Po daugiau nei 4 menesiu naudojimo (naudota nevisai istisai, bet tikrai gerus pora menesiu prigriebtas kaip daiktas, kuri reikia pribaigt)
Korres lupu sviestas, spalva
'guava' - antrakart nekartociau, bet nebuvo ir blogas. Man isvis nepatinka pirstu kabinami produktai, si sviestuka naudojau tik namuose (del pakuotes ir del efekto). Lupytes pabalindavo, nuimdavo raudoni ir graziai atrode, bet... lengva daugiau pakabint, daugiau uztept ir padaugint, o tada negraziai ir nelygiai spalva pasiskirsto. Del to man jis toks naminis ir tebuvo. O del drekinimo, tai visai uzteko, nors ne kazkoks ypatingas buvo. Visumoj patenkinta, kad turejau ir buvo proga isbandyt.
Baigesi
Shikai duso zele, '
yuzu' kvapo - pagrinde naudojo vyras, nes man sitas kvapas nepatinka (kaip ir bet kuriam kitam yuzu kvapo produkte), o siaip dusgeliams dideliu reikalavimu nekeliu, tai tiko:
QUOTE(Iceland @ 2011 04 05, 08:56)
Tiek kartų skaičiau pagyras apie jį ir vis galvojau reikia, reikia užsisakyti iš kažkur. Bet po jūsų aprašymo - viskas, noriu tuoj pat

O kokį atspalvį jūs naudojat ir kokios spalvos jūsų oda?
Isikisiu ir as...

Turiu '
fair' spalvyte (
light 0-1, ju zymejimas toks idomus) - siaip oda sviesi, neutralaus tono ir naudoju sviesias pudras, pvz Bare Escentuals 'fairly light', Physician's Formula 'cremay natural', 'light' (isvis naudoju paprastai 'light', jei tai sviesiausias tonas paletej buna arba antra po sviesiausios, jie pradideda palete spalvom 'porcelein' ar 'fair').