jei kas ne taip mirksiukas.gif
http://public.fotki....SMslapkelnytes/
Crazy woman, aš nesusiturėjau, šiandien nusipirkau tos laminuotos medvilnės blush2.gif
Turėčiau greitai prisijungti papliurpsėti mirksiukas.gif
Didelis dėkuj Meduoliai ir NAJAi už pėdkelnytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lowetears: 23 sausio 2011 - 21:26
Gitulia, o is kur tokios medziagos gavai? g.gif gal sakei, bet nebepamenu doh.gif
user posted image

tiek, groziu prisiziurejus, vel ikvepimas atejo biggrin.gif
Atsakyti