Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 35 tema:)

QUOTE(Hasuury @ 2011 02 03, 13:52)
Sveikos, mamytes! Aciu uz puikias diskusijas  rolleyes.gif  Jei priimsit, noreciau prie jusu prisijungti..  4u.gif
As irgi nesioju breketus! Pora dienu.  blush2.gif
Noreciau paklausti tu, kurioms ant kruminiu dantu buvo uzdeti ziedai + gomurinis lankas. Kiek laiko jus sveplavot?
Ar nesiojant ta lanka kazkada pradejote kalbeti taip, kaip kalbejot anksciau, be lanko?
As net neisivaizdavau, kad su juo bus taip nepatogu, ir kad bus labai sunku kalbeti.
Labai jaudinuosi del to, vis delto darbe teks ir su klientais kalbeti, o as visai negaliu kai kuriu raidziu istarti.
Toks jausmas, kad ant liezuvio visada nesioju ciulpiama saldaini -  baisiai maiso.
cray.gif

O tai kiek pati tu ji nesioji? Man uzdejo gomurini lanka man taspats buvo ir liezuvi skaudeo nes isispaude, bet kiek pamenu savaite ir pripratau, o dabar net pamirstu kad turiu toki dalyka wink.gif Nezinau delto kalbejimo man lyg viskas taip pat buvo kai uzdejo, bet jei taip tai savaitele ir priprasi tikrai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Boni69 @ 2011 02 03, 14:36)
4u.gif Kokia gera tema.
A6 irgi ne6ioju breketukus  smile.gif 2011 01 31 jau uždėjo ant apatinio žandikaulio, o viršunitiai nuo 2010 09 28  blush2.gif

Sveikinu prisijungusi pire metaliniu sypsenu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
[Mezone, nu man tavo liniuotė tai superinė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mezonė @ 2011 02 03, 16:56)
O tai kiek pati tu ji nesioji? Man uzdejo gomurini lanka man taspats buvo ir liezuvi skaudeo nes isispaude, bet kiek pamenu savaite ir pripratau, o dabar net pamirstu kad turiu toki dalyka wink.gif Nezinau delto kalbejimo man lyg viskas taip pat buvo kai uzdejo, bet jei taip tai savaitele ir priprasi tikrai  4u.gif
Papildyta:
Sveikinu prisijungusi pire metaliniu sypsenu  biggrin.gif  4u.gif

Ačiū, ačiū 4u.gif Pamačiau Jūsų temą, galvoju pasižiūrėsiu kas čia gero, o gi skaitau ir labai įdomu wub.gif Vis tie patys rūpesčiai ir džiaugsmai, kaip ir pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 03, 14:57)
[Mezone, nu man tavo liniuotė tai superinė  drinks_cheers.gif

Oj aciu, stengiausi, kad butu siektiek y tema 4u.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Boni69 @ 2011 02 03, 15:02)
Ačiū, ačiū  4u.gif Pamačiau Jūsų temą, galvoju pasižiūrėsiu kas čia gero, o gi skaitau ir labai įdomu  wub.gif Vis tie patys rūpesčiai ir džiaugsmai, kaip ir pas mane  ax.gif

O kokius breketus nesioji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mezonė @ 2011 02 03, 17:22)
Oj aciu, stengiausi, kad butu siektiek y tema  4u.gif  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
O kokius breketus nesioji? ax.gif

Metalinius smile.gif Gydytoja sakė, kad reikės apie 1,5 metų nešioti. Bet viskas priklauso nuo mano dantukų, jeigu matys, kad jau nebereikia, gal ir anksčiau nuims. Bet kol kas apsipratau su mintim, kad reikės iki kito pavasario nešiotis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek jūs mokat už vašką? smile.gif

Merginos, sveikos prisijungusios mirksiukas.gif Aš tai dar neatsidžiaugiu radus tokį forumą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingin: 03 vasario 2011 - 15:57
QUOTE(linacka421 @ 2011 02 02, 21:21)
nes dar tik laukiu konsultacijos pas gyd.Grybauska. tik po to su jo nurodymais pradesim gydyma. t.y. reikes issioperuoti protinius ir t.t. Zodziu dar negreit nusimato:(

nu bet jau pirmas zingsnis zengtas, t.y. i konsultacija jau uzsirasei, vadinas jau po truputi eini tuo keliu smile.gif nespesi apsidairyti busi jau ir su breketais ir jau be ju. man taip greitai tas laikas praejo, bet prisimenu vistiek kaip laukiau tu breketu ir kiekvieno paverzimo smile.gif

QUOTE(Bonifacija @ 2011 02 03, 05:48)
as irgi tiek mokeisu... tik kad doleriais  biggrin.gif  doh.gif

atlyginima irgi doleriais gauni, tai turbut normaliai ten viskas iseina blush2.gif beje kiek amerikoj breketai kainuoja idomu??... as airijoj mokejau 3900e, bet cia jau su uzdejimu, vizitais paverzimais, nuotraukom, nuemimu, plokstele, prieziura ir t.t.

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 02 03, 06:29)
as vaska naudojau tik pirma ir antra dienas... bet nemazai jo sunaudojau ir dar sakiau ***** jei taip kiekviena diena tai neuzteksiu tiem dviem menesiams....

jei nori vaska pataupyti naktim dekis vata i zandus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 02 03, 17:59)
nu bet jau pirmas zingsnis zengtas, t.y. i konsultacija jau uzsirasei, vadinas jau po truputi eini tuo keliu smile.gif nespesi apsidairyti busi jau ir su breketais ir jau be ju. man taip greitai tas laikas praejo, bet prisimenu vistiek kaip laukiau tu breketu ir kiekvieno paverzimo smile.gif
atlyginima irgi doleriais gauni, tai turbut normaliai ten viskas iseina  blush2.gif  beje kiek amerikoj breketai kainuoja idomu??... as airijoj mokejau 3900e, bet cia jau su uzdejimu, vizitais paverzimais, nuotraukom, nuemimu, plokstele, prieziura ir t.t.
jei nori vaska pataupyti naktim dekis vata i zandus smile.gif

Man nedidelė dėžutę su vašku davė gydytoja nemokai, tačiau nei karto juo taip ir nepasinaudojau biggrin.gif Bet skaniai kvepia, kaip kokiom skaniom kramtomom gumom smile.gif
Nežinau, net jeigu ir trina žandus, man vaškas manau nepadėtų biggrin.gif Paskui žandai pripranta (gal priima breketų formas biggrin.gif ) ir nebetrina, arba aš paskui jau nebejaučiu to trynimo.
Atsakyti
QUOTE(Boni69 @ 2011 02 03, 15:07)
Man nedidelė dėžutę su vašku davė gydytoja nemokai, tačiau nei karto juo taip ir nepasinaudojau  biggrin.gif Bet skaniai kvepia, kaip kokiom skaniom kramtomom gumom  smile.gif 
Nežinau, net jeigu ir trina žandus, man vaškas manau nepadėtų  biggrin.gif Paskui žandai pripranta (gal priima breketų formas  biggrin.gif ) ir nebetrina, arba aš paskui jau nebejaučiu to trynimo.

vaskas tam ir yra, kad uzlipdyti ant breketuku/vieluciu galu kurie trina zandus ar lupas is vidaus ir jis tikrai padeda. as ziauriai daug naudojau vasko pirmus 3-4men (1 dezute gyd dave, 10 pirkau internetu, liko 1 blink.gif ), o po 4 men gal pripratau ir visai nebenaudojau iki pat pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(Boni69 @ 2011 02 03, 16:07)
Man nedidelė dėžutę su vašku davė gydytoja nemokai, tačiau nei karto juo taip ir nepasinaudojau  biggrin.gif Bet skaniai kvepia, kaip kokiom skaniom kramtomom gumom  smile.gif 
Nežinau, net jeigu ir trina žandus, man vaškas manau nepadėtų  biggrin.gif Paskui žandai pripranta (gal priima breketų formas  biggrin.gif ) ir nebetrina, arba aš paskui jau nebejaučiu to trynimo.

Nepripranta žandai prie vaško, nes man kas antrą dieną trina, vakar trynė vienas, buvau užsidėjus vaško, o šiandien jau vėl niekas nebetrina biggrin.gif Aš radau vaško po 3.40 Lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 02 03, 18:11)
vaskas tam ir yra, kad uzlipdyti ant breketuku/vieluciu galu kurie trina zandus ar lupas is vidaus ir jis tikrai padeda. as ziauriai daug naudojau vasko pirmus 3-4men (1 dezute gyd dave, 10 pirkau internetu, liko 1  blink.gif ), o po 4 men gal pripratau ir visai nebenaudojau iki pat pabaigos.

Man dar nebuvo taip, kad labai baisiai trintų smile.gif Tik vienam šone viršuje turiu tokia kaip spiralę, kadangi daroma vienam dantukui vieta (jis dabar praleistas, be breketo), tai būdavo, kad šį spiralė atsikiša po dantų valymo. Gydytoja ant tos spiralės uždėjo tokią kaip baltos spalvos plomba. Dabar spiralė visą laiką vietoje ir neatsikiša į žandą. Paskui, kartu su spiralė jaučiu ir nuims, kai dės ant praleisto dantuko breketą.
Atsakyti
QUOTE(Boni69 @ 2011 02 03, 16:18)
Man dar nebuvo taip, kad labai baisiai trintų  smile.gif Tik vienam šone viršuje turiu tokia kaip spiralę, kadangi daroma vienam dantukui vieta (jis dabar praleistas, be breketo), tai būdavo, kad šį spiralė atsikiša po dantų valymo. Gydytoja ant tos spiralės uždėjo tokią kaip baltos spalvos plomba. Dabar spiralė visą laiką vietoje ir neatsikiša į žandą. Paskui, kartu su spiralė jaučiu ir nuims, kai dės ant praleisto dantuko breketą.

Man ir spyruoklė yra, daro vietą iltinukui, taip pat neprikabintas smile.gif
Atsakyti