Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 35 tema:)

QUOTE(renachiuke @ 2011 02 02, 20:49)
[i]nu gerai,pabandysiu bent tris kartus panaudot,ziuresma kas bus biggrin.gif

Tai kad pvz man jis kai susilanksto tai aš jį ne į visus tarpdančius įkišu, tai čia bandyk nebandęs... doh.gif
Atsakyti
Paziurejau foto:
Emuk, gumytes dabar ne ruzavos, o raudonos kazkokios pasidare biggrin.gif
[/quote]

Raudonos? jos man sviesiai morkines kaip per piena plaukusios lotuliukas.gif
Atsakyti
***** netryne netryne man tie breketukai, o dbr pradejau jaust kads trina...
Atsakyti
[quote=Emukas21,2011 02 02, 22:21]
Paziurejau foto:
Emuk, gumytes dabar ne ruzavos, o raudonos kazkokios pasidare biggrin.gif
[/quote]

Raudonos? jos man sviesiai morkines kaip per piena plaukusios lotuliukas.gif
[/quote]
Nu man tokia sviesi raudona, nu morka kaip sakai lotuliukas.gif O kodel pas tave ant dvieju breketu nera gumeliu?
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 02 02, 19:04)
Panos,o pvz kiek laiko jus naudojat ta pati tarpdancio sepetuka? As naudoju tepe,pazius maziausius (rozinius) issivalau visa burna ir metu lauk sepetuka. Na,kartais du kartus issivalau,cia jau maximum,tai va ir mastau ar visos cia taip ar ilgiau naudojat tuos sepetukus?  Nes brangus malonumas gaunas sitaip metyt,bet kitaip man net neiseina,susilanksto jis visas ir ner noro antra karta valytis unsure.gif [/b][/i]

as ir tik viena, nu max du kartus panaudoju... jis man vis telpa i tarpdanti ir visas susilaksto... nu nemoku as is vis juo naudotis turbut
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 02, 20:30)
***** netryne netryne man tie breketukai, o dbr pradejau jaust kads trina...

Man tą pačią dieną tryne, kitą nebetrynė, paskui vėl trynė, o dabar vėl ne, šiandien visa diena be vaško apsiėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 02, 22:54)
as ir tik viena, nu max du kartus panaudoju... jis man vis telpa i tarpdanti ir visas susilaksto... nu nemoku as is vis juo naudotis turbut

Man tai jie isvis netelpa i tarpdancius, as su tais sepeteliais pacius breketus valau, o tarpdanciam siula naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 02, 21:01)
Man tai jie isvis netelpa i tarpdancius, as su tais sepeteliais pacius breketus valau, o tarpdanciam siula naudoju smile.gif

Man tik į vieną tarpdantį telpa pats mažiausias, bet ir tai skaudžiai.. tad naudoju kaip tu, tarpdančiams - siūlas, o pačius breketus tik su tais šepetėliais valau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 02, 22:01)

man ir su siulu kazkaip sunku... nieko, iprasiu
keista sakyti, bet man patinka breketai, jauciuosi net grazesne...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 02, 23:03)

Kiek zinau yra kazkoks spec. siulas breketams, oral-b man atrodo smile.gif bet as naudoju paprasta, ne breketams. Man irgi jie patinka, juk jie musu dantukus i holivuda lydi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 02, 21:03)

Aš daugiau šypsausi su jais smile.gif
Atsakyti
kaip as jums pavydziu. as dar negreit turbut tos dienos sulauksiu kai man breketus uzes.. unsure.gif
Atsakyti