Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo....

Man regis apdziuvo vargselis, nes retokai naudojamas buvo laugh.gif Mamai perima is manes padziuvusius tusus antakiams paryskinti labai gerai tinka.
user posted image
Seip tai geras, pas mane jis rudas buvo. Daze gerai, pasistengus ir leliskas blakstienas padarydavo, nebirejo, netepe, nesigumuliavo. Kartociau, bet uz 6lt nemanau, kad dar kur rasiu lotuliukas.gif Aa sepetelis man nelabai, nes blakstienu pas mane vos kelios, tai tie tarpeliai tarp sereliu buvo kiek per dideli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 11 balandžio 2011 - 20:08
QUOTE(RainyDay @ 2011 04 11, 20:39)
per kiek laiko suveiket, man jie neiveikiami, nors pirkau Sm jau naudotus, aisku ne kasdien dazaus jais  blush2.gif

Per kokius 2 metus gal g.gif turiu 3ju atspalviu sios linijos, o dar kitu gamintoju nemazai, tai uztrunka naudojant. Bet nepaseno, kvepia taip pat skaniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 04 11, 21:07)
Man regis apdziuvo vargselis, nes retokai naudojamas buvo laugh.gif Mamai perima is manes padziuvusius tusus antakiams paryskinti labai gerai tinka.
user posted image
Seip tai geras, pas mane jis rudas buvo. Daze gerai, pasistengus ir leliskas blakstienas padarydavo, nebirejo, netepe, nesigumuliavo. Kartociau, bet uz 6lt nemanau, kad dar kur rasiu  lotuliukas.gif Aa sepetelis man nelabai, nes blakstienu pas mane vos kelios, tai tie tarpeliai tarp sereliu buvo kiek per dideli  biggrin.gif

O Jusu akytes jautrios? Tikrai nedirgino? Kaip tik gundausi siuo tusu, kasdienai, manau butu pats tas 4u.gif
Atsakyti
Pabaigti:

Šampūnas
user posted image
Visai patiko, nes gerai išplaudavo plaukus, aišku suveldavo juos, bet tam skirti kondicionieriai/kaukės smile.gif Labai skaniai kvepėjo, plaukai ne taip greit susiriebaluodavo, kaip nuo kitų šampūnų. Manau ateity kartosiu, tik gal kitokios rūšies, bet šitos firmos smile.gif

Nagų lako korektorius
user posted image
Patiko, todėl nusipirkau tokį patį į vietą. Ilgai naudojau, neišgaruoja taip greit, tik tas antgaliukas greit išsitepa ir šiek tiek apsivelia (galėtų būti pridėtas dar vienas ar du atsarginiai) smile.gif

Lūpų balzamas
user posted image
Sunaudojau ir tiek, nei patiko, nei nepatiko. Tikrai jo vėl nepirksiu, nes noriu kitus išbandyti smile.gif

Šampūnas
user posted image
Šitas mylimas labai, šiuo metu naudoju antrą (per akciją kelis vnt pirkau), bet manau, kad jau reikia man kitokio, nes plaukai nebekrenta taip gražiai ir greičiau susiriebaluoja. smile.gif Bet didžiausias pliusas tai kad suteikia minkštumo ir švelnumo mano sausiems, nualintiems plaukams thumbup.gif

Nagų stiprintojas
user posted image
Jau nežinau kelintą buteliuką pabaigiau, naudoju kokius 5 metus be perstojo ir kažkaip pastebėjau kad jau nebepadeda taip 'stebuklingai' nagams, kaip anksčiau. Tai darysiu pertrauką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2011 04 12, 12:46)
O Jusu akytes jautrios? Tikrai nedirgino? Kaip tik gundausi siuo tusu, kasdienai, manau butu pats tas 4u.gif

Jis rasoma skirtas jautrioms akims, bei nesiojancioms lesius. Mano pacios nemanau, kad labai jautrios butu 4u.gif
Atsakyti
Isbaigiau burts bees lupu blizgesi watermelon
user posted image

patiko, spalvyte labai grazi, jei netureciau pakankamai kitu lupdaziu /blizgiu, pirkciau dar, gal kada bus kartojamas.
Atsakyti
Ranku kremu pabaigtuves biggrin.gif

user posted image
Labai patiko,gerai drekino,maitino rankas ir odeles,tik gaila,kad su silikonu,stengiuosi jo vengti kosmetikoje,tad abejoju ar pirksiu daugiau unsure.gif

user posted image
Sis jau lengvesnis,ne viena pakuote sunaudojau,kaip uz tokia kaina neblogas,toks kasdieninis kremas,gal kazkiek daugiau drekinimo norejosi,truputi pabodo gal reikes pasidairyti kazko kito.
Atsakyti
Pabaigiau dar viena smile.gif Pats geriausias is iki siol naudotu lako valikliu thumbup.gif Labai gerai valo, svarbiausia per daug nesmirda. I jo vieta tos pacios firmos tik be acetonis valiklis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 04 12, 20:53)
Ranku kremu pabaigtuves  biggrin.gif

Teko turėti juos abu- nelikau sužavėta nei vienu... g.gif

Na, o į temą- DAUG pastarojo meto pabaigtuvių! clap_1.gif

1) Rasa stangrinamoji dušo želė. Visai patiko: skalsiai naudojosi, kvapas malonus. Tik pabaigoje atsirado įtarimų, kad galėjo sausinti odą, bet gal čia sutapimas... unsure.gif Dar daug ko turiu atsargoje, o ir šiaip pilna norimų išbandyti "duškių", tad šios kartoti nežadu.

user posted image

2) Artdeco želė blakstienoms ir antakiams. Naudojau tik blakstienoms, kaip kondicionierių. Nebuvo prasta, bet nebekartosiu.

user posted image

3) Eucerin Lip Active lūpų balzamas. first.gif Pirkau prisikaičiusi gerų atsiliepimų ir nenusivyliau. Labai patiko: žiemą puikiai saugojo lūpas nuo šalčio (svarbiausia), ir šaip- tiko visada, nes yra visiškai neutralus, bekvapis, beskonis, net blizgėjimo neduoda, nelimpa, nesivelia, malonus ant lūpų. Ne šiuo metu, bet tikrai bus perkamas vėl!

user posted image

4) Vetiverijų vanduo (hidrolatas) iš KN. Nebekartosiu tokio- nelabai patiko kvapas, o šiaip kol kas nematau skirtumų tarp bandytų hidrolatų. rolleyes.gif

user posted image

5) Sante Anti-stress raminamoji veido kaukė su lotosu ir baltąja arbata. Brangoka, bet man jos užteko 5 kartams. Labai maloni, nuostabiai kvepia ir tikrai paramina odą- pirksiu dar.

user posted image

6) Griss Kur Liquid Silk plaukų purškiklis. Pagaliau prisiruošiau subaigti tuos likusius lašus! biggrin.gif Pries kelis metus labai mėgau Gliss Kur purškiklius ir kitas priemones, ir šis buvo ne pirmą kartą perkamas, bet kažkodėl užsistovėjo pustuštis kokį gerą pusmetį... unsure.gif Šiaip patiko, neturiu priekaištų: priduodavo švelnumo ir blizgesio, lengvino šukavimą. Aišku, jo reikia nepadauginti. mirksiukas.gif Kol kas turiu į jo vietą kitų priemonių, kartosiu nebent vėliau ir kitos serijos, nes geltonasis toks pats iš seniau palikęs geresnį įspūdį. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2011 04 13, 13:09)
6) Griss Kur Liquid Silk plaukų purškiklis. Pagaliau prisiruošiau subaigti tuos likusius lašus!  biggrin.gif  Pries kelis metus labai mėgau Gliss Kur purškiklius ir kitas priemones, ir šis buvo ne pirmą kartą perkamas, bet kažkodėl užsistovėjo pustuštis kokį gerą pusmetį...  unsure.gif  Šiaip patiko, neturiu priekaištų: priduodavo švelnumo ir blizgesio, lengvino šukavimą. Aišku, jo reikia nepadauginti.  mirksiukas.gif  Kol kas turiu į jo vietą kitų priemonių, kartosiu nebent vėliau ir kitos serijos, nes geltonasis toks pats iš seniau palikęs geresnį įspūdį.  ax.gif

user posted image

O man irgi šitie purškiami patinka ax.gif
Atsakyti
n-tasis į jo vietą bambukinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2011 04 13, 12:09)

2) Artdeco želė blakstienoms ir antakiams. Naudojau tik blakstienoms, kaip kondicionierių. Nebuvo prasta, bet nebekartosiu.

user posted image

kuo keisit jei keisit? smile.gif

Vakar damušiau. Jei būčiau pati pirkus, o ne nemokamai gavus, tai būtų gaila pinigų, nes nieko nuostabaus nepastebėjau. Kaip scrub'as išvis netikęs reikalas, nes nieko nedarydavo. Tad maišydavau su kavos tirščiais, cukrum ir tik taip naudojau. Vienintelis dalykas kuris patiko buvo kvapas smile.gif
user posted image
Atsakyti