Sveikos
QUOTE(Coccinela @ 2011 03 03, 00:55)
O aš susimoviau šiandien

sukarpiau savo pačios veltas pirštines ir pasiuvau 4 įklotus, dar taip pagerintai, paskutinį kanapės flyzo gabaliuką sunaudojau. Gavos minkštučiai švelnučiai įklotėliai.... kurie nesugeria nieko
Taip kad prieš siūdamos iš vilnos pasitikrinkit ar sugeria ką..
Aš kaip tik planavau sukarpyti veltą kepurę, nes per mažą - reiks eiti pirma bandymus daryti
QUOTE(xena @ 2011 03 03, 16:21)
paskutiniu metu visas sauskelnes siuvu iš storo trikotažo - arba su kilputėm kitoje pusėje, arba su pukeliu. panašus kaip flisas, multinas (o gal toks ir yra). tai trikotažas išlieka minkštas kiek beskalbtum, tik aš jau tą pukelį į vidu siuvu, nes kai susidaro kamuoliukai, jokio minkštumo nelieka, gloti pusė tada minkštesnė.
viską perku avikoje po 12 lt/m
O kaip tą trikotažą rasti parduotuvėje? Ne sbuvau nuėjus ir pati neradau o pardavėjos sakė, kad tikrai neturi trikotažo su kilputėm kitoje pusėje
QUOTE(NAJA @ 2011 03 03, 19:33)
Va va, ir aš tokių gijų nusipirkau net tris kg, tai po truputį mezgu įklotukus, superiniai išeina ir sugeria super.
Aš numezgiau didesnius ir išskalbiau 60 laipsnių temp. - gavos kaip vientisas audinys (ale suvėliau) - manau turėtų būtų gerai, nes tankesnis.
Papildyta:
QUOTE(meduolia @ 2011 03 05, 14:44)
nu ir čia pasirodau, purios vilnos tokios kaip veltos, prilaikančios
Labai gražu - o pagal kokią iškarpą - tokią pat kaip sauskelnių?
Pabandymui nusipirkau is danesos kantavimo gumos - bet jau tokia skysta, kad baisu. Ir dar kas ten pirksite kokių juostelių/gumyčių visą rulonėlį - ale visą likutį, tai paprašykit kad permatuotų, kiek jo ten yra. Aš nusipirkau vienos gumos visą likutį, bet tik parėjus namo ir išvyniavus pamačiau, kad jos ten 4 kartus mažiau (ant rulono likutis parašytas daug didesnis, nei iš tikrųjų buvo)