Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

Meduolia super thumbup.gif
Vėl pasicekavinsiu rolleyes.gif Kaip tų vilnonių tas įklotas prisiūtas mastau.gif Vidinė pusė įdomu kaip atrodo... ax.gif

Aš iš popiguškinio vilnonio megztinio superines kelnytes pasiuvau, tik neprisiruošiu nufotkint. blush2.gif

juraciuxzx, wow bigsmile.gif Turbo mamukas. Su pilvu ir dar su dvienm tiek spėji thumbup.gif thumbup.gif Laimingi tavo vaikai tokioj šiltoj aplinkoj wub.gif

Tomy, sarafaniukas superinis. thumbup.gif thumbup.gif Jei leisi, idėją nukopijuosiu blush2.gif
Atsakyti
kvaki, su overloku viskas apsiūta, o įklotas apmėtytas su overloku ir tiesia siūle prisiūtas

aš kelias prilaikančias po namus trynt vaikui pasiuvau iš megztinio blush2.gif bet nerodau biggrin.gif
Atsakyti
Juraciux - respectaz, ojezus ir dar koks.

Kvaki 4u.gif

Meduolia - parodyk. Aš kaip tik tvarkiau šian spintą, tai radau savo super megztinį 100 vilnos, ale nenešioju, bo potrumpis, tai reik pasiūt gal kelniukus ilgaklešnius. Gal net ne ant sauskelnių, nes tikiuosi, kad vistiek jau artimiausiu metu reikėtų nebenaudoti visai nieko, ale šiaip geras daiktas bus pvz kitai žiemai šiltos po apačia, ar namie g.gif
Atsakyti
oj, ne nerodysiu, baik bajerius lotuliukas.gif kelėnai išsimušę, visos nutryntos nutasytos blush2.gif jau nešiojam ne pirmas dienas tai reik bent išplaut išdžiovint, kad geresnis vaizdelis būtų biggrin.gif paprastai, aš siuvau va taip
prisidėjau savo turimas ruskovilines ilgaklešnes man rodos 90cm dydžio apsibrėžiau, tyčia tokį aukštą liemenį padariau ir susiuvau smile.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras blush2.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(JulieTa @ 2011 02 01, 14:20)
tiuninghas i vezima ispudingas ir originalus - saunuole  bigsmile.gif bet padirbejai tai nerealiai  thumbup.gif super smile.gif
o kam sitiek daug? visam vystiklystes laikotarpiui apsirupinus? biggrin.gif nu super zodziu  mirksiukas.gif

jo visam vystyklystes laikotarpiui, paskui nelabai buna kada bent iki kokiu 6-7 men, juolab vasara bus o dar persikraustymas nusimato taigi...

QUOTE(meduolia @ 2011 02 01, 14:26)
mega_shok.gif va čia tai auksarankė iš didžiosios A  blink.gif  wink_3.gif  thumb_yello.gif

nu ir aš dar pasirodysiu kanapinės sauskelnės, analogas mama bless  blush2.gif viskas nukopinta nuo iki  lotuliukas.gif

user posted image

poto dar tokios
user posted image

na ir kaip gi be vilnos kelnyčių  biggrin.gif

user posted image

na ir žinoma atprastukės  biggrin.gif

user posted image

ohoooo mambless tikra kopija smile.gif super, o va pagal kokia iskarpa atprastukes siuvai? As sitokios ir ieskojau prilaikanciom kelnytem.
Atsakyti
juračiukai, atprastukės čia praeitoj temoj kažkuri labai gera mama įdėjo ten viską gražiai subraižius ax.gif didelis ačiū jai, nes ištikro labai krūta iškarpa, taupo audinį, tiesi tokia graži thumbup.gif ir tinka va tokiem vaikam apie 11-12kg kažkur thumbup.gif
Atsakyti
Oi mergainos, kol prišilo man, kad sena tema pasibaigus. Galvojau, gal mano prisipažinimo meilėje visos išsigando ir tyli lotuliukas.gif O čia tema nauja jau oho kiek prirašyta.

O nuo talentų kaikiurių tai net širdis sąla. Juraciuxzx be žodžių aš first.gif

Kas išmokys nemiegot ? Tada spėčiau visus mezginius, siuvinius pasidaryti.

Žinot ką jūs man dar papasakokit, naktinius savo vystymo ypatumus. Domina koks sumuštinis atlaiko visą naktį ?
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2011 02 02, 11:49)
Žinot ką jūs man dar papasakokit, naktinius savo vystymo ypatumus. Domina koks sumuštinis atlaiko visą naktį ?

Suneliui beveik metai.
Nakti atlaiko toks sumustinis: baby beehinds kanapines sauskelne su ilguoju iklotuku ir bambuko prefoldas sulankstytas kaip iklotas (+8 bambuko sluoksniai).
Kartais net dregme sulaikanciu kelnyciu nededu, dar niekada neperslapo... isore buna sudreksta tik siek tiek...
Atsakyti
sveikos,

mano princesei ziauri alergija nuo pampersu smapersu, niekada negalvojau, kad naudosim daugartinius vystyklus. Na bet jau trecia diena... odele atrodo graziai, ir mano akys jau nebe tokios dideles, o kadangi siuti patinka tai jungiuos prie jusu ir tikiuosi priimsit 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2011 02 02, 13:32)
sveikos,

mano princesei ziauri alergija nuo pampersu smapersu, niekada negalvojau, kad naudosim daugartinius vystyklus. Na bet jau trecia diena... odele atrodo graziai, ir mano akys jau nebe tokios dideles,  o kadangi siuti patinka tai jungiuos prie jusu ir tikiuosi priimsit  4u.gif .

Visada šaunu perskaityti, kad dar vienas vaikiukas augs "vystyklinis" thumbup.gif
O svarbiausia, žinom, kad užpakaliukas sveiksta .

Felise, ačiū už atsakymą. O tavo berniukėlis naktį dar ką nors geria?
Nes maniškė naktį dar geria MP tris kartus tai kaži ar užtektų mums tiek, nes panašiu sumuštiniu aptūlota ( bambuko prefoldas sulankstytas, viduje vilnonis įkltotas, dar vienas baboo įklotukas ir prilaikančios) miega pietų miego (3-4 val ) tai atlaiko, bet nakties gal neatlaikytų. Aišku nemėginus nesužinosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2011 02 02, 12:32)
sveikos,

mano princesei ziauri alergija nuo pampersu smapersu, niekada negalvojau, kad naudosim daugartinius vystyklus. Na bet jau trecia diena... odele atrodo graziai, ir mano akys jau nebe tokios dideles,  o kadangi siuti patinka tai jungiuos prie jusu ir tikiuosi priimsit  4u.gif .

drinks_cheers.gif thumbup.gif puikios žinios, aišku, kad priimsim, mane va priimė lotuliukas.gif biggrin.gif

Naja, dėl nakties, kažkada ankstyvoj kūdykystėj bandžiau naktim guldyt su daugkartinėm, dar naktim ir paryčiais jis daug ir skystai kakojo, jetus, prasikeikiau, nes plaukėm visi ir aš ir tėvas nes visi vienoj lovoj miegam, negana to, kad plaukėm dar ir prikakojo nes miegodavo ant šono tai visos vilnos kelnytės doh.gif ir lova, nu žodžiu, poto prisiekiau, kad taip neeksperimentuosiu, vienas pampis per parą nieko čia blogo blush2.gif
nuva, ir dabar nesenai prieš kokią savaitčikę, vis dėl to įkalbėjau vyrelį, kad pabandysiu nakčiai vėl daugkartines smile.gif pridėjau ten visko kas geriausiai sugeria, na ir ką išmiegojo iki kažkur dviejų nakties sausas, nes aš tuo metu ėjau miegot ir patikrinau, aha sausas, nu maaldėc vaikinas, poto trečią nakties kėlės valgyt tai patikrinau buvo šlapias ir toks gana nemažai šlapias unsure.gif pakeičiau ir išbudinau doh.gif poto su tėvu teko daugiau kaip valandą su juo kikentis, kol prisiminė, kad reik eit miegot doh.gif na ir paryčiais atsikėlė sausas, tai greit ant puodo ir va taip vat
bet vyras piktas buvo, sakė, kad nebeksperimentuočiau, nes kiekviena miego minutė svarbi mums blush2.gif biggrin.gif
tai vat porą naktų pamiegojom su daugkartinėm man visai nieko, vaikas švarus miega, tik kelias paskutines minutes prieš atsibusdamas prisisysina tai man rami galva, kad švarus ir sausas, pakeist man nesunku viską po ranka iš vakaro pasidedu rolleyes.gif bet matyt tam vaikui nuėmi tą vystyklą jis pajaučia oro vonią ir išsibudina doh.gif

nu, kad išsiplėčiau, o į klausimą ir neatsakiau doh.gif lotuliukas.gif
žodžiu sumuštinis buvo toks:
turiu tokias amerikoniškas sauskelnes bambukines, nemažai ten to bambuko sluoksnių, gal kokie 6 thumbup.gif na ir tada dar ant viršaus fliso įklotėlį ir ilgaklešnes, naktį visą neišmiegotume, nes maniškis keliasi valgyt kokius tris kartus, tai be šansų, vis tik reiktų keist,o sysioja nemažai unsure.gif na nežinau kiek ten tų sluoksnių prikutot, be tada jau pačiam vaikui bus nepatogu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2011 02 02, 12:42)
Felise, ačiū už atsakymą. O tavo berniukėlis naktį dar ką nors geria?
Nes maniškė naktį dar geria MP tris kartus tai kaži ar užtektų mums tiek, nes panašiu sumuštiniu aptūlota ( bambuko prefoldas sulankstytas, viduje vilnonis įkltotas, dar vienas baboo įklotukas ir prilaikančios) miega pietų miego (3-4 val ) tai atlaiko, bet nakties gal neatlaikytų. Aišku nemėginus nesužinosiu  biggrin.gif

maniskis valgo maziausiai3 k per nakti MP, dantys dygsta doh.gif

o siaip tikrai buna specialiu sauskelniu nakciai. Jos tokios labiau issiputusios, bet sluoksniu daugiau turi...

As jei nakti pajauciu, kad daugkartine sauskelne slapia, vis tiek nekeiciu.. dar pamirsau parasyti kad nakciai desu flisini sausaji iklotuka. su odele del slapumo problemu dar neturejom smile.gif
paklode suslapusi nebuvo dar... anksciau ir as bijojau pradeti nakciai migdyti. miegas atrode labai brangus smile.gif reikia tiesiog bandyti ir tikrai rasite buda, kaip jums geriausia smile.gif
Atsakyti