Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

QUOTE(xena @ 2011 03 03, 16:21)
paskutiniu metu visas sauskelnes siuvu iš storo trikotažo - arba su kilputėm kitoje pusėje, arba su pukeliu. panašus kaip flisas, multinas (o gal toks ir yra).

Gal turi kokią atraižėlę parodyt? Ar tik ne tokia medžiaga kaip JYSK'inės paklodės su gumelėmis. Pardavinėjo susuktas rulonėliu?

QUOTE(fedoska @ 2011 03 03, 16:45)
Ir mum nespaudzia - jau pabandziau  biggrin.gif

Per tuos siuvimus vaikai palikti - mazoji kedej niurzga, dickei ijungti multikai ir liepta mamai netrukdyt  doh.gif

lotuliukas.gif pažįstama situacija

QUOTE(pincius @ 2011 03 03, 17:44)
sveikutes,

tiesa susiradau senos lietuviskos vilnos iklotukams megsti...tai ji mazai valyta, net jauciasi tas taukas tarp pirstu  thumbup.gif  tikiuosi bus geri iklotukai  tongue.gif  ax.gif

Va va, ir aš tokių gijų nusipirkau net tris kg, tai po truputį mezgu įklotukus, superiniai išeina ir sugeria super. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos na neiseina man tas prilaikancias vilnones numegst.Gal kuri galit isverst is anglu kalbos sitas http://community.liv...ers/110889.html buciau labai dekinga .
Na si menesi nepasiseke as dar ne:nestuke .Na lauksiu kito menesio mirksiukas.gif .
Svajones turi issipildyti rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 03 03, 23:44)
Sveikos na neiseina man tas prilaikancias vilnones numegst.Gal kuri galit isverst is anglu kalbos  sitas http://community.liv...ers/110889.html buciau labai dekinga .
Na si menesi nepasiseke as dar  ne:nestuke .Na lauksiu kito menesio mirksiukas.gif .

Man labiausiai patikęs šių kelnyčių aprašymas yra "auksarankės" forume Kvaki narės.
Paieškokit gal rasit netyčia, šiandien jau nebeieškosiu .
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2011 03 03, 22:44)
Sveikos na neiseina man tas prilaikancias vilnones numegst.Gal kuri galit isverst is anglu kalbos  sitas http://community.liv...ers/110889.html buciau labai dekinga .
Na si menesi nepasiseke as dar  ne:nestuke .Na lauksiu kito menesio mirksiukas.gif .

Na jei taip labai paprastai aiskinant kaip megzt, tai butu taip:

Uzmeti sakykim 100 akiu ant penkiu virbalu. Mezgi gumele dvi geros, dvi blogos apie 15 eiluciu. Po to ripsu arba gerom akima dar koki 20 ar 25 eilutes (skaiciai grubiai, reik is akies ziuret). Po to mezgi jau lygiuoju mezgimu pirmyn ir atgal tik 3 virbalus. Viena susiveri ant savarzeliu ar siaip palieki ant virbalo ir nelieti. O likusius 3 kai mezgi, kiekvienoj eilutej mazini akiu is abieju sonu po lygiai, gali is kiekvienos eiles po 1, gali is pradziu mazint po 2, veliau po viena tik, kaip patinka labiau. Ir mezgi taip ta siaurejanti trikampi tol kol ant virbalu lieka lygiai tiek akiu, kiek yra ant to nelieciamojo virbalo, siuo atveju po 25 akis. Kai sujungsi (sumegsi ar susiusi) nelieciamaji virbala su susiaurintu trikampiu, tai bus kelnyciu klynas. Jei damezgus iki tol kol akiu kiekis lieka lygus nelieciamajam, atrodo, kad klyniukas gaunasi dar per trumpas, pamezgi dar keleta eiliu, bet jau nebemazindama. Tada susiuni turimus du virbalus su vienodu kiekiu akiu (as siunu atkartodama mezgimo rasta, tada nelieka jokios siules). Aplink koju skylutes surenki akis ir numezgi gumyte kaip ir virsuj. Aplink kojytes nepamazink surinkinedama, kad nespaustu leskuciu mirksiukas.gif

Tikiuosi ka nors supratai is mano pasakojimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 03 kovo 2011 - 23:19
Sveikos. Galejau daug anksciau, bet sugalvojau dabar isbandyt vaikui daugkartines sauskelnes. keleta nupirkau, dregme sulaikancias gavau is kitos mamos. Be to, ziuriu, kad auksarankes pacios siudinasi, mezga ir t.t. Todel bandysiu ir as smile.gif nors niekada su siuvimo masina nedraugavau.
Atsakyti
o aplink kojyte kai siuvate gumyte tai kiek centimetru nusimatuojat? bijau kad lelkai kojos nenuspaustu g.gif
Atsakyti
Nors jau ir išversta, bet kad jau radau tai įdėsiu Kvaki aprašymą kaip megzti kelnytes:

http://www.auksarank...75e1f17824cd8d3
Atsakyti
sveikos rodausi ir as savo pirmuosius blynus ax.gif blush2.gif gal labai neispeiksit tongue.gif cia ivairiu kombinaciju isbandymui,nes kaip zinia mano modelis dar pilve biggrin.gif tai pagal tas turimas matysiu veliau kokiu dar reikia ir pan. bet tikrai reikia pripazinti,kad labai smagu siuti ax.gif 4u.gif biggrin.gif

cia mano megztos, patys pirmieji darbai,mano mylimiausios tos oranzines wub.gif pacios pirmos ax.gif

user posted image

tos kur baltos,tai iskarpas piesiausi pati g.gif

user posted image

na ir kitos, su braskytem man labaiusiai patinka wub.gif

user posted image
Atsakyti
Pinčiau, faini tavo blyniokai thumbup.gif tikrai, jetus, aš tai kai buvau nestuke.gif tai daug ką pikausi, nes man atrodė, kad čia labai sunku siūt doh.gif biggrin.gif ech kiek tuo metu būčiau turėjus laiko, tokių šedevrų galėjau prikurt blush2.gif
Atsakyti
saunuole pincius kad prikurus groziu.
Aciu moterys uz vertima bandysiu vel megst savaitgaly.
Atsakyti
Pincius, super darbeliai thumbup.gif o kaip matau ideja prilaikancioms su sagutem jau ne vienai prilipo mirksiukas.gif tos oranzines prilaikancios tai nepakartojamos drinks_cheers.gif

na ka, uzmigo mano lelius, einu ir as ka nors panarplinsiu gal blush2.gif
Atsakyti
pincius, labai spalvingas ir grazus kraitelis thumbup.gif
Atsakyti