Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

Sutepiau:

http://www.google.lt.../...x=157&ty=75

Is pradziu keistokas atrode,bet ipusejus pradejo patikt,kvapas labai malonus smile.gif

I jo vieta spa kremas su alyvuogem likutis,o po to losjonai kunui,nes kremai jau per riebu vasarai man ax.gif

Karteliui,dviems liko:

http://www.google.lt.../...tx=54&ty=58

Naudojau ji lygiai puse meteliu,nors tikrai negailejau ir po kiekvieno galvos plovimo purskiau. smile.gif Patiko,bet ruzavas man siek tiek geresnis,o ir ,kad plaukuciai nepriprastu noriu tad i jo vieta arba ruzavas gliss kur arba milk shako purskalas(jei i kirpykla netingesiu nueit) doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Patiko, jau 2 tokį turėjau. Maloniai putoja, lengvas, nesausina odos, gana skalsus, o ir arbatmedžio kvapas nelabai erzinantis. Mnao oda mišri, tai puikiai tiko.

Ir susitepiau semi de lino ampulę plaukams, nesuriebino plaukų, tokie storesni pasidarė, bet tarsi pasausėjo, tai klausimas kiek čia man padėjo...
Atsakyti
Pasibaigė:
BIOK organic trends šampūnas/balzamas
Margarita šampūnas dažytiems ir pažeistiems plaukams
Atsakyti
Pribaigiau Avono kuno losjona.Superinis kvapas ir subtilus kuno blizgejimas,daugiau nieko blatno nepastebejau:D Kuri laika pailsesim nuo jo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ismetu kondicionieriu (pazymes '3' foto) is Lo'real 'sublime mousse' dazomuju putu rinkinio - na jis skirtas ilgesniam naudojimui, tai pakuote nemaza, bet man neypatingas, o ir kvapas erzina (plius turiu patinkancias naturalesnes plauku priemones):
user posted image

Taip pat ismetu miniuka Olay 'pro x' prausiklio-svietiklio - buvo pridetas prie Olay prausimosi aparaciuko, bet velgi turiu savo megstama prausikli, tai si tik kelis kartus pabandziau ir stovi nenaudojamas. Ir isvis kazkaip nesmagiai nuo odos jis nusiplauna, lyg nepilnai...
user posted image
Atsakyti
Baigėsi Kamill mandarininė dušo želė, į jos vietą - Camay šokoladinė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 balandžio 2011 - 07:42
Pagaliau pabaigtas Chanel lūpų blizgesys bigsmile.gif Nieko objektyvaus pasakyt negaliu, nes žiauriai atsibodo raudona spalva doh.gif biggrin.gif Blizgesys toks koks paveiksliuke, tik spalva raudona
user posted image
Atsakyti
user posted image
tik buvo 500ml, jau n-tasis, vis keiciu su roziniu.
user posted image
visai patiko, bet nekartosiu, yra n priemoniu kurias norisi isbandyti.
user posted image
Geris, i jo vieta toks pats wub.gif
user posted image
Patinka, nusipirkau dar viena (02 sp.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S@lsa: 11 balandžio 2011 - 12:49
QUOTE(S@lsa @ 2011 04 11, 13:45)

Geris, i jo vieta toks pats  wub.gif

Salsa, koks čia tiksliau gėris? smile.gif
Atsakyti
Chanel joues contraste skaistalai. Maniskiai buvo 03 brume d'or spalva. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 04 11, 15:17)
Chanel joues contraste skaistalai. Maniskiai buvo 03 brume d'or spalva.  smile.gif

per kiek laiko suveiket, man jie neiveikiami, nors pirkau Sm jau naudotus, aisku ne kasdien dazaus jais blush2.gif
Atsakyti
user posted image

vargais negalais prisiverčiau išmesti ką tik hihihi.gif pakuotė labai patiko, bet blizgis tai ne kažką. specialiai dar pabandžiau - greit nusivalgo, kažkiek lyg sausina lūpas ir lyg dilgčioja pasitepus, kvapas nebepatinka, nors galiojimas tikrai nesibaigė. tik tiek, kad skonis neblogas, bet nei naudojau dažnai, nei ką, tai apsišvarinimo vardan hihihi.gif
Atsakyti