Įkraunama...
Įkraunama...

Joga

as ir manau,kad bet kokia veikla jega,pati ejau i treniruoklius 3 kart per savaite daug metu,ir jauciausi gerai,ir patiko thumbup.gif tiesiog buvo klausta apie skirtumus,o ne kas geriau,kad blogiau,geri visi uzsiemimai,jei tik zmogui smagu,o skirtingais gyvenimo momentais ir veikla skirtinga,as rinkciausi joga jogos centre,o kazkas sporto klube,viska reik pabandyt,kitaip neissirinksim ,o ir netilptumem visi vienoj vietoj lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2012 01 28, 13:28)
viska reik pabandyt,kitaip neissirinksim ,o ir netilptumem visi vienoj vietoj  lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Va va, mane labiausiai žudo klausimas - kuris instruktorius geriausias. Kaip gi sužinosi neišbandęs.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 01 28, 16:56)
Va va, mane labiausiai žudo klausimas - kuris instruktorius geriausias. Kaip gi sužinosi neišbandęs.

cia tik draugui gali patart,zmogui kuri labai gerai pazisti,o siaip gi kas vienam vaivorykste ,tas kitam apniukes dangus,nueini pats ir paziurai,gi i galva neduos lotuliukas.gif as ir del tu sektu buvau ispeta,bet kas gi mane ten priris,o gal ir ta sekta daug kam pasirodo del giedojimu ir meditaciju,tai niekas neliepia dalyvaut,kazkaip nuejau i pranajoga,labai patiko pradinuku kursai,mokytojai,pati ju filosofija ir likau,butu nepatike,buciau ejus kitur.Net as gal kazkam atrodau sektininke,nes nevartoju alkoholio,negeriu kavos,o dar medituoju,tai kaip paziuresi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 01 28, 17:56)

thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki dar kart,

tai visgi nusprendžiau padovanoti tuos kursus smile.gif Taigi šiuo metu ieškau užsiėmimų vietos, kuri būtų netoli namų ir, žinoma, su gerais atsiliepimais smile.gif. Mes gyvename Žvėryne. Gal kas turit kokių minčių ar patarimų, kurioj vietoj geriausiai tiktų mūsų atveju? Ir kokios nuomonės apie tą jogos centrą, esantį Augustijonų gatvėje? Neatsimenu kaip jis ten vadinasi smile.gif bet kai ėjau pro šalį, pasirodė visai simpatiška vietelė
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 01 25, 13:37)
Karštai jogai reikia stiprios širdies. Man tai karštyje galva svaigsta, oro truksta. Negaliu dar ir sportuoti. Be to kiek pamenu ten visada tie patys pratimai, ta pačia tvarka. Gal įdomu pabandyt, bet manau po to pabostų.

iš Indijos kilęs jogas Bikramas Choudhury‘as JAV gavo patentą organizuoti Hot Bikram jogos užsiėmimus, kurių metu 40,5 laipsnių temperatūroje, esant 50 proc. oro drėgnumui tam tikra seka atliekami 26 pratimai.
unsure.gif
Atsakyti
Noreciau karsta joga pabandyti. Va , dabar , bandau daryti paprasta , patinka.
Atsakyti
QUOTE(TomasMalcius @ 2012 01 29, 15:51)
Sveiki dar kart,

tai visgi nusprendžiau padovanoti tuos kursus smile.gif Taigi šiuo metu ieškau užsiėmimų vietos, kuri būtų netoli namų ir, žinoma, su gerais atsiliepimais smile.gif. Mes gyvename Žvėryne. Gal kas turit kokių minčių ar patarimų, kurioj vietoj geriausiai tiktų mūsų atveju? Ir kokios nuomonės apie tą jogos centrą, esantį Augustijonų gatvėje? Neatsimenu kaip jis ten vadinasi smile.gif bet kai ėjau pro šalį, pasirodė visai simpatiška vietelė

as pati kauniete,ne ka galiu padet,bet gerai,kai netoli namu,nes po uzsiemimu taip atsipalaiduoji,tai geriau kai nereikia vaziuot toli mirksiukas.gif uzeikit pats,pasiklausinekit kas kaip ir matysit 4u.gif
Atsakyti
Čia - http://jogatau.lt/ka...i-jogos-traumu/ perskaičiau apie tai, kad JAV yra kažkokie kursai jogos mokytojams ir jie privalo tam tikrą kiekį valandų praktikos atlikti. O kokie kriterijai galioja Lietuvoje? Pagal ką čia skirstomi kvalifikuoti ir nekvalifikuoti mokytojai? Kaip jūs galvojate? Pagalvojau, kad būtų itin nesmagu sužinoti, kad tavo mokytojas yra koks šarlatanas, savamokslis ar net dar blogiau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TomasMalcius @ 2012 02 01, 13:33)
Čia - http://jogatau.lt/ka...i-jogos-traumu/ perskaičiau apie tai, kad JAV yra kažkokie kursai jogos mokytojams ir jie privalo tam tikrą kiekį valandų praktikos atlikti. O kokie kriterijai galioja Lietuvoje? Pagal ką čia skirstomi kvalifikuoti ir nekvalifikuoti mokytojai? Kaip jūs galvojate? Pagalvojau, kad būtų itin nesmagu sužinoti, kad tavo mokytojas yra koks šarlatanas, savamokslis ar net dar blogiau..   smile.gif

Gal paklausineti jo paties, kiek metu tuo uzsiima, kur mokesi ir pan. ..? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susve: 01 vasario 2012 - 14:44
QUOTE(Susve @ 2012 02 01, 14:44)
Gal paklausineti jo paties, kiek metu tuo uzsiima, kur mokesi ir pan. ..?  blink.gif

Tai matyt dažniausiai atėjus į pokalbį dėl darbo, darbdaviui užtenka jūsų paklausti ką baigėt ir kur mokėtės ir jau kitą dieną jūs turite darbą! thumbup.gif būtų smagu
Atsakyti
QUOTE(TomasMalcius @ 2012 02 01, 13:33)
Čia - http://jogatau.lt/ka...i-jogos-traumu/ perskaičiau apie tai, kad JAV yra kažkokie kursai jogos mokytojams ir jie privalo tam tikrą kiekį valandų praktikos atlikti. O kokie kriterijai galioja Lietuvoje? Pagal ką čia skirstomi kvalifikuoti ir nekvalifikuoti mokytojai? Kaip jūs galvojate? Pagalvojau, kad būtų itin nesmagu sužinoti, kad tavo mokytojas yra koks šarlatanas, savamokslis ar net dar blogiau..  smile.gif

tiesiog paklauskit kokius kursus baige mokytojai,nes mano jogos centre mokytojai visi baige tuos pacius tarptautinius jogos kursus,o paskui jau tobulinasi kiekvienas pagal galimybes,nes kursai labai nepigus,ypac Indijoj.
Atsakyti