Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

QUOTE(shopingas @ 2011 04 05, 16:16)
Baigesi Shikai duso zele, 'yuzu' kvapo - pagrinde naudojo vyras, nes man sitas kvapas nepatinka (kaip ir bet kuriam kitam yuzu kvapo produkte), o siaip dusgeliams dideliu reikalavimu nekeliu, tai tiko:
user posted image

Pirkau sia duso zele pries metus beveik ir dar tik puse isnaudojau,tik negalvokite kad nesiprausiu lotuliukas.gif tiesiog pakaitomis naudoju dar afrikietiska juodaji muila ir sveitikli,bet siaip patinka man si duso zele,kvapas neintensyvus,taupi ir nesausina odos,po jos drasiai galima niekuo nesitepti kuna ir oda nenusauses bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Pagaliau baigiau. Nors gavau jau jį pustušėje pakuotėje, veido netepiau, naudojau tik kaklui, kad nemest lauk, bet pastebėjau, kad kaklo oda kažkokia negraži pasidarė. Kvapą turi specifinį, bet man patinkantį. Antrą kartą nepirkčiau, nes jau nebežinojau kur betept kad greičiau baigtus.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 04 05, 10:57)
O palyginti galit visus tris?

Rasa emulsinis veido šveitiklis su apelsinų pluoštu
Margarita veido šveitiklis su agurkais
Natura Siberica veido šveitiklis riebiai ir mišriai odai

Tiek Margarita, tiek NS yra 'tradiciniai' šveitikliai su šveičiamosiomis dalelėmis. Rasa, jau kaip pats pavadinimas sako, yra emulsinis, be šveičiamųjų dalelių, tačiau patrynus tarp pirštų jaučiasi lyg būtų kokių miltukų jame. Kadangi mano oda mišri/riebi, poros linkusios kimštis, tai jo vieno man mažoka.
Aštriausias iš visų 3 pasirodė NS šveitiklis. Jame, lyginant su Margarita, šveičiamųjų dalelių daugiau, jos nevienodo dydžio ir aštresnės. Nors mano odai tai jis tinka, nėra per aštrus.
Atsakyti
Lavera kreminė dušo želė su apelsinais ir šaltalankiais
user posted image
Sakyčiau nuostabi wub.gif viskas patiko ir kvapas, ir konsistencija, ir poveikis. Tikrai bus kartojama ateity.
Natura Siberica antistresinė dušo želė
user posted image
Dažniau naudojo MB, nei aš rolleyes.gif Patiko, nesausino odos, ilgam užteko. Manau irgi bus kartojama.
Atsakyti
Baigesi dar vienas Tarte mini blizgiukas is rinkinuko - sikart trecia is desines spalvyte. Nors ir tokia truputi pieniska, bet nesubegdavo i lupu raukslytes, labai svleni spalva ant lupyciu gaudavosi ir isvis visur tinkanti. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šiandien pribaigiau TBS Braziliškų riešutų drėkinamąją kaukę plaukams

user posted image

Kaukė labai skaniai kvepia, tačiau jokio didelio poveikio/drėkinimo nepastebėjau g.gif
Kadangi gavau ją dovanų, tai šiaip ne taip suvartojau, bet pati tikrai nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Baigėsi kamill losjonas rankom. Tepėsi lengvai, įsigerdavo greitai, bet kvapas nelabai patiko schmoll.gif
user posted image

Himalaya dantų pasta. Iš pradžių buvo keista valytis dantis ne su balta pasta, bet įpratau. Valė gerai.
user posted image

Margaritos prausiklis. Liuksiškas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Caras*: 08 balandžio 2011 - 17:10
Weleda 'calendula' kremas kudikiams, turejau sita miniuka, tai naudojau kaip ranku krema - labai patogu nesiotis rankinej, net darbe kiseneje turedavau visada.
user posted image

Eilinis Preserve dantu sepetelis - jo vietoj toks pat:
user posted image

Spry dantu pasta - nestipri, bet gaivi, gerai vale. Zodziu, priekaistu neturiu.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Jau ne pirmas ir, manau, ne paskutinis
Vietoj jo:
user posted image
*Essence juodas akių pirštukas, irgi ne pirmas, bet kolkas tokio nepirksiu
*Belkosmex Teebaum kremas problematiškai odai, ant veido mažai tepiau, labai stiprus arbatmedžio kvapas, sunaudojau kojytėms po epiliacijos
*Avon Advance Techniques colour protection kondicionierius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 09 balandžio 2011 - 13:09
Baigiasi Dr.organic ranku kremas su biciu pikiu, patiko, bet labiau patiko su alyvuogemis-geriau drekindavo egzema ant rankos. I jo vieta Burts bees Shea Butter hand Repair Cream.
Taip pat baigiasi roziu hidrolatas is aromantic.co.uk, patiko, ne pirmas ir ne paskutinis, kol kas i jo vieta miniukas dr. hauschkos Clarifying Toner ir Suki Concentrated Balancing Toner (15ml) ax.gif
Atsakyti
Pabaigiau 3 iš eilės "Bioderma" prausiklį. Patiko. Gerai pravalo poras. Puikiai ir makiažą nuprausia. Nieko blogo negalėčiau pasakyti. Jis tinkamas odai šiek tiek į riebumą. Dabar jau pabodo ir noriu kokio nors naujo paprasto neutralaus prausiklio smile.gif

user posted image

Atsakyti
Rituals kūno kremas, labai patiko, tikrai bus kartojamas wub.gif wub.gif
user posted image
--------------------------------------------------------------------------------------------
o kalbant apie The body shop kaukę plaukams, pirmą kartą naudojau maždaug prieš metus, tai labai patiko, o dabar nusprendžiau pakartoti, irgi poveikio nejaučiu
Atsakyti