Julieta, languotos tai superinės
Čia tokią flanelę pirkai

Ar kažkieno marškinius sukarpei
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 29, 20:09)
Gal kuri norėtumėt prisijungt spaudžių pirkimui? Yra pasiūlymas 1000vnlt už 32, kokių baltų man 500vnt ir taip būtų per ausis ir akis

o spalvotų tai tikrai tiek daug nereik..
Jūs LT gal neturit tiek problemų su siuntimusi iš USA ar Kinijos, aš kiek kartų bandžiau, tiek kartų muitinė sulaikė, reik primokėt ir pan. Kai kas sulūžo pakeliui, pardavėjas nekeitė nes neprivalo... Nusivyliau aš, o gal tiesiog nepasisekė
Žinok kaip kažkuri sakė, susinaudoja tos spaudės... Iš pradžių atrodo, kad jų daug, o po to žiūrėk jau ir nebėr kažkurios spalvos. Beje, man baltos kaip tik mažiausiai pasiteisino, nors irgi daugiausiai užsisakiau, maniau labiausiai eis. Bet labiausiai pastelinės unisex spalvos suėjo. Ypač dramblio kaulo, gelsva. Bet čia gal nuo turimos medžiagos priklauso.
O dėl muitinių, tai visada tik nusipirkus reik pardavėjo prašyti, kad siųstų kaip dovaną, tada neapmuitina. Nebent vokiečių įstatymai kitokie...
Meduolia, o jūs dėvėtas ir kelis kart skalbtas šlapkelnes dar parduodat? Sori, jei kvaikai skamba, man kažkaip net nekilus tokia mintis buvo

Turiu prilaikančių mažų mažuliukų prisimezgus, išmest gaila, o dėvėt nėr kam... bet net negalvojau, kad kas gali pirkt...