Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 35 tema:)

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 03, 10:48)
nu va, uzsidejau pati gumyte... dbr taip verzia ta danti... is vis snd dantu keistas jausmas, kaip klibetu man jie

tai normalus jausmas. mirksiukas.gif ne tau vienai taip buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 02 03, 11:23)
tai normalus jausmas.  mirksiukas.gif ne tau vienai taip buvo  smile.gif

tikiuosi greit pamatysiu nors siokius tokius pokycius
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 03, 10:48)
nu va, uzsidejau pati gumyte... dbr taip verzia ta danti... is vis snd dantu keistas jausmas, kaip klibetu man jie

jo jo, man irgi klibėjo dantys..nesijaudink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 03, 11:31)
jo jo, man irgi klibėjo dantys..nesijaudink  4u.gif

priprasiu as prie siu malonumu...
dabar laukiu sestadienio, kada grupiokes pamatys, idomu kokia reakcija bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 03, 11:58)
priprasiu as prie siu malonumu...
dabar laukiu sestadienio, kada grupiokes pamatys, idomu kokia reakcija bus smile.gif

Viskas bus gerai, mane prieme normaliai gal vien del to kad as pati labai gerai jauciausi, tik grupiokai sake durne reikejo detis naujus dantis ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 03 vasario 2011 - 11:44
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 03, 12:44)
Viskas bus gerai, mane prieme normaliai gal vien del to kad  as pati labai gerai jauciausi, tik grupiokai sake durne reikejo detis naujus dantis ir viskas  lotuliukas.gif

as tai specialiai nesakau, zesim kaip pastebes..
as tai priptatau jau prie breketu ir gerai su jais jauciuosi... nebijau nei sypsotis nieko...
va tik kaip cia bus su prieziura keliones metu,..
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 02 03, 12:44)
Viskas bus gerai, mane prieme normaliai gal vien del to kad  as pati labai gerai jauciausi, tik grupiokai sake durne reikejo detis naujus dantis ir viskas  lotuliukas.gif

pffff lotuliukas.gif naujus dantis..kurgi ne biggrin.gif
nors man panašiai šeima sakė - kam tie breketai? Jei juos nuims vos ne tada, kai jau protezus laikas bus nešiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 03, 12:45)
pffff  lotuliukas.gif  naujus dantis..kurgi ne biggrin.gif
nors man panašiai šeima sakė - kam tie breketai? Jei juos nuims vos ne tada, kai jau protezus laikas bus nešiot biggrin.gif

toli dar mums iki tu protezu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 03, 12:45)

Nu mas mane ir su ta mintim sake, tipo kam cia tuos gelezis nesioti jei kazkada vistiek reikes nauju dantu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renachiuke @ 2011 02 02, 18:04)
Panos,o pvz kiek laiko jus naudojat ta pati tarpdancio sepetuka? As naudoju tepe,pazius maziausius (rozinius) issivalau visa burna ir metu lauk sepetuka. Na,kartais du kartus issivalau,cia jau maximum,tai va ir mastau ar visos cia taip ar ilgiau naudojat tuos sepetukus?  Nes brangus malonumas gaunas sitaip metyt,bet kitaip man net neiseina,susilanksto jis visas ir ner noro antra karta valytis unsure.gif [/b][/i]

Man tai vieno sepetelio laisvai uztenka porai savaiciu smile.gif Jei tau sunkiai jis i tarpdancius lenda ir susilanksto, tai gal tada uztektu issivalyti su siulu, o su tuo sepeteliu tik aplink breketus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 03, 11:45)

Man irgi gimines sake, kad neapsimoka tokiam amziui detis breketu. Geriau palaukti, kol iskris dantys ir susideti protezus doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes! Aciu uz puikias diskusijas rolleyes.gif Jei priimsit, noreciau prie jusu prisijungti.. 4u.gif
As irgi nesioju breketus! Pora dienu. blush2.gif
Noreciau paklausti tu, kurioms ant kruminiu dantu buvo uzdeti ziedai + gomurinis lankas. Kiek laiko jus sveplavot?
Ar nesiojant ta lanka kazkada pradejote kalbeti taip, kaip kalbejot anksciau, be lanko?
As net neisivaizdavau, kad su juo bus taip nepatogu, ir kad bus labai sunku kalbeti.
Labai jaudinuosi del to, vis delto darbe teks ir su klientais kalbeti, o as visai negaliu kai kuriu raidziu istarti.
Toks jausmas, kad ant liezuvio visada nesioju ciulpiama saldaini - baisiai maiso.
cray.gif
Atsakyti
4u.gif Kokia gera tema.
A6 irgi ne6ioju breketukus smile.gif 2011 01 31 jau uždėjo ant apatinio žandikaulio, o viršunitiai nuo 2010 09 28 blush2.gif
Atsakyti