Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

QUOTE(linete33 @ 2012 01 15, 18:50)
va todel nemegstu sportines jogos,joga man daugiau meditacija,kai atsipalaiduoja smegeneles  ,pamirsti viska,karta net pamirsau kokiu paltu atejau i centra  ax.gif ,koks jau ten 4-3-2-1  lotuliukas.gif

Nu kodėl, sportinė joga man net labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
ale bet negrazu girtis,bet pasigirsiu,ismokau stovedama ant galvos,nuleisti abi kojas lygiagreciai grindim ir vel pakelti,jau galvojau nepasiseks sitas reikalas man blush2.gif beje dar didziausia pagyra jogai,buvau susizalojus koja,nesekmingo spagato deka doh.gif tai jau gydytojas sake per amzius skaudes,bet as vis dariau lenkimasi i prieki atkakliai,kad ir labai skaudejo ir po puses metu koja kaip naujutele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 01 16, 20:21)
ale bet negrazu girtis

Žinai, manau tokiu dalyku ne griekas ir pasigirt thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas lankėte jogą Sei Do centre Vilniuje? kaip ten, kaip trenerė? 4u.gif
Atsakyti
Ir man labai idomu apie Sei Do..pati svarstau vis apie juos..tik vat irgi bandau ka nors daugiau susizinoti ax.gif kadango niekada anksciau nesu jogos lankiusi, tai noreciau iskarto i geras rankas pakliuti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarok: 20 sausio 2012 - 18:53
Sveiki,

o gal kas esate bandę bikram arba karštą Jogą? Kokie atsiliepimai? Ar Lietuvoje yra kažkokių užsiėmimų?
Atsakyti
esu girdejusi apie karsta joga,bet kadangi baisiai nemegstu karscio tai nebandziau,manau labai tiktu kam lasinukus reik patirpint thumbup.gif o Lietuvoje neteko girdet kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 01 24, 18:24)
esu girdejusi apie karsta joga,bet kadangi baisiai nemegstu karscio tai nebandziau,manau labai tiktu kam lasinukus reik patirpint  thumbup.gif o Lietuvoje neteko girdet kazkaip  g.gif

O ką esi iš Jogos stilių mėginus? Noriu draugei padovanot kursus. Tai galvoju koks stilius labiausiai tiktų, nes jų nemažai yra kaip suprantu smile.gif
Atsakyti
Karštai jogai reikia stiprios širdies. Man tai karštyje galva svaigsta, oro truksta. Negaliu dar ir sportuoti. Be to kiek pamenu ten visada tie patys pratimai, ta pačia tvarka. Gal įdomu pabandyt, bet manau po to pabostų.
Atsakyti
QUOTE(TomasMalcius @ 2012 01 24, 22:22)
O ką esi iš Jogos stilių mėginus? Noriu draugei padovanot kursus. Tai galvoju koks stilius labiausiai tiktų, nes jų nemažai yra kaip suprantu  smile.gif

kazkaip papuoliau i Sivananda joga,nes buvo arciausiai namu ir patiko,taip ir uzsilikau smile.gif pagrista kvepavimu,tempimais,labai gerai sutvirtina vidinius raumenis ir aisku visiskai atpalaiduoja prota thumbup.gif labai tinka itempta darba dirbantiems zmonems.
Atsakyti
merginos, dar su tokiu klausimeliu, neuzsipulkit iskart 4u.gif Pradejau dometis joga, skaityti ivairius straipsnelius uz ir pries, ir visgi yra nuomone, kad joga daro neigiama zala organizmui, galbut greiciau tais atvejais, kai netinkamai atliekami pratimai, taciau visgi diskusijai idomi jusu praktikuojanciu nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sly smile @ 2012 01 25, 15:02)
merginos, dar su tokiu klausimeliu, neuzsipulkit iskart 4u.gif  Pradejau dometis joga, skaityti ivairius straipsnelius uz ir pries, ir visgi yra nuomone, kad joga daro neigiama zala organizmui, galbut greiciau tais atvejais, kai netinkamai atliekami pratimai, taciau visgi diskusijai idomi jusu praktikuojanciu nuomone mirksiukas.gif

zinoma galima ir susizaloti,ir negalima daryti tam tikru asanu su aukstu spaudimu,arba jei turite problemu su akiu tinklaine,tam ir yra mokytojai,nezinau kaip kitur ,bet ten kur as lankiausi visada pradinuku kursuose ispeja,o ir pervertint savo jegu ir lankstumo nereikia,siaip neisivaizduoju,kaip tinkamai viska atliekant galima pakenkt sau,man beje neurologas joga parekomendavo del stuburo,aciu jam thumbup.gif o straipsnelius rasineja daugiausiai kas nieko apie joga neismano ir patys ne nebande,as ir ju kruvas skaiciau,svarbiausia issirinkt gera centra.Galiu tik viena pasakyt,nezinau kiek tableciu nuo skausmo tureciau suryt,jei ne pastovus jogos praktikavimas,jau neskaitant malonumo.
Atsakyti