Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

kiek cia daug geru patarimu. ka tik ipakavau savo grazuole miegoti pietu miegiuko, paziuresim ax.gif
Atsakyti
oi 4u.gif ne ten pataikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gera_mamyte333: 02 vasario 2011 - 17:12
QUOTE(meduolia @ 2011 02 02, 13:44)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif puikios žinios, aišku, kad priimsim, mane va priimė  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Naja, dėl nakties tai.

nu, kad išsiplėčiau, o į klausimą ir neatsakiau  doh.gif  lotuliukas.gif
žodžiu sumuštinis buvo toks:

Va va ir baimės ir patirtis kaip mano aprašytos. Aš jei keičiu naktį sauskelnes tai visada išsibudina ir ilgam.

QUOTE(Felisė @ 2011 02 02, 15:54)
maniskis valgo maziausiai3 k per nakti MP, dantys dygsta  doh.gif

o siaip tikrai buna specialiu sauskelniu nakciai. Jos tokios labiau issiputusios, bet sluoksniu daugiau turi...

As jei nakti pajauciu, kad daugkartine sauskelne slapia, vis tiek nekeiciu.. dar pamirsau parasyti kad nakciai desu flisini sausaji iklotuka. su odele del slapumo problemu dar neturejom smile.gif

Na tai irgi turėtų ponulis namažai sysiot.

O šiaip mano diudžiausia baimė yra ne paklodės ar kelnyčių šlapumas, o kad mažoji jaus drėgmę ir išsibudins, arba atvės iki ryto nekeista.
Na va, o dėl sausojo sluoksnio tai blogai, kad nepaminėjai . Juokauju. biggrin.gif
Šiaip vis svarstau ir tikiuosi prisvarstyti greičiau dėl to naktinio sluoksnio, tai kyla tokio smintys: dėti 6 sluoksnius bambuko ir vieną vilnonį įklotą , tuomet prilaikančias kelnytes,, o kad nesijaustų šlapumas naudoti kažkokį nestorą drėgmę praleidžiantį, bei sausumo jausmą sukeliantį sluoksniuką, bet va ir klausimas kas tai galėtų būti? Storesnio sumuštiniu jau nebegalėčiau dėti niekaip.
Kaip atrodo flisinis sausasis įklotukas?
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gera_mamyte333: 02 vasario 2011 - 17:14
sveikos,

mes tai naktį naudojam kišenines iš pul sauskelnes, būtent kad galėčiau greit pakeisti ir neišbūdinti. mano pana kai prisisioja neatsibunda visam, bet muistosi ieško kruties, na man jau nemiegas. tad būtina pakeisti, o šitas - čik-čik - vieną nuėmiau, kitą greit pakišau ir uždėjau - ir miega sau ramiai.
sauskelnė pas man gan plona palyginus su jūsų sumuštiniais - pati sauskelnė ir joje trijų sluoksnių bambukinis pledas arba sulankstytas merliukas. bet net tais kartais kai visą naktį nekeičiu, atlaiko, būna tik kelnės sudrėkusios prie kraštelių.
o neseniai visgi uždėjau nakčiai vienkartinę (huggies triusikus pagal svorį parinktus), tai plaukėm doh.gif visa paklodė, čiužinys, kaldra šlapi buvo.
Atsakyti
Prireikė raištelį nunarplioti į kelnytes. Kažkuri kažkokioj temoj buvot užklausiusi, bet va niekaip negaliu surasti doh.gif ... Gal nebūtų sunku dar kartą aprašyti raištukų mezgimą? 4u.gif
Atsakyti
As tai paprasciausiai paimu dviguba ar triguba siula ir nuneriu pynute. Tiek to raistelio narpliojimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 03, 19:03)
Prireikė raištelį nunarplioti į kelnytes. Kažkuri kažkokioj temoj buvot užklausiusi, bet va niekaip negaliu surasti  doh.gif ... Gal nebūtų sunku dar kartą aprašyti raištukų mezgimą?  4u.gif

Naja mane 3 temoje paprotino, labai gražiai gaunasi:
užsidedam 4 akis ir mezgam taip - pirma akį nukeliam, antrą išmezgam gerai, trečią nukeliam siūlą paliekant viršuje ir ketvirtą išmezgam blogai. Apsukam mezginį ir kartojam, kol užteks ilgio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 03, 21:00)
Naja mane 3 temoje paprotino, labai gražiai gaunasi:
užsidedam 4 akis ir mezgam taip - pirma akį nukeliam, antrą išmezgam gerai, trečią nukeliam siūlą paliekant viršuje ir ketvirtą išmezgam blogai. Apsukam mezginį ir kartojam, kol užteks ilgio smile.gif

arba galima pirma nukelt ir tris gerom ismegzt, apsukt ir kartot. bet tada kaip vamzdelis gaunas, o su tuo nukelimu - plokscia?
nertos man nepatinka, geriau tada suvytos, nes jei skylutes mazos, pvz batuku, tai jaucias kiekvienas uznerimas traukiant virvute. O megztos virvutes daznai storos, daugiau kepurytems g.gif As pati mieliau renkuos atlasine juostele ar pan.

Planuoju megzt trumpaklesnes, ir reik pirmiau kojinytes nusimegzt, galvoju, gal bandyt virs keliu? esat kuri taip bandzius, nes su trumpaklesnem ir iki keliuku man gaila kelenu, ypac kad jau po truputi ropot pilietis bando g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 03, 22:46)
Planuoju megzt trumpaklesnes, ir reik pirmiau kojinytes nusimegzt, galvoju, gal bandyt virs keliu? esat kuri taip bandzius, nes su trumpaklesnem ir iki keliuku man gaila kelenu, ypac kad jau po truputi ropot pilietis bando  g.gif

Abejoju ar laikysis, tokiem ropliukams viskas ciuozia zemyn doh.gif Patys raudonais keliais sliauziojom. Jei su ilgaklesnem namie per silta, gelbeja bridzai (mums toks variantas buvo geriausias). Arba dar galite isbandyti blauzdines. Kaip jos laikosi ar nesmunka dar nezinau, kol kas neisbandem, bet laukiam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 03, 23:46)
arba galima pirma nukelt ir tris gerom ismegzt, apsukt ir kartot. bet tada kaip vamzdelis gaunas, o su tuo nukelimu - plokscia?

na tokia kaip su sakute nerta taip kaip vamzdelis tik be skylutes viduje, esu ne vienas megztas prilaikancias su tokia virvele numezgus, ji kad ir storesne bet labai tampri ir minksta.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 03, 22:14)
Abejoju ar laikysis, tokiem ropliukams viskas ciuozia zemyn  doh.gif

su raisteliu ar gumyte galvoju daryt, po keliuku turetu laikyt, nes maniskis kai storulis tai kojines bet kokio ilgio nelaiko ilgiau 5min doh.gif
Atsakyti