Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

Aga, jau išsiaiškinau, kad KAM - tai kaip ir firma kokia, ane? Nes radau ebėjuj KAM reples, tik dabar nesuprantu, yra du pasiūlymai, vienas rašo, kad kažkoks "ungurys" pridėtas skylių paslėpimui, o pas kitą nieko neparašyta, bet toks įpakavimas. Tai kurias rinktis?

aaaa, dabar žiūriu, kad čekai siūlo 3 dydžių repliukes, o vokiečiuos kol kas tik T5 radau g.gif bet vis tiek, kas tas "ungurys"? Čia pažodžiui verčiant... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 28 sausio 2011 - 21:55
Gal kalba eina ne apie unguri, o kad komplekte yra kokia yla skylems pradurt? ar priemones "galvutems" pakeist? Paprastai repleskomplektuojamos su skirtingom galvutes skirtingo diametro spaudems suspaust g.gif
Bet brangios tam vokieciu ebay gaunas, ar ne pigiau is ebay.com siustis is karto su daugiaus spaudziu?
Atsakyti
akis prasikrapščiau ir pamačiau, kad neteisingai perskaičiau - ne paslėpti, o pradurti biggrin.gif doh.gif

Yr kitas pasiūlymas 29€ su siuntimu už reples ir 250 spaudžių 5 pasirinktų spalvų (čia, jei kam įdomu).. bet tos ankstesnėj nuorodoj su 3 galvutėm? bet geriau pagalvojus, kam man reikia tų galvučių, paskui rūpinkis ir kito dydžio spaudėm, ane? unsure.gif
Iš UK man 35€ ar tai kiek gaunas, plius iš HongKongo, dievaži, kiek ten laiko keliautų iki manęs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 29 sausio 2011 - 00:42
Labai įdomi ta čekiška parduotuvė bigsmile.gif
Kas nors sakėtės iš jos? Dar neišsinagrinėjau visko, bet įdomu...

Va šitokias spaudes siuvau į pampius kol replių neturėjau
http://www.sijemdete...k-po-12-metrech

Labai pasiteisino, gerai naudojas, medžiagos nedrąsko. Net mažei į suknutę paslėptą užsegimą su jom dariau.
Žodžiu neblogas variantas tarp lipukų ir spaudžių. thumbup.gif

P.S. Sukarpiau tą savo neperšlampančią paklodę ir pasiuvau sauskelnes. Atlaikė tiek didčkę, tiek mažę thumbup.gif
Reiks paskaičiuot kiek iš tos paklodės išeis pampių ir kiek kaštuos rolleyes.gif
Tik tas pulinis sluoksnis pas mane gavos ne išorėj o viduj ax.gif Tai viskas priklauso nuo įkloto...
Vėliau nufotkinsiu įdėsiu kas gavos.. Reik pirma išdžiovint bandymą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 29 sausio 2011 - 08:29
QUOTE(Coccinela @ 2011 01 29, 01:23)
akis prasikrapščiau ir pamačiau, kad neteisingai perskaičiau - ne paslėpti, o pradurti  biggrin.gif  doh.gif

Yr kitas pasiūlymas 29€ su siuntimu už reples ir 250 spaudžių 5 pasirinktų spalvų (čia, jei kam įdomu).. bet tos ankstesnėj nuorodoj su 3 galvutėm? bet geriau pagalvojus, kam man reikia tų galvučių, paskui rūpinkis ir kito dydžio spaudėm, ane?  unsure.gif
Iš UK man 35€ ar tai kiek gaunas, plius iš HongKongo, dievaži, kiek ten laiko keliautų iki manęs..

Coccinela, as va lygiai tokias pat reples nusipirkau, dar man pridejo yla ir 400 spaudziu pasirinktinai spalva ir dydis, tai mokejau 39 dolerius. (toks buvo pasiulymas http://cgi.ebay.com/...em=160519594828 )
ejo kazkur apie menesi nepilna is Kinijos. Tai tose replese yra trys galvutes - 16,20 ir 24 berods dydzio spaudems. as pasibandziau ir 20 ir 16 atsisiusti. 16 tai manau vaiku drabuzeliams tinka puikiai, kur plonesnes medziageles, 20 aisku universaliausias. O galvutes tai jos gi nekliudo - i viena maiseli kartu su replem sudejau ir lai guli - sugalvosiu kita dydi isbandyti, nereiks rupintis kur tu galvuciu atskirai pirkti.
kazkaip pagalvojau, kad jei jau perku toki iranki, pinigus leidziu, tai galiu biski ir palaukti, bet kaina tada gaunasi arba spaudes arba reples uz dyka, lyginant kiek cia pas mus praso ax.gif ir dar vienas pastebejimas - tos knopkytes turi tokia savybe pasibaigti...viena spalva jau supyskinau i uzvalkala, tai net nepajutau, o atrode jau kiek pirkau oj oj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etan: 29 sausio 2011 - 08:55
kvaki, pildau pazada biggrin.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
julieta thumbup.gif

na jeigu turit laiko tai pirkit per ebejus, aš jo neturejau tai pirkau is spaudes smile.gif
Atsakyti
ir dar - siandien laiko neleidom veltui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 01 29, 17:03)
ir dar - siandien laiko neleidom veltui smile.gif
user posted image

fainuliai jūsų vystykliukai, gyvai dar jaukiau atrodo ax.gif
o šitie languoti - tai labai stiliovi thumbup.gif nors ant kelnių nešiok biggrin.gif nu labai gražūs
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2011 01 29, 19:14)
gyvai dar jaukiau atrodo  ax.gif
nu labai gražūs

aciu wink.gif
man sita irgi fantastiska flanele biggrin.gif
jau minty audziu, kaip kitas siusiu biggrin.gif idomu butu pabandyt su trikotazu, jauciu irgi smagiai nesiojasi vaikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 01 29, 18:25)
aciu wink.gif
man sita irgi fantastiska flanele  biggrin.gif
jau minty audziu, kaip kitas siusiu biggrin.gif idomu butu pabandyt su trikotazu, jauciu irgi smagiai nesiojasi vaikui smile.gif

smagiai, mūsų visi dabar trikotažiniai. va dar veliuro gabaliuką turiu, reik pasiut, ale ir tiap jau perdaug jų turim doh.gif
Atsakyti
xena, mesk į pardavimus, aš va morališkai pasenusias visas metu į skelbimus ir garantija, kad greit nupirks biggrin.gif
na man norisi šviežumo, tai pasiūnu naujas, senas parduodu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti