Jūs LT gal neturit tiek problemų su siuntimusi iš USA ar Kinijos, aš kiek kartų bandžiau, tiek kartų muitinė sulaikė, reik primokėt ir pan. Kai kas sulūžo pakeliui, pardavėjas nekeitė nes neprivalo... Nusivyliau aš, o gal tiesiog nepasisekė
Gal kuri norėtumėt prisijungt spaudžių pirkimui? Yra pasiūlymas 1000vnlt už 32, kokių baltų man 500vnt ir taip būtų per ausis ir akis
o spalvotų tai tikrai tiek daug nereik..
Jūs LT gal neturit tiek problemų su siuntimusi iš USA ar Kinijos, aš kiek kartų bandžiau, tiek kartų muitinė sulaikė, reik primokėt ir pan. Kai kas sulūžo pakeliui, pardavėjas nekeitė nes neprivalo... Nusivyliau aš, o gal tiesiog nepasisekė
Julieta, languotos tai superinės
Čia tokią flanelę pirkai
Ar kažkieno marškinius sukarpei
Žinok kaip kažkuri sakė, susinaudoja tos spaudės... Iš pradžių atrodo, kad jų daug, o po to žiūrėk jau ir nebėr kažkurios spalvos. Beje, man baltos kaip tik mažiausiai pasiteisino, nors irgi daugiausiai užsisakiau, maniau labiausiai eis. Bet labiausiai pastelinės unisex spalvos suėjo. Ypač dramblio kaulo, gelsva. Bet čia gal nuo turimos medžiagos priklauso.
O dėl muitinių, tai visada tik nusipirkus reik pardavėjo prašyti, kad siųstų kaip dovaną, tada neapmuitina. Nebent vokiečių įstatymai kitokie...
Meduolia, o jūs dėvėtas ir kelis kart skalbtas šlapkelnes dar parduodat? Sori, jei kvaikai skamba, man kažkaip net nekilus tokia mintis buvo
Turiu prilaikančių mažų mažuliukų prisimezgus, išmest gaila, o dėvėt nėr kam... bet net negalvojau, kad kas gali pirkt...
Čia tokią flanelę pirkai
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 29, 20:09)
Gal kuri norėtumėt prisijungt spaudžių pirkimui? Yra pasiūlymas 1000vnlt už 32, kokių baltų man 500vnt ir taip būtų per ausis ir akis
o spalvotų tai tikrai tiek daug nereik..
Žinok kaip kažkuri sakė, susinaudoja tos spaudės... Iš pradžių atrodo, kad jų daug, o po to žiūrėk jau ir nebėr kažkurios spalvos. Beje, man baltos kaip tik mažiausiai pasiteisino, nors irgi daugiausiai užsisakiau, maniau labiausiai eis. Bet labiausiai pastelinės unisex spalvos suėjo. Ypač dramblio kaulo, gelsva. Bet čia gal nuo turimos medžiagos priklauso.
O dėl muitinių, tai visada tik nusipirkus reik pardavėjo prašyti, kad siųstų kaip dovaną, tada neapmuitina. Nebent vokiečių įstatymai kitokie...
Meduolia, o jūs dėvėtas ir kelis kart skalbtas šlapkelnes dar parduodat? Sori, jei kvaikai skamba, man kažkaip net nekilus tokia mintis buvo
QUOTE(Kvaki @ 2011 01 29, 21:35)
Turiu prilaikančių mažų mažuliukų prisimezgus, išmest gaila, o dėvėt nėr kam... bet net negalvojau, kad kas gali pirkt... 
Zinok, tikrai perka, aisku nuo kainos priklauso. Mes saviskes isaugtas visada parduodam. Jei ner kam atiduot, ismest gaila, o kur desi. Kazkas uz kelis litukus pasiima pasibandymams ar is viso tas reikalas patiks, o gal ir siaip garderobo papildymui
QUOTE(meduolia @ 2011 01 29, 20:01)
xena, mesk į pardavimus, aš va morališkai pasenusias visas metu į skelbimus ir garantija, kad greit nupirks
na man norisi šviežumo, tai pasiūnu naujas, senas parduodu

na man norisi šviežumo, tai pasiūnu naujas, senas parduodu
O kur skelbiesi?
kvaki, gitulia jau parašė
xena, čia supermamoj, kur skelbimai, vaikiška technika
xena, čia supermamoj, kur skelbimai, vaikiška technika
QUOTE(Kvaki @ 2011 01 29, 20:35)
Jus ka, tukstanciais ju sunaudojat?
QUOTE(Kvaki @ 2011 01 29, 22:35)
Julieta, languotos tai superinės
Čia tokią flanelę pirkai
Ar kažkieno marškinius sukarpei
Čia tokią flanelę pirkai
taip, pirkau flanele. norejau ja sunaudot savo iklotam, bet kazkaip uzteko an tokios raudonos anguotos. tai sita panaudojau sauskelnem. o dar bambuko pleda-paklode radau pirkt, tai drinys superinis gavosi
QUOTE(meduolia @ 2011 01 29, 22:49)
ačiū už nuorodą
peržiūrėjau visą temą, nugi rimtai ten reiks pasiskelbti
Gitulia, nu tu pavarai
prilaikančios kelnytės
likau be amo
o sūnus tai
paisstiebęs ant pirščiukų, kad tik pasiektų, pasilipęs ant ko ti begali
primena maniškio vaizdelį
o sūnus tai
QUOTE(meduolia @ 2011 01 30, 12:31)
Gitulia, nu tu pavarai