http://www.sarikas.l...uropos-aviganis
aš žinojau, kad VA daugintojų mėgiami.. bet rytiečiai, šitaip, kad kasdien po naują skelbimą?
Sveiki!
Jungiuosi prie šitos temos Įsigijom sausio 4 d. juodą REA kalytę (veislynas "Iš Gargždų"), vakar 2 mėn. jai suėjo.
Dabar įdomiausia dalis, kaip seksis katei susitaikyt su nauju augintiniu Kol kas ji per daug tuo nesidžiaugia, bet jei paliekam abu neatskirtus nakčiai, šuniukė geriau miega ir "neverkia" Nors katė ir aukštai užsilipus ir visai nebendrauja su šuniuke.
Vieną naktį bandėm atskiruose kambariuose uždaryt (norėjom duot ir katei ramybės, nes labai jau nelaiminga, apatiška pasidarė), bet tada šuniukė daug inkštė. Net nežinau, ar čia su tuo susiję, ar šiaip sutapimas
Žodžiu, įdomūs Nauji metai laukia
Oi koks grožis, netingėkit naujų foto įmesti
Kaip charakteris mažiuko, ką planuojat veikti su juo gyvenime?
Kaip charakteris mažiuko, ką planuojat veikti su juo gyvenime?
Jeigu kažkam įdomu, tai būtinai galėsiu pasidalint naujomis nuotraukomis
Šuns paskirtis - šeimos šuo Aš niekad neauginus šuns, man ir katė gerai buvo Bet vyras nuo mažens su šunimis augęs, labai norėjo pagaliau ir savo turėt, tai jo iniciatyva ir įsigijom Net ir nežinau, ką galima papasakoti apie šuniukės charakterį... Dar tik porą dienų turim. Labai judri - turbūt kaip ir visi maži šuniukai, visur lenda, mus sekioja, viską graužt bando, į drausminimus kol kas sunkiai reguoja, katės pirmą dieną bijojo, dabar jau nori susipažinti ir prie jos lenda. Jei nebūna labai kažkuo susidomėjus, jau reguoja pašaukta ir ateina. Lyg ir jau į vardą reaguoja (Kira pavadinom).
Man kiek baisoka buvo dėl šuns įsigijimo, nes jau ir apie vaikus galvojam (ir kad katės neskriaustų ), bet tikiuosi, kad pavyks šunę išdresuoti, kad bus draugiška šeimoje ir visi gražiai sugyvensim
Šuns paskirtis - šeimos šuo Aš niekad neauginus šuns, man ir katė gerai buvo Bet vyras nuo mažens su šunimis augęs, labai norėjo pagaliau ir savo turėt, tai jo iniciatyva ir įsigijom Net ir nežinau, ką galima papasakoti apie šuniukės charakterį... Dar tik porą dienų turim. Labai judri - turbūt kaip ir visi maži šuniukai, visur lenda, mus sekioja, viską graužt bando, į drausminimus kol kas sunkiai reguoja, katės pirmą dieną bijojo, dabar jau nori susipažinti ir prie jos lenda. Jei nebūna labai kažkuo susidomėjus, jau reguoja pašaukta ir ateina. Lyg ir jau į vardą reaguoja (Kira pavadinom).
Man kiek baisoka buvo dėl šuns įsigijimo, nes jau ir apie vaikus galvojam (ir kad katės neskriaustų ), bet tikiuosi, kad pavyks šunę išdresuoti, kad bus draugiška šeimoje ir visi gražiai sugyvensim
QUOTE(Setaeli @ 2014 11 27, 12:46)
Sveiki, kažkaip apmirė ši tema... Kaip Rytukai gyvena?
feisbuke pakankamai aktyviai gyvena
QUOTE(Setaeli @ 2014 11 27, 21:48)
Deja, dar neužaugau iki feisbuko...
Bet dėl visa ko - kaip vadinasi grupė veidaknygėj?
Bet dėl visa ko - kaip vadinasi grupė veidaknygėj?
va čia
https://www.facebook...60585940651823/