Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 04, 20:34)
Siunčiausi iš JAV internetinės parduotuvės. Jau nepamenu kokios, bet jų yra daug kur: drugstore, ulta ir pan. Kiek mokėjau irgi nepamenu, bet turbūt ne daugiau 20 lt. su viskuo.
Tai juk šiais laikais kažką parsisiųsti iš kitos šalies ar žemyno nėra didelė problema. Šis daiktas tikrai vertas šiek tiek pastangų  biggrin.gif

Tiek kartų skaičiau pagyras apie jį ir vis galvojau reikia, reikia užsisakyti iš kažkur. Bet po jūsų aprašymo - viskas, noriu tuoj pat lotuliukas.gif O kokį atspalvį jūs naudojat ir kokios spalvos jūsų oda?
Atsakyti
Liko vienam kartui:
user posted image
Pribaigineju sutepdama ant koju, nes man regis galiojimo laikas jau pasibaiges ir seip man ant veido ji tepti nelabai isejo rolleyes.gif Juo pasitepus veidas igaudavo toki gelsva atspalvi, be to jis ne visiskai susigeria, o perbraukus pirstu dar sugeba ir susivelti. Turi toki specifini kvapa del kurio negaliu apsispresti jis man patinka ar nepatinka g.gif Daugiau manau nebepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 04 04, 02:08)
Patiko. Pigus, taupiai naudojosi, gerai šveitė, ne per aštrus. Vietoj jo - Rasos emulsinis su apelsinų pluoštu ir Natura Siberica mišriai/riebiai odai.

O palyginti galit visus tris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglantina: 05 balandžio 2011 - 09:57
Po daugiau nei 4 menesiu naudojimo (naudota nevisai istisai, bet tikrai gerus pora menesiu prigriebtas kaip daiktas, kuri reikia pribaigt) Korres lupu sviestas, spalva 'guava' - antrakart nekartociau, bet nebuvo ir blogas. Man isvis nepatinka pirstu kabinami produktai, si sviestuka naudojau tik namuose (del pakuotes ir del efekto). Lupytes pabalindavo, nuimdavo raudoni ir graziai atrode, bet... lengva daugiau pakabint, daugiau uztept ir padaugint, o tada negraziai ir nelygiai spalva pasiskirsto. Del to man jis toks naminis ir tebuvo. O del drekinimo, tai visai uzteko, nors ne kazkoks ypatingas buvo. Visumoj patenkinta, kad turejau ir buvo proga isbandyt.
user posted image

Baigesi Shikai duso zele, 'yuzu' kvapo - pagrinde naudojo vyras, nes man sitas kvapas nepatinka (kaip ir bet kuriam kitam yuzu kvapo produkte), o siaip dusgeliams dideliu reikalavimu nekeliu, tai tiko:
user posted image

QUOTE(Iceland @ 2011 04 05, 08:56)
Tiek kartų skaičiau pagyras apie jį ir vis galvojau reikia, reikia užsisakyti iš kažkur. Bet po jūsų aprašymo - viskas, noriu tuoj pat  lotuliukas.gif O kokį atspalvį jūs naudojat ir kokios spalvos jūsų oda?

Isikisiu ir as... blush2.gif Turiu 'fair' spalvyte (light 0-1, ju zymejimas toks idomus) - siaip oda sviesi, neutralaus tono ir naudoju sviesias pudras, pvz Bare Escentuals 'fairly light', Physician's Formula 'cremay natural', 'light' (isvis naudoju paprastai 'light', jei tai sviesiausias tonas paletej buna arba antra po sviesiausios, jie pradideda palete spalvom 'porcelein' ar 'fair').
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 05 balandžio 2011 - 16:23
QUOTE(Iceland @ 2011 04 05, 07:56)
Tiek kartų skaičiau pagyras apie jį ir vis galvojau reikia, reikia užsisakyti iš kažkur. Bet po jūsų aprašymo - viskas, noriu tuoj pat  lotuliukas.gif O kokį atspalvį jūs naudojat ir kokios spalvos jūsų oda?

Galiu tik pakartoti tai, ką parašė shopingas. Esu šviesiaodė, visas pudras naudoju dažniausiai šviesiausio atspalvio (išskyrus tada, kai jie būna labai jau šviesūs). Maskuoklio spalvą naudoju "Fair", light 0-1. Pakuotėje ji atrodo tikrai per tamsi, kaip mano odai. Bet realiai užsitepa gražiai ir išsilygina su veido spalva 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 05 balandžio 2011 - 17:37
QUOTE(Iceland @ 2011 04 05, 08:56)

Žiūrėjau, kad ebay yra, apie 25lt kainuoja, o aš iš ten dažnai kosmetiką siunčiuosi, tai jei ka, kreipkites wink.gif jei sau pirksiu, ir Jums prigriebti galėsiu.
Atsakyti
Pabaigti:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2011 04 05, 21:26)

kaip šis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 04, 13:28)

Avon pėdų kremas. Ilgai jis liūdėjo vonios spintelėj, kol sugalvojau, kad reikia gi pagaliau jį sunaudoti. Šiaip puikus jis, toks riebus, bet nepaliekantis plėvelės, greitai susigeriantis, pėdos lieka ir išlieka per visą dieną švelnios. Naudodavau vakarais, prieš miegą. Viskas jam gerai, tik faktas, kad turėjau priversti save naudoti tokį produktą, rodo, jog man jo tiesiog nereikia.
user posted image

O pas mane jis neužsilaiko ir man jis patinka, draugė kuri užsakinėja sako ka tu su juo darai, gal valgai hihihi.gif
Atsakyti
Baigesi Galenic Elansyl kremas nuo celiulito. Malonios teksturos, geit ysigeria, tik gal poveikis matosi ne po vieno buteliuko... g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 05, 18:35)
Galiu tik pakartoti tai, ką parašė shopingas. Esu šviesiaodė, visas pudras naudoju dažniausiai šviesiausio atspalvio (išskyrus tada, kai jie būna labai jau šviesūs). Maskuoklio spalvą naudoju "Fair", light 0-1. Pakuotėje ji atrodo tikrai per tamsi, kaip mano odai. Bet realiai užsitepa gražiai ir išsilygina su veido spalva  4u.gif

Kadangi aš baltaodė tai irgi imsiu "Fair", light 0-1. Ačiū bigsmile.gif

QUOTE(_sala_ @ 2011 04 05, 18:53)
Žiūrėjau, kad ebay yra, apie 25lt kainuoja, o aš iš ten dažnai kosmetiką siunčiuosi, tai jei ka, kreipkites wink.gif jei sau pirksiu, ir Jums prigriebti galėsiu.

Žiūrėjau taip pat vakar ebay, bet neradau būtent "Fair", light 0-1 spalvos. Jeigu imsit sau ir aš noriu bigsmile.gif Parašiau AŽ.
Atsakyti
vakar pabaigiau. nepatiko, nusiprausus traukdavo veida ir ji tepant kazkaip lyg perstedavo aplink lupas, nosi unsure.gif
user posted image
Atsakyti