Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

QUOTE(aprilita @ 2011 01 24, 14:17)
3) Oriflame Tea Tree Purifying Blemish Solver pieštukas su kempinėle nuo spuogų. Visiškas niekaliukas, daugiau perkamas tikrai nebus. Nesugebėjau iki galo "damušti" ir pabodo jį ant lentynos laikyt. schmoll.gif  Poveikio nepajutau, o dar juo patepus likdavo žydros spalvos dėmelės ant odos, tikriausiai sudėtyje buvo kažkokio dažo.  unsure.gif

As TBS turejau panasu dalyka, tai veiksmingas buvo, bet ne tiek kaip grynas arbarmedzio aliejus - juo tik patepi ir per nakti ne zymes nelieka. Daugiau nebepirksiu visokiu nesamoniu, o naudosiu gryna aliejuka.
Atsakyti
user posted image
Bare Escentuals i.d SPF 15 Foundation Light. Turėjau 2 g iš rinkinio, labai patiko, jau turiu įsigijus normalaus dydžio smile.gif
Atsakyti
Kiss my Face duso zele is 'sudz' serijos - na jis viska ir pasako lotuliukas.gif Nepatiko si duso zele nei man, nei vyrui: nepatiko kvapas (nera blogas, bet tiesiog nepatiko), gana daug jos reikia, netaupi, nefaina konsistencija 9lyg ir skysta, lengva zele, bet tuo paciu nesmagi). Turbut vienas is tu dalyku, kur sunku pasakyt kas negerai, bet tiesiog jauti, kad nepatinka. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Subaigiau didžiulę Johnson's dušo želė, normali, patiko, tik į pabaigą pabodo kvapas, visgi didelis kiekis buvo smile.gif ateityje manau bus kartojama.

http://www.johnsonsb...BeFreshMain.png

Mano buvo žalia.
Atsakyti
Sivakar baigsiu L'occitane 'orange honey' kvapo shea sviestuka (30ml) - jo kvapas pasakiskas ir tuo susiviliojau (na ir tuo, kad gavau pigiau, nes uz kazkur $15 tikrai nepirkciau tokio kiekio). Bet pats sviestukas nesuzavejo visai - patiko, kad toks minkstokas, lyg guminis yra indelyje (na kaip siltas zvakes vaskas), bet netaupus, sunkiai tepasi ant odos, sunkokai geriasi. Aisku prie to prisidejau pati, nes tepiau daugiau nei reikia, tai del to ir greitai issinaudojo (per 5 dienas), ir nepilnai susigerdavo, bet kitiap labai nemalonu buvo tept: tarp ranku sildant jis nepatyzta, neisskysteja, o vistiek lieka toks tasokos, gumines konsistencijos (galvoju gal todel, kad su biciu vasku sudetyje g.gif ), todel tepant mazu kiekiu, man skauda oda, ja tempia nuo to 'sauso' tasymo. ax.gif Tai ir tepu daugiau, kad lengviau slystu. O naudojau kojoms ir rankoms, pirma diena ir veidui tepiau - oda mano sausa, bet vieno karto per diena tepti juo pilnai uzteko drekinimo. Turiu kitos firmos shea sviestuka, tai jo man itin mazai reikia visam kunui, net nelyginu ju dvieju, nes neina lygint kiek mazai ano reikia ir kaip letai naudojasi.
user posted image

Na ir sia savaite pribaigsiu Crazy Rumours 'mocha' skonio lupu balzama - jau turbut puse SM'o zino, kad sios firmos lupu balzamai man nr1. wub.gif Jo vietoje jau pradariau 2 sios pacios firmos 'plum & peppermint' ir 'black cherry'. thumbup.gif Na o si sunaudosiu per kazkur 1,5-2 menesius - greiciau nei iprastai, bet juo tepuosiu nesuskaiciuojama kieki kartu per diena, o ir prie kompiuterio visada stovi, nuolat nesuosi su savimi i lauka, i darba ir pan.Pernai visa ziema atlaike man sios firmso balzamas, nes dazniau visokius blizgius ir lupdazius traukdavau nei ji.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 25 sausio 2011 - 00:39
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 01 24, 14:50)
kur si daikta perkate ir kokia kainyte? smile.gif

Pirkau Kauno klinikų vaistinėje. Anna Lotan kosmetikos Kaune dar būna ir Pilies vaistinėje. Parduoda pilnas pakuotes arba išpilstytą į mažesnius indelius. Aš būtent mažesnį kiekį ir turėjau, 25 g induką, tai jis man kainavo apie 18 Lt. smile.gif

QUOTE(shopingas @ 2011 01 24, 17:08)
Daugiau nebepirksiu visokiu nesamoniu, o naudosiu gryna aliejuka.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 24, 17:12)
Kiss my Face duso zele is 'sudz' serijos - na jis viska ir pasako  lotuliukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(Juxt @ 2011 01 25, 14:26)

Kazkada naudojau toki,bet daugiau nepirkau,nei patiko nei nepatiko,kazkaip jokio poveiko nebuvo lens.gif
Atsakyti
user posted imageKeliauja i šiukšledežę...geras,ber dirgina mano odą,netinka

į jo vietą
user posted image

taip pat pabaigiau šampuną,geras,bet toks didelis pasirinkimas,kad norisi ir kitus išbandyt biggrin.gif
user posted image
į jo vietą
user posted image
Atsakyti
Sebastian Penetraitt sampunas user posted image

Is pradziu pasirode gan paprastas,tikrai niekuo neisskiriantis,veliau kuo toliau naudojau tuo labiau patiko mano plaukams. Kartojamas nebus,nes pereinu prie eko sampunu.
Atsakyti
"Lavera basis sensitiv" purinantis šampūnas normaliems plaukams
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 25 sausio 2011 - 19:19
TekilaSunrise, kaip patiko šampūnas? smile.gif
Atsakyti