Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

QUOTE(etan @ 2011 01 25, 09:20)
na va, isbandziau pagaliau savo spaudziu reples  - kad be reikalo nesibandyti, net maisiuka knopkei pasiuvau  rolleyes.gif na gavosi maisiukas sauskelnems ir dar vienas mamai... ir visgi man  sita laminuota medvilne kazkaip nezinau, sauskelnei nesiryztu, jos geroji puse net tokia salta kazkokia...bet gal ir kvepuoja, neisivaizduoju.
http://www.flickr.co...N06/5387020380/

nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2011 01 25, 10:01)
nesimato nuotraukos

velniava man tai rodo ja...
na bet nieko tokio as jau pasiuti baigiu, pasidariu ta iskarpa tik gal dydis per didelis bus.
po pusryciu pasirodysiu.
Atsakyti
user posted image

tik dydis visai kazkoks ne S.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 01 25, 12:11)
user posted image

tik dydis visai kazkoks ne S.... blink.gif

nugi vizualiai gražu thumbup.gif pati iškarpą pasidarei? g.gif ką dėjai į vidų, viršus lyg ir medvilnė ar PUL'as? nes su tais dinozaurais ir tas ir tas būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 25, 13:30)
nugi vizualiai gražu  thumbup.gif pati iškarpą pasidarei? g.gif ką dėjai į vidų, viršus lyg ir medvilnė ar PUL'as? nes su tais dinozaurais ir tas ir tas būna  ax.gif

foto netokia grazi kaip tikroveje smile.gif
cia tik pul kelnytes, viduj - perfold vystyklas.
Atsakyti
ir taip iskarpa dariausi pati.
Atsakyti
klausimas:
kas siuvot iš trikotažo sauskelnes, tai kiek sluoksnių dedat ir kokius? na tarkim viršus trikotažas o vidus gal frotas, na pasidalinkit, prisipirkau labai nebrangaus froto, trikotažo, noriu pameistravot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 01 25, 14:44)
klausimas:
kas siuvot iš trikotažo sauskelnes, tai kiek sluoksnių dedat ir kokius? na tarkim viršus trikotažas o vidus gal frotas, na pasidalinkit, prisipirkau labai nebrangaus froto, trikotažo, noriu pameistravot  ax.gif

as esu tik aprisamus vystyklus siuvus - tik 2 sluoksniai trikotazo ir apkantuota gumele (nes mano neipatingai puiki trikotazo ziuvimo f-ja), o vidun jau pagal poreiki iklotus det galima.
Atsakyti
susikirpau du sluoksnius trikotažo ir vienas viduj frotas ir tai tokios "lengvutės" gaunasi, na mano irgi nesiuva trikotažo tiksliau siuva, bet nelabai dailiai, bet viena pažįstama man susiūtu su krūta mašina biggrin.gif o siūles vidines jaučiu daryt g.gif

beja juračiukai, ačiū už tos parduotuvės nurodymą, nusiaubiau blush2.gif biggrin.gif trikotažo papirkau o ir froto kokio faino papigiai po 12lt už metrą gavau thumbup.gif
Atsakyti
etan, visai gerai ta klijonkė nešiojasi, aš jau turėjau kelias sauskelnes iš jos, tik išaugom. ir pati sau siuvausi įklotus iš jos. šiaip ji kietesnė už spaudžių pulą, visa kita kaip ir gerai - nei šunta nei leidžia.

labai gražūs triusikėliai iš prefoldų wub.gif

juračiuks, nugi fainos kelnytės wub.gif prilaikančios ir bus didesnės už paprastą sauskelnę, juk jas ant viršaus dėt reikia. gal nepaskesit g.gif

QUOTE(meduolia @ 2011 01 25, 13:44)
klausimas:
kas siuvot iš trikotažo sauskelnes, tai kiek sluoksnių dedat ir kokius? na tarkim viršus trikotažas o vidus gal frotas, na pasidalinkit, prisipirkau labai nebrangaus froto, trikotažo, noriu pameistravot  ax.gif

kad to trikotažo visokio būna. aš ploną gražų trikotažą dedu ant viršaus, o apačioj storesnis, o į kišenę jau įklotus įvairius dedu. šiaip jei siusi trikotažą su frotu, turėtų ir tavo mašina paimti, nes frotas nesitampo. na, pabandyk, aš visad taip siuvu man gerai gaunasi.
dar galima trikotažą su flanele siuti.
Atsakyti
xena, o gal galima placiau apie ta klijonke smile.gif suintrigavot labai smile.gif kur pirkot, kokia jos sudetis galetu buti, kokia kaina ? ir kam tada brangus pulas... g.gif
meduolia, as pasiuvau savajai is visai plono trikotazo isorinio vidinio sluoksniu ir viduj frota gan stora 4 sl. dejau, tai siaip gerai, bet dabar jei is plono, tai gal is triju sl daryciau trikotaziniu, nes prie kojyciu, per klyniuka gal per mazai sugeria jei ilgiau palieku.

juraciuk, kelnytes superines, tik va gerai fotkej neizlibinu kaip ten uzsegimai...
Atsakyti
ačiū už atsakymus operatyvius biggrin.gif
jo taip ir padarysiu vienas su flanele, kitas su frotu, na trikotažo nusipirkau kelių rūšių, vieni tie kur su meškiukais čia juračiukas buvo įmetusi tai toks plonytis, o kitą tokį standesnį ir labiau tampomą, na matysiu, nufotkinsiu kai bus rezultatas pasirodysiu smile.gif

beja xena, gal gali įmest tą iškarpėlę "aladino kelnių" atsimenu tu būvai įmetus kažkada, noriu sau tokias pižamines kelnes pasisiūt iš trikotažo blush2.gif
Atsakyti