kiek cia daug geru patarimu. ka tik ipakavau savo grazuole miegoti pietu miegiuko, paziuresim

oi
ne ten pataikiau

QUOTE(meduolia @ 2011 02 02, 13:44)

Naja, dėl nakties tai.
nu, kad išsiplėčiau, o į klausimą ir neatsakiau

žodžiu sumuštinis buvo toks:
Va va ir baimės ir patirtis kaip mano aprašytos. Aš jei keičiu naktį sauskelnes tai visada išsibudina ir ilgam.
QUOTE(Felisė @ 2011 02 02, 15:54)
maniskis valgo maziausiai3 k per nakti MP, dantys dygsta
o siaip tikrai buna specialiu sauskelniu nakciai. Jos tokios labiau issiputusios, bet sluoksniu daugiau turi...
As jei nakti pajauciu, kad daugkartine sauskelne slapia, vis tiek nekeiciu.. dar pamirsau parasyti kad nakciai desu flisini sausaji iklotuka. su odele del slapumo problemu dar neturejom

o siaip tikrai buna specialiu sauskelniu nakciai. Jos tokios labiau issiputusios, bet sluoksniu daugiau turi...
As jei nakti pajauciu, kad daugkartine sauskelne slapia, vis tiek nekeiciu.. dar pamirsau parasyti kad nakciai desu flisini sausaji iklotuka. su odele del slapumo problemu dar neturejom

Na tai irgi turėtų ponulis namažai sysiot.
O šiaip mano diudžiausia baimė yra ne paklodės ar kelnyčių šlapumas, o kad mažoji jaus drėgmę ir išsibudins, arba atvės iki ryto nekeista.
Na va, o dėl sausojo sluoksnio tai blogai, kad nepaminėjai . Juokauju.

Šiaip vis svarstau ir tikiuosi prisvarstyti greičiau dėl to naktinio sluoksnio, tai kyla tokio smintys: dėti 6 sluoksnius bambuko ir vieną vilnonį įklotą , tuomet prilaikančias kelnytes,, o kad nesijaustų šlapumas naudoti kažkokį nestorą drėgmę praleidžiantį, bei sausumo jausmą sukeliantį sluoksniuką, bet va ir klausimas kas tai galėtų būti? Storesnio sumuštiniu jau nebegalėčiau dėti niekaip.
Kaip atrodo flisinis sausasis įklotukas?
sveikos,
mes tai naktį naudojam kišenines iš pul sauskelnes, būtent kad galėčiau greit pakeisti ir neišbūdinti. mano pana kai prisisioja neatsibunda visam, bet muistosi ieško kruties, na man jau nemiegas. tad būtina pakeisti, o šitas - čik-čik - vieną nuėmiau, kitą greit pakišau ir uždėjau - ir miega sau ramiai.
sauskelnė pas man gan plona palyginus su jūsų sumuštiniais - pati sauskelnė ir joje trijų sluoksnių bambukinis pledas arba sulankstytas merliukas. bet net tais kartais kai visą naktį nekeičiu, atlaiko, būna tik kelnės sudrėkusios prie kraštelių.
o neseniai visgi uždėjau nakčiai vienkartinę (huggies triusikus pagal svorį parinktus), tai plaukėm
visa paklodė, čiužinys, kaldra šlapi buvo.
mes tai naktį naudojam kišenines iš pul sauskelnes, būtent kad galėčiau greit pakeisti ir neišbūdinti. mano pana kai prisisioja neatsibunda visam, bet muistosi ieško kruties, na man jau nemiegas. tad būtina pakeisti, o šitas - čik-čik - vieną nuėmiau, kitą greit pakišau ir uždėjau - ir miega sau ramiai.
sauskelnė pas man gan plona palyginus su jūsų sumuštiniais - pati sauskelnė ir joje trijų sluoksnių bambukinis pledas arba sulankstytas merliukas. bet net tais kartais kai visą naktį nekeičiu, atlaiko, būna tik kelnės sudrėkusios prie kraštelių.
o neseniai visgi uždėjau nakčiai vienkartinę (huggies triusikus pagal svorį parinktus), tai plaukėm

Prireikė raištelį nunarplioti į kelnytes. Kažkuri kažkokioj temoj buvot užklausiusi, bet va niekaip negaliu surasti
... Gal nebūtų sunku dar kartą aprašyti raištukų mezgimą?

As tai paprasciausiai paimu dviguba ar triguba siula ir nuneriu pynute. Tiek to raistelio narpliojimo

QUOTE(eling @ 2011 02 03, 19:03)
Prireikė raištelį nunarplioti į kelnytes. Kažkuri kažkokioj temoj buvot užklausiusi, bet va niekaip negaliu surasti
... Gal nebūtų sunku dar kartą aprašyti raištukų mezgimą? 

Naja mane 3 temoje paprotino, labai gražiai gaunasi:
užsidedam 4 akis ir mezgam taip - pirma akį nukeliam, antrą išmezgam gerai, trečią nukeliam siūlą paliekant viršuje ir ketvirtą išmezgam blogai. Apsukam mezginį ir kartojam, kol užteks ilgio

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 03, 21:00)
Naja mane 3 temoje paprotino, labai gražiai gaunasi:
užsidedam 4 akis ir mezgam taip - pirma akį nukeliam, antrą išmezgam gerai, trečią nukeliam siūlą paliekant viršuje ir ketvirtą išmezgam blogai. Apsukam mezginį ir kartojam, kol užteks ilgio

arba galima pirma nukelt ir tris gerom ismegzt, apsukt ir kartot. bet tada kaip vamzdelis gaunas, o su tuo nukelimu - plokscia?
nertos man nepatinka, geriau tada suvytos, nes jei skylutes mazos, pvz batuku, tai jaucias kiekvienas uznerimas traukiant virvute. O megztos virvutes daznai storos, daugiau kepurytems

Planuoju megzt trumpaklesnes, ir reik pirmiau kojinytes nusimegzt, galvoju, gal bandyt virs keliu? esat kuri taip bandzius, nes su trumpaklesnem ir iki keliuku man gaila kelenu, ypac kad jau po truputi ropot pilietis bando

QUOTE(Coccinela @ 2011 02 03, 22:46)
Planuoju megzt trumpaklesnes, ir reik pirmiau kojinytes nusimegzt, galvoju, gal bandyt virs keliu? esat kuri taip bandzius, nes su trumpaklesnem ir iki keliuku man gaila kelenu, ypac kad jau po truputi ropot pilietis bando 

Abejoju ar laikysis, tokiem ropliukams viskas ciuozia zemyn

QUOTE(Coccinela @ 2011 02 03, 23:46)
arba galima pirma nukelt ir tris gerom ismegzt, apsukt ir kartot. bet tada kaip vamzdelis gaunas, o su tuo nukelimu - plokscia?
na tokia kaip su sakute nerta taip kaip vamzdelis tik be skylutes viduje, esu ne vienas megztas prilaikancias su tokia virvele numezgus, ji kad ir storesne bet labai tampri ir minksta.