Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 35 tema:)

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 02, 21:08)
Kiek zinau yra kazkoks spec. siulas breketams, oral-b man atrodo smile.gif bet as naudoju paprasta, ne breketams. Man irgi jie patinka, juk jie musu dantukus i holivuda lydi rolleyes.gif

Turiu tą tipo breketams siūlą kur su kietais galais, bet jis kažkoks storesnis nei įprastas dantų siūlas, nelenda į tarpdančius ir toks nevaškuotas, neslysta schmoll.gif
Atsakyti
Nu man tokia sviesi raudona, nu morka kaip sakai lotuliukas.gif O kodel pas tave ant dvieju breketu nera gumeliu?
[/quote]

Nezinau kodel, daznai buna kad neuzdeda ant kai kuriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 02, 22:01)
Man tai jie isvis netelpa i tarpdancius, as su tais sepeteliais pacius breketus valau, o tarpdanciam siula naudoju smile.gif

drinks_cheers.gif aš lygiai taip pat valau smile.gif

Emuk, bet tai kaip spalva pasikeitė, pas mane kokias uždėjo, tokios ir liko biggrin.gif o jau gal kokie vos ne 2 mėnesiai praėjo biggrin.gif

Balalaika dantų pokyčiai tikrai akivaizdūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 02 02, 22:09)
Aš daugiau šypsausi su jais  smile.gif

Man tas pats, jauciuosi daug grazesne lotuliukas.gif
Papildyta:

Emuk, bet tai kaip spalva pasikeitė, pas mane kokias uždėjo, tokios ir liko biggrin.gif o jau gal kokie vos ne 2 mėnesiai praėjo biggrin.gif

Nu labai greit, kai sudejo sitas paskalavau su skysciu ir iskart pasviesejo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 02, 22:01)
Man tai jie isvis netelpa i tarpdancius, as su tais sepeteliais pacius breketus valau, o tarpdanciam siula naudoju smile.gif

As ir su jais breketus valau, o tos kurios katik susidejo breketus jai netelpa negruskyt, pasidarys veliau tarpelis pravalysit, bent jau man taip gydytoja patare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linacka421 @ 2011 02 02, 20:10)
kaip as jums pavydziu. as dar negreit turbut tos dienos sulauksiu kai man breketus uzes..  unsure.gif

kodel?
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 02 02, 20:10)
Turiu tą tipo breketams siūlą kur su kietais galais, bet jis kažkoks storesnis nei įprastas dantų siūlas, nelenda į tarpdančius ir toks nevaškuotas, neslysta  schmoll.gif

Gal pas tave labai tarpukai mazi,nes dantys susigrude? Kaip tau su paprastu siulu,geriau? ax.gif Man irgi taip is pradziu buvo kad netilpo,bet dabar jau viskas puikiai lenda. mirksiukas.gif Sita Oral-b kur kas patogiau uzkisti uz breketuku,bent jau man,o kad jis storesnis butu tai nzn net... g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 02, 19:09)
Ohoho biggrin.gif as valausi kol jis buna normalus dar, kai jau labai susidevejas ar nuluzta metu lauk, o tu tai pavarai biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Į bankrotą nueiti galima taip mėtant lotuliukas.gif
Aš nesu atkreipus dėmesio, bet kokias 2 savaites - mėnesį manau naudoju vieną. Į tarpdančius netelpa man jie, naudoju aplink breketukus valyt, šiek tiek būna pasilanksto, nu bet ne tiek, kad išmesčiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 vasario 2011 - 22:17
nes dar tik laukiu konsultacijos pas gyd.Grybauska. tik po to su jo nurodymais pradesim gydyma. t.y. reikes issioperuoti protinius ir t.t. Zodziu dar negreit nusimato:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linacka421: 02 vasario 2011 - 22:22
QUOTE(gabiux25 @ 2011 02 02, 22:11)
Gal pas tave labai tarpukai mazi,nes dantys susigrude? Kaip tau su paprastu siulu,geriau?  ax.gif  Man irgi taip is pradziu buvo kad netilpo,bet dabar jau viskas puikiai lenda.  mirksiukas.gif  Sita Oral-b kur kas patogiau uzkisti uz breketuku,bent jau man,o kad jis storesnis butu tai nzn net...  g.gif mirksiukas.gif

Nesusigrūdę, su paprastu gerai lenda, o su tuo nea biggrin.gif Jau šitų siūlau užmatau jau ne vienoje vaistinėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 02, 14:40)
Aš už vieną lanką esu 200 mokėjus..

as irgi tiek mokeisu... tik kad doleriais biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingin @ 2011 02 02, 21:58)
Man tą pačią dieną tryne, kitą nebetrynė, paskui vėl trynė, o dabar vėl ne, šiandien visa diena be vaško apsiėjau  smile.gif

as vaska naudojau tik pirma ir antra dienas... bet nemazai jo sunaudojau ir dar sakiau ***** jei taip kiekviena diena tai neuzteksiu tiem dviem menesiams....
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 02 02, 22:08)
Kiek zinau yra kazkoks spec. siulas breketams, oral-b man atrodo smile.gif bet as naudoju paprasta, ne breketams. Man irgi jie patinka, juk jie musu dantukus i holivuda lydi rolleyes.gif

as net sypsausi ir rodausi visiems smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 03, 08:27)
as vaska naudojau tik pirma ir antra dienas... bet nemazai jo sunaudojau ir dar sakiau ***** jei taip kiekviena diena tai neuzteksiu tiem dviem menesiams....
Papildyta:
as net sypsausi ir rodausi visiems smile.gif

o zinot ka pamaciau ryte ziuredama i veidrodi... kad nuo vieno breketuko baigia nukristi gumyte (laikosi kazkaip ant puses) ir lankas atsikabines... ka daryti? gal bandyt pacai uzdet? nors bandysiu, jei nepavyks tai nukris... o blogiausiu atveju ryt nuleksiu pas gydytoja...
Atsakyti
nu va, uzsidejau pati gumyte... dbr taip verzia ta danti... is vis snd dantu keistas jausmas, kaip klibetu man jie
Atsakyti