Įkraunama...
Įkraunama...

Rytu Europos aviganiai ir ne tik

Sveiki,

truputį padirbėję(vakarykštės dienos), ilgo darbo rezultatas:
http://www.youtube.c...h?v=b1ynx2UnZ0Y

Tikrai džiaugiuosi, kad svajonė išsipildė(kontaktavimas,gražus ėjimas su noru,be jokio skanėsto pakišto po nosim),koreguot reikia gulėjima,bet savo šuns darbu esu labai patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 03 25, 11:02)
Tikrai džiaugiuosi, kad svajonė išsipildė

Svajones augink 4u.gif

Šaunuolė, Aurelija
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Dėl savęs stengiamės ir dėl REA veislės. Nemažai žmonių sako,kad rytukai yra vangūs,bet tai nėra tiesa,sakyčiau,kad šeimininkai vangiai išdresuoja savo rytukus. Svarbiausiai pasisemti entuziazmo ir keliaut linksmai į varžybų aikštelę... 4u.gif
Atsakyti
Pasirodom apsaugos pagrinduose 4u.gif :

http://www.youtube.c...ature=endscreen

kontaktavimas 4u.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 04 02, 13:24)
Pasirodom apsaugos pagrinduose  4u.gif  :

http://www.youtube.c...ature=endscreen

kontaktavimas  4u.gif :
user posted image

1 dalykas... shuo mokomas tik kasti,o ne ishkart ir paleisti
2 dalykas shuo paliekamas vienas su figurantu agresyviu,o turetu buti shuo-sheimininkas-viena komanda ,kartu kanda.....kartu paleidzia
3) dalykas-toks figurantas-maziausia blooooogas
4) dalykas kaip ir sakiau,sheimininkas palaiko shuni ir KARTU kovoja su figurantu
p.s. o cia maciau tik shuns erzinima...kam to reikia????
Atsakyti
Aš norėjau patikrinti kaip mano šuo elgsis be manęs,ar išsigąs ar ne..O prieš šį filmavimą aš savo šunį laikiau ir ėmė pusrankovę,o tik vėliau prašiau,kad pratestuotų. 4u.gif O šuo vienas paliktas be šeimininko gali pasijaust nesaugus,nepasitikėt savimi ir išsigąst. Aš noriu savo šunį pažint įvairiose situacijose. Ar jis pats gali gintis vienas paliktas,ar reiks šeimininko pagalbos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 04 02, 14:25)
Aš norėjau patikrinti kaip mano šuo elgsis be manęs,ar išsigąs ar ne..O prieš šį filmavimą aš savo šunį laikiau ir ėmė pusrankovę,o tik vėliau prašiau,kad pratestuotų.  4u.gif  O šuo vienas paliktas be šeimininko gali pasijaust nesaugus,nepasitikėt savimi ir išsigąst. Aš noriu savo šunį pažint įvairiose situacijose. Ar jis pats gali gintis vienas paliktas,ar reiks šeimininko pagalbos... 4u.gif

o kodel shuo turetu VIENAS gintis??? JUmi turite palaikyti shuni
Atsakyti
Aš dar karta sakau..Norėjau,kad pratestuotų,kaip mano šuo reaguotų vienas... Ko iš jo galima tikėtis apsaugoje ir panašiai,o tai geriausias įrodymas kaip pamatyt. Kitą kartą jau tai netestuosiu,nes užteko vieno karto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 04 02, 14:39)
Aš dar karta sakau..Norėjau,kad pratestuotų,kaip mano šuo reaguotų vienas... Ko iš jo galima tikėtis apsaugoje ir panašiai,o tai geriausias įrodymas kaip pamatyt. Kitą kartą jau tai netestuosiu,nes užteko vieno karto. 4u.gif

tai PRATESTUOJAM 12 metu berniuka,imetam ji i bara naktini ir tegul jis mushasi iki kol ji "ishkirs" tai lygiaii tas pats kas testuoti shuni
Atsakyti
Na,bet mano šuo gynėsi. Tai ką tai galėtų reikšti pagal Jus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blogiukeeee @ 2012 04 02, 14:57)
Na,bet mano šuo gynėsi. Tai ką tai galėtų reikšti pagal Jus?  4u.gif

shuo turi pulti bet ka ir bet kur bet kada,ir paleist bet kada o GYNESI... buvo ispraustas i ginyba,....tai baisu.
Atsakyti
Mes dar paleidimo nesimokėm,nes jis dar netvirtai ima,paleidinėja. Vieną kartą pratestavom ir viskas. 4u.gif
Atsakyti