Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

coco, gyveni ir mokais, arba kas nedirba tas neklysta aš tai sakau biggrin.gif būna ir man kliurkų pasitaiko blush2.gif bet vizualiai gražios kelnytės, o ir flanelė čia ania? tokia fainutė thumbup.gif

vilnonių dar neišbandėm, šiandien tąsymosi diena po pardes buvo, nėr kada, su PUl'inėm mes tokiu atveju draugaujam, pamerksiu į lanoliną visas kartu tai bus matyt
Atsakyti
Coccinela, suprantama biggrin.gif O sitos tikrai tavo tokios zaismingos ir grazios kelnytes. Papasakok placiau is ko jos ?

gtn, pabandyk prisedus pora pasiut nors ir be didelio noro, tada turetu nori nenori sukilt azartas ir visi norai, nes tas sauskelniu ir kitu leliukiniu paprastuciu reikalu siuvimas toks keistai uzkreciamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 26, 22:10)
Coccinela, suprantama  biggrin.gif  O sitos tikrai tavo tokios zaismingos ir grazios kelnytes. Papasakok placiau is ko jos ?

gtn, pabandyk prisedus pora pasiut nors ir be didelio noro, tada turetu nori nenori sukilt azartas ir visi norai, nes tas sauskelniu ir kitu leliukiniu paprastuciu reikalu siuvimas toks keistai uzkreciamas biggrin.gif

oooooo taip!!!

wink.gif

Labas mamukai kas nemiegat 4u.gif
Atsakyti
Vidinis sluoksnis trikotažas (o gal kitaip vadinas, nemoku aš tų audinių blush2.gif megztas nukeliant kas antrą akį kiekvienoj eilėj), išorėj patchworko medvilnė, tarpe į klyniuką tik įsiuvau nerperšlampančią membraną (man pasiteisino thumbup.gif ). Nuotraukoj įklotai originalūs šmikių....
Atsakyti
Gundot mane hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 25, 17:44)
O kur tas litexas?

Ikisiu ir as savo trigrasi blush2.gif Liteksas yra ir uz Senuku gerokai i prieki pavaziavus http://www.liteksas.lt/kontaktai ten seniau pirkau vilnos atraizu gerokai pigiau, likuciai nuo siutu gaminiu, bet esu buvus tik pora kartu ir tai pries gerus du metus, nes pertoli man ten trenktis doh.gif pasisiuvau vilnos ciuzinuka i lovyte ir i lopsiuka uz 10 lt. thumbup.gif

o visu mamyciu sauskelnytes begalo grazios, spalvingos, zaismingos, kruopsciai pasiutos, as tik seile pavarvinu ir toliau griztu prie merliuku dejimo savo leliui i sikniuka cool.gif

Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 26, 14:54)
user posted image

va tokios, eisim išbandyt, nes vilna atrodo turėtų laabai gerai savo paskirtį atlikt  rolleyes.gif

QUOTE(Coccinela @ 2011 02 26, 18:13)
Nepavydžiu, gitulia, juokiuos tik  smile.gif

Rodau savo mandriausias, jau įsidrąsinu geresnius audinius imt
ax.gif
user posted image
user posted image
Tik gumelę ne iš tos pusės prisiuvau, tai lenda pamušalas kiek lauk.. nieko, mokomės iš klaidų  mirksiukas.gif

Nu šakės kaip gražu!
Reik ir man pabandyt vilnones daryt susegamas o ne trauzus.
Cocinela, ir labai gerai kad krašteliscušlenda, matosi kaip spalvos dera smile.gif
Atsakyti
Merginos, kažkada planavau sudėti foto kaip pasisiūti sauskelnę. Tai dabar sudėjau į mūsų albumiuką ax.gif

Ten man rodos paprastai kažkaip bandžiau parodyti. Tai welcome, jei kam pravers wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 27 vasario 2011 - 18:26
Mamos, labai jau sena tema apie siuvimo masinas, gal jus patartumet? Kaip kazi kokybe http://www.senukai.l...98468006_4.html tokios siuvimo masinos? Nes rankom susiut sauskelniu guma labai sunku doh.gif
Atsakyti
Aš apie mašinas daug nesuprantu, bet mano patirtis tokia - jeigu noris su daugiau finkcijų, geriau nepagailėti investuoti. Nes tos funkcijos labai greitai užlūžta, jei mašina neina kaip špilka, plius tų pigiųjų meistrai su šypsena neapsiima pataisyt doh.gif Bet jei pati turi geras rankas prie technikos, tai su pigesnia irgi galima susitart, tiesiog reik gerai pajaust kada kur ką pataisyt reikia..

Man sauskelnėms užtenka tiesios siūlės, kartais pėdelę permetu kad toliau nuo krašto siūtų. Su zigzagu siūti man nepasiteisino... Na, ir įklotus a la overloku apsiūnu, bet labai jau sunkiai kartais mašina tą funkciją vykdo, nors šiaip tai aš su ja gan gerai susitariu.

O aš paklausiu, ar jūs sutepinėjat savo mašinas? Reik ar nereik? g.gif manoji pradėjo labiau "kalt", nežinau kame bėda...
Atsakyti
Manajai siuvejai dar tik metukai su trupuciu, tai kol kas jokio tepimo ar kt. profilaktikos nemaciusi g.gif

fedoska, kadangi as apie siuvima ir masinas nieko nenusimanau, ir kai pirkau masina, skaiciau ne viena atsliepima, kad buna nusipirkus ale kinietiskus singerius jie visai nenori siuti ir ju nieks neremontuoja, tai pabijojau pirkt labai pigia, kad nebutu kaip visada, kad reikia moketi du kartus g.gif
Rinkausi is Janome modeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 28 vasario 2011 - 10:59
Tai va kad daug investuot nesinori, kai reikia tik sauskelnem ir pataliukam. Nu dar palenkt kelnes kartais. Ziurejau pirma Janome, bet kad ja juk irgi Kinija gamina g.gif Sakot, labai skirsis? Nes kaina Janome 370,-Lt, o situ kaina pries akcija irgi 350,-Lt kazkur buvo
Atsakyti