QUOTE(Coccinela @ 2011 01 29, 01:23)
akis prasikrapščiau ir pamačiau, kad neteisingai perskaičiau - ne paslėpti, o pradurti
Yr kitas pasiūlymas 29 su siuntimu už reples ir 250 spaudžių 5 pasirinktų spalvų (
čia, jei kam įdomu).. bet tos ankstesnėj nuorodoj su 3 galvutėm? bet geriau pagalvojus, kam man reikia tų galvučių, paskui rūpinkis ir kito dydžio spaudėm, ane?
Iš UK man 35 ar tai kiek gaunas, plius iš HongKongo, dievaži, kiek ten laiko keliautų iki manęs..
Coccinela, as va lygiai tokias pat reples nusipirkau, dar man pridejo yla ir 400 spaudziu pasirinktinai spalva ir dydis, tai mokejau 39 dolerius. (toks buvo pasiulymas
http://cgi.ebay.com/...em=160519594828 )
ejo kazkur apie menesi nepilna is Kinijos. Tai tose replese yra trys galvutes - 16,20 ir 24 berods dydzio spaudems. as pasibandziau ir 20 ir 16 atsisiusti. 16 tai manau vaiku drabuzeliams tinka puikiai, kur plonesnes medziageles, 20 aisku universaliausias. O galvutes tai jos gi nekliudo - i viena maiseli kartu su replem sudejau ir lai guli - sugalvosiu kita dydi isbandyti, nereiks rupintis kur tu galvuciu atskirai pirkti.
kazkaip pagalvojau, kad jei jau perku toki iranki, pinigus leidziu, tai galiu biski ir palaukti, bet kaina tada gaunasi arba spaudes arba reples uz dyka, lyginant kiek cia pas mus praso

ir dar vienas pastebejimas - tos knopkytes turi tokia savybe pasibaigti...viena spalva jau supyskinau i uzvalkala, tai net nepajutau, o atrode jau kiek pirkau oj oj