Sivakar baigsiu
L'occitane 'orange honey' kvapo shea sviestuka (30ml) - jo kvapas pasakiskas ir tuo susiviliojau (na ir tuo, kad gavau pigiau, nes uz kazkur $15 tikrai nepirkciau tokio kiekio). Bet pats sviestukas nesuzavejo visai - patiko, kad toks minkstokas, lyg guminis yra indelyje (na kaip siltas zvakes vaskas), bet netaupus, sunkiai tepasi ant odos, sunkokai geriasi. Aisku prie to prisidejau pati, nes tepiau daugiau nei reikia, tai del to ir greitai issinaudojo (per 5 dienas), ir nepilnai susigerdavo, bet kitiap labai nemalonu buvo tept: tarp ranku sildant jis nepatyzta, neisskysteja, o vistiek lieka toks tasokos, gumines konsistencijos (galvoju gal todel, kad su biciu vasku sudetyje

), todel tepant mazu kiekiu, man skauda oda, ja tempia nuo to 'sauso' tasymo.

Tai ir tepu daugiau, kad lengviau slystu. O naudojau kojoms ir rankoms, pirma diena ir veidui tepiau - oda mano sausa, bet vieno karto per diena tepti juo pilnai uzteko drekinimo. Turiu kitos firmos shea sviestuka, tai jo man itin mazai reikia visam kunui, net nelyginu ju dvieju, nes neina lygint kiek mazai ano reikia ir kaip letai naudojasi.

Na ir sia savaite pribaigsiu
Crazy Rumours 'mocha' skonio lupu balzama - jau turbut puse SM'o zino, kad sios firmos lupu balzamai man nr1.

Jo vietoje jau pradariau 2 sios pacios firmos 'plum & peppermint' ir 'black cherry'.

Na o si sunaudosiu per kazkur 1,5-2 menesius - greiciau nei iprastai, bet juo tepuosiu nesuskaiciuojama kieki kartu per diena, o ir prie kompiuterio visada stovi, nuolat nesuosi su savimi i lauka, i darba ir pan.Pernai visa ziema atlaike man sios firmso balzamas, nes dazniau visokius blizgius ir lupdazius traukdavau nei ji.