Bet zinokit sita sauskelne as jau kelis kartus taisiau, vis tenka papildomai krasta apmetyt, ryksta tiek bambukas, tiek flanele. Ar pas mane tas zigzagas per siauras ar dar kas nepavyko. Jei siunu isverstas tai niekas neryksta. Dar kelias buvau susikirpusi, tai iskarto du kartus apejau zigzagu, gal neryks
Vidus bambuko pledas, o isore tai gabaliukas vienai sauskelnei buvo pirktas spaudese (cia flanele) 
Bet zinokit sita sauskelne as jau kelis kartus taisiau, vis tenka papildomai krasta apmetyt, ryksta tiek bambukas, tiek flanele. Ar pas mane tas zigzagas per siauras ar dar kas nepavyko. Jei siunu isverstas tai niekas neryksta. Dar kelias buvau susikirpusi, tai iskarto du kartus apejau zigzagu, gal neryks
tomy, labai faina nuotrauka tos komodėlės
ale kokia tvarkinga mama - tokios visos vienodo fasono sauskelnytės, taip tvarkingai sudėtos
pas mus iš tolo nepanašu
tiesa, o gal galima kažkaip pataisyti tą pirmą postą, kad lowetears albumą įdėti?
lowetears, labai gera tavo mintis dėl tų nuotraukų. o tu viena paveši ten viską kilnoti? gal kažkaip būtų galima pasidalinti slaptažodžiu (per AŽ), kad kiekviena ten savo darbelius galėtų dėti?
gitulia, koks gražus vystykliukas
su tuo zigzagu pas mane irgi daug medžiagų yra, tai aš pravarau tiesia siūle per cm nuo krašto, tada šalia jos zigzagu ir tada nukerpu kas lieka už to zigzago - mažiau yra.
pasiuvau va iš tos papigiauskos klijonkės sauskelnę, viduje bambukinis pledas. nu visai simpatiškai tos spalvos dera, ir minkšta tokia gaunasi. nakčiai pats tas

tiesa, o gal galima kažkaip pataisyti tą pirmą postą, kad lowetears albumą įdėti?
lowetears, labai gera tavo mintis dėl tų nuotraukų. o tu viena paveši ten viską kilnoti? gal kažkaip būtų galima pasidalinti slaptažodžiu (per AŽ), kad kiekviena ten savo darbelius galėtų dėti?
gitulia, koks gražus vystykliukas
pasiuvau va iš tos papigiauskos klijonkės sauskelnę, viduje bambukinis pledas. nu visai simpatiškai tos spalvos dera, ir minkšta tokia gaunasi. nakčiai pats tas
Aga Xena, Tu mano mintis skaitai apie tą tvarką toj komodėlėj
Man šiandien niežtėjo nagai

P.S. bišk mobeleko fotkė, nu bet matos. Man reik naujagimiui pasiūt, nu kaip nenutaikau dydžio, jos tookios mažutės
gerai kad ant išaugimo bus, ale nu vistiek reikia gi ir tų mažų
Man šiandien niežtėjo nagai

P.S. bišk mobeleko fotkė, nu bet matos. Man reik naujagimiui pasiūt, nu kaip nenutaikau dydžio, jos tookios mažutės
QUOTE(Tomy @ 2011 01 24, 15:04)
gerai kad ant išaugimo bus, ale nu vistiek reikia gi ir tų mažų 
nu fainulkos
o kam reikia tų mažų? aš draugei ruošiu dovanėle gimimui - pasiusiu prefoldų, ir antro dydžio sauskelnių. iki mėnesio-dviejų prefoldus naudos, o po to tas sauskelnes jau iki pusės metų galės nešiot. prefoldai irgi neprapuls - dės į didesnes sauskelnes kaip įklotus.
sveikos, radau cia toki puslapi, ir kazkaip siandien niekaip nesusiskaiciuoju, pigu cia tie bambukiniai ranksluostukai ar ne...
http://www.sunrise-e...ksluosciai.html
niu graziu prisiuvot sauskelnyciu
saunuoles:)
Xena, ir kaip su ta klijonkes sauskelne vaikuciui?
http://www.sunrise-e...ksluosciai.html
niu graziu prisiuvot sauskelnyciu
Xena, ir kaip su ta klijonkes sauskelne vaikuciui?
Tomy,
aš siuvau naujagimiui tai pasiuvau didesnius 
Etan, nelabai tinka 100proc bambukas turi būt nors 15proc. sintetikos, tvirtesnis gaminys gaunasi, ne taip yra, arba tada penkiasidešimt ant pem
toks kaip multinas, bandžiau aš kažkada iš šimtaprocentinio tai žinok prastai buvo, labai nusišėrė, trumpai tarnavo
o beto kainos nemažos
Etan, nelabai tinka 100proc bambukas turi būt nors 15proc. sintetikos, tvirtesnis gaminys gaunasi, ne taip yra, arba tada penkiasidešimt ant pem
o beto kainos nemažos
QUOTE(xena @ 2011 01 24, 16:58)
prefoldai irgi neprapuls - dės į didesnes sauskelnes kaip įklotus.
gali parodyt kas cia?
help merginos, man reikia tokiom stai prilaikanciom kelnytem iskarpos:

gal kuri po ranka turite?
niezti nagai kirpti neturiu pagal ka....

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 01 25, 08:31)
help merginos, man reikia tokiom stai prilaikanciom kelnytem iskarpos:

nesimato nuotraukos
na va, isbandziau pagaliau savo spaudziu reples - kad be reikalo nesibandyti, net maisiuka knopkei pasiuvau
na gavosi maisiukas sauskelnems ir dar vienas mamai... ir visgi man sita laminuota medvilne kazkaip nezinau, sauskelnei nesiryztu, jos geroji puse net tokia salta kazkokia...bet gal ir kvepuoja, neisivaizduoju.
http://www.flickr.co...N06/5387020380/
http://www.flickr.co...N06/5387020380/