QUOTE(Sibile @ 2011 02 02, 12:32)
sveikos,
mano princesei ziauri alergija nuo pampersu smapersu, niekada negalvojau, kad naudosim daugartinius vystyklus. Na bet jau trecia diena... odele atrodo graziai, ir mano akys jau nebe tokios dideles, o kadangi siuti patinka tai jungiuos prie jusu ir tikiuosi priimsit

.

puikios žinios, aišku, kad priimsim, mane va priimė
Naja, dėl nakties, kažkada ankstyvoj kūdykystėj bandžiau naktim guldyt su daugkartinėm, dar naktim ir paryčiais jis daug ir skystai kakojo, jetus, prasikeikiau, nes plaukėm visi ir aš ir tėvas nes visi vienoj lovoj miegam, negana to, kad plaukėm dar ir prikakojo nes miegodavo ant šono tai visos vilnos kelnytės

ir lova, nu žodžiu, poto prisiekiau, kad taip neeksperimentuosiu, vienas pampis per parą nieko čia blogo
nuva, ir dabar nesenai prieš kokią savaitčikę, vis dėl to įkalbėjau vyrelį, kad pabandysiu nakčiai vėl daugkartines

pridėjau ten visko kas geriausiai sugeria, na ir ką išmiegojo iki kažkur dviejų nakties sausas, nes aš tuo metu ėjau miegot ir patikrinau, aha sausas, nu maaldėc vaikinas, poto trečią nakties kėlės valgyt tai patikrinau buvo šlapias ir toks gana nemažai šlapias

pakeičiau ir išbudinau

poto su tėvu teko daugiau kaip valandą su juo kikentis, kol prisiminė, kad reik eit miegot

na ir paryčiais atsikėlė sausas, tai greit ant puodo ir va taip vat
bet vyras piktas buvo, sakė, kad nebeksperimentuočiau, nes kiekviena miego minutė svarbi mums
tai vat porą naktų pamiegojom su daugkartinėm man visai nieko, vaikas švarus miega, tik kelias paskutines minutes prieš atsibusdamas prisisysina tai man rami galva, kad švarus ir sausas, pakeist man nesunku viską po ranka iš vakaro pasidedu

bet matyt tam vaikui nuėmi tą vystyklą jis pajaučia oro vonią ir išsibudina
nu, kad išsiplėčiau, o į klausimą ir neatsakiau
žodžiu sumuštinis buvo toks:
turiu tokias amerikoniškas sauskelnes bambukines, nemažai ten to bambuko sluoksnių, gal kokie 6

na ir tada dar ant viršaus fliso įklotėlį ir ilgaklešnes, naktį visą neišmiegotume, nes maniškis keliasi valgyt kokius tris kartus, tai be šansų, vis tik reiktų keist,o sysioja nemažai

na nežinau kiek ten tų sluoksnių prikutot, be tada jau pačiam vaikui bus nepatogu