Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

QUOTE(mocha @ 2011 01 25, 20:25)
TekilaSunrise, kaip patiko šampūnas? smile.gif

Vidutiniškai smile.gif Man atrodo, kad kiek švelnokas, t.y. plaukai trumpiau gražūs išsilaiko - bet čia su klaustuku, nes kartais neaišku, nuo ko tai priklauso smile.gif
Žodžiu, kažko blogo pasakyti lyg ir negaliu, bet kartoti netraukia - yra labiau patinkančių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 01 25, 18:49)

į jo vietą 
user posted image

sita db naudoju - nebekartosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2011 01 25, 21:44)
sita db naudoju - nebekartosiu  schmoll.gif

Dėl ko? Kas netiko? smile.gif
Atsakyti
I pabaiga anne lind braskinis kuno losjonas, patiko, bet galetu kiek geriau drekint.
Noreciau pamegint kitokio kvapo, labiau vasarai jis, del ne itin intensyvaus drekinimo. I jo vieta La Claree Oliv' Relaxing Body Oil is ne per seniausiai pirkto rinkinuko Home spa, pakaitomis su Guelain Insolence Shimmering Body Milk. Galetu but ir ne shimering, vis tiek to blizgejimo nesimatys per megztinius biggrin.gif Bet kad tokiu kvepalus daba naudoju...

Taip pat kirpsiu tubele, kad iskrapstyt likucius dr. Organic anticeliulitini krema su biciu pikiu,
siaip fainas, pasitepus siek tiek saldo, oda padrekinta ir stangresne jauciasi..o del celiulito sunku pasakyt... ax.gif I jo vieta Natura sibereca anticeliulitinis sviestas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 26 sausio 2011 - 02:47
Baigesi Listerine burnos skalavimo skystis - orandzinis butelys:
user posted image

Ir dar pasibaige Desert Essence dantu pasta - patiko man net labai: gaivi, nestipraus skonio, gerai isvalo dantukus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2011 01 25, 21:44)
sita db naudoju - nebekartosiu  schmoll.gif

Kodėl? smile.gif man jis gerai apsaugo ,bent jau kol kas.
Atsakyti
shopingas , kaip Jums Listerin? Aš neseniai pabaigiau jį,pas mane buvo pirmas iš kairės,tai pasirodė tooks stiprus,graužė burną doh.gif darab nusipirkau Oral-B,tai daug švelnesnis,maloniau naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 01 26, 11:03)
shopingas , kaip Jums Listerin? Aš neseniai pabaigiau jį,pas mane buvo pirmas iš kairės,tai pasirodė tooks stiprus,graužė burną doh.gif  darab nusipirkau Oral-B,tai daug švelnesnis,maloniau naudoti.

Pati Listerin neturėjau, bet daug kas skiedžia jį smile.gif
Atsakyti
shopingas , kaip Jums Listerin?

Na sitas vienas svelnesniu is Listerine, bet man vistiek astrokas. As arba trumpai paskalauju, arba atskiedziu. ax.gif
Atsakyti
Rasa serumas brandžiai odai
Patiko konsistencija, greit įsigeria, oda iškart tampa lygesnė, švelnesnė ir lyg drėkinimas, stangrinimas jaučiasi. Dar labai patiko, kad laaabai skalsus (pirkau praeitą pavasarį, naudojau beveik kasdien). Tikrai kartosiu dar.
user posted image
Live Clean Moisturising Shampoo
Šitas iš pradžių patiko, gerai išplaudavo plaukus, paskui pradėjo sausinti, velti plaukus, todėl naudojau pakaitom su kitu šampūnu. Nebebus kartojamas.
user posted image
Live Clean Restorative Shampoo su arganų aliejumi
Šitas patiko daug labiau, plaukai po išplovimo tik su šampūnu likdavo švelnūs, purūs, nesiveldavo. Kolkas nekartosiu, nes turiu litrą Kaaral Volume šampūno.
user posted image
Eveline cosmetics liekninantis-anticeliulitinis serumas
Patiko, net galiu sakyt jaučiasi poveikis odos stangrumui (tą pastebėjau, kai nei sportavau, nei mitybą žiūrėjau, o suderinus viską rezultatas, mano manymu, gali būti labai geras). Išsitepus labai šaldo, todėl bus kartojamas būtinai pavasarį-vasarą. Tiesa, lieka šiek tiek lipnumo.
user posted image
Eveline cosmetics paakių kremas su alyvuogėmis ir Q10
Visai patiko, paakiai likdavo pamaitinti, švelnūs, greit įsigerdavo. Su juo tepiau ne tik paakius, bet ir aplink lūpas (kad nesusidarytų raukšlės) bei kaktą, kaklą. Labai skalsus (30 ml). Kartotinas.
user posted image
L'oreal Perfect Slim anticeliulitinis kremas su masažuokliu
Masažuoklis patiko, naudosiu ir toliau su kitu kremu, o vat kremas nelabai. Visų pirma, jo konsistencija keistoka, išsitepa lipnokai, jei ilgiau patrini, pradeda "rubuliuotis", tas tai labai nepatiko. Ir poveikio ryškaus nepastebėjau kaip nuo eveline minėto serumo.
user posted image
Cernyj Zemciug Ocnobnou yxod dieninis veido kremas
Patiko, gerai pavasariui-vasarai, drėkina vidutiniškai, įsigeria gerai, nepalieka plėvelės ant veido. Bet žiemai nebent namie vakarais tepti, lauke su juo šalta biggrin.gif
Atsakyti
shopingas , kaip Jums Listerin? Aš neseniai pabaigiau jį,pas mane buvo pirmas iš kairės,tai pasirodė tooks stiprus,graužė burną doh.gif  darab nusipirkau Oral-B,tai daug švelnesnis,maloniau naudoti.

as Listerina irgi atskiedziu , nes labai stiprus blink.gif O Oral B ma kazkaip per silpnas, toks per daug atskiestas g.gif
Atsakyti
Baigesi miniukas Weleda ranku kremo - sandeliuke turiu toki pilna pakuote. Kvapas man vistiek jo keistas, bet pats kremas lengvas, gerai drekina, lengvai geriasi.
user posted image
Atsakyti