Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 49 tema

Apklausa: Kurį “Twilight” filmo aktorių pakeistum kitu? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 25, 20:42)
Pranešimas: Jei kada forume pamatysite Laputaitytę, žinokite, kad ne aš schmoll.gif
Sėkmės visoms 4u.gif

Tipo iseini cia reitu suprasti ? rolleyes.gif
Atsakyti
Taip išeinu ir iš temos, ir iš forumo. Bent jau kaip Laputaitytės manęs čia neliks. Todėl ir pasakau, kad jei pamatysit, tai tikrai ne aš būsiu.
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 25, 16:23)
pala, tu ten gi kazkokia sustra knyga turejai... ir ten rase, kad is sonu gulincios turi metyti?  g.gif 
As taip nieko nematysiu... pati turesiu dalyvauti procese... Netinka...  schmoll.gif

lotuliukas.gif Neitiksi tau... apie sustra knyga nutylejau, jei kada turesiu ja, butinai atsinesiu i meet'a biggrin.gif ax.gif
-------------------------
Jetau apsalau nuo buckiu, dar dar dar bis.gif biggrin.gif Aciu 4u.gif
------------------------
O style tai darbais uzsikasus? GRiiiiiiiiiiiiiiiizk blink.gif wub.gif
Atsakyti
Labanauskas tongue.gif

verysad.gif Kažkokio chujova nuotaika čia namuose

Galėčiau pasakyti daug ką, bet nematau reikalo. Neįdomu man taip kai kalnas pykčių, nesusipratimų, kaltinimų. Baikit... verysad.gif

Laputaityt, tai jau brūkštelk tada man savo mob nr i az, arba skypo nika... Neiseik su visam,palik man nors nr... bigsmile.gif

Zane mirksiukas.gif Kaip gyveni? mirksiukas.gif Tai tu visa diena namie kuitei? doh.gif Nu saaaaakes... doh.gif Bet siaip viskas ore mirksiukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai kada meetas? rolleyes.gif

Ai dar dėl to iškraustymo tai va-----> user posted image... Ane drauges? Cia tas pats kas is psichuskes i narkologini perkeltu... Ten man irgi nelabai patiko. Nors realiai koks skirtumas, bet kazkaip narsosi tuose bendraminčiuose ne taip... Rimtai... Bla bla bla.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 25 sausio 2011 - 20:27
Labas...trumpam..kol vyras WC biggrin.gif
Partizane, ka ten sumastei su smailikais mirksiukas.gif doh.gif ...sitas netinka ir kitas netinka...daba reikes prisiminti kas kam tinka ir patinka...nenavizu lotuliukas.gif

Style, labas 4u.gif
psio...begu lauk
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 25, 20:28)
Labas...trumpam..kol vyras WC biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergos darom rimta myyyta.. su gathering.gif alc.gif brunette.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 25, 20:55)
mergos darom rimta myyyta.. su  gathering.gif  alc.gif  brunette.gif  bigsmile.gif

ula la... bigsmile.gif As dalyvauju visom keturiom... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2011 01 25, 22:02)
ula la...  bigsmile.gif  As dalyvauju visom keturiom...  rolleyes.gif

Jea.. nors viena bigsmile.gif Sita, as si karta nusiteikus pas vaika veliau vaziuot.. biggrin.gif
Atsakyti
nu vakaras, tai lengviau, vyras parėjęs, vaikai sugaudyti biggrin.gif
ai man kažkaip dzin dėl bendraminčių - iškraustytų tai nepajusčiau irnesakyk.gif
tiesiog čia mes vis mažiau ir mažiau į temą plepam, o ten galėtume iki apsikakojimo ne į temą varyt. čia dar būna užeina kokia mergikė paskaityt apie twilight o randa... ką randa lotuliukas.gif receptukus, vaikų sisaliukus, drakes, pjankes ir pan lotuliukas.gif grynas twilight thumbup.gif

aš dėl smailikų tai juokais rašiau. nu kaip ne juokais, mane jie nervina. bet ne iš jūsų, čia šiaip, iš SM naudojamo repertuaro.

aš ištaikyčiau irgi atsilankyt meete, bet vėliau ateičiau, pusę devynių ar pan 4u.gif
Atsakyti
Ar kuri žiūrit per tv šešis?

http://www.imdb.com/...082/plotsummary
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 01 25, 22:04)

čia serialas?

oi, lostai!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 25 sausio 2011 - 22:13