QUOTE(dzasmina @ 2011 01 25, 17:41)
Va būtent!
Bet kokie slapukai jie. Vieną nuotrauką numetė ir turėkitės! Kankinkitės! ( Aš kalbu apie Edvardo ir Belos nuotrauką lovoje
) Apsistatė policija ir nieko neprileidžia. Žiauru šitaip elgtis su gerbėjais

Bet kokie slapukai jie. Vieną nuotrauką numetė ir turėkitės! Kankinkitės! ( Aš kalbu apie Edvardo ir Belos nuotrauką lovoje

Nu kokia viena foto...o Brazilija tai jau pamirsom...juk ten ir foto ir video ir Esmes sala ir pliaziukas...ir buckiai...

QUOTE(Partizanė @ 2011 01 25, 22:36)
ai man kažkaip dzin dėl bendraminčių - iškraustytų tai nepajusčiau 
tiesiog čia mes vis mažiau ir mažiau į temą plepam, o ten galėtume iki apsikakojimo ne į temą varyt. čia dar būna užeina kokia mergikė paskaityt apie twilight o randa... ką randa
receptukus, vaikų sisaliukus, drakes, pjankes ir pan
grynas twilight

tiesiog čia mes vis mažiau ir mažiau į temą plepam, o ten galėtume iki apsikakojimo ne į temą varyt. čia dar būna užeina kokia mergikė paskaityt apie twilight o randa... ką randa

O man tai zinokit ne dzin...as tokia is namu isvaryta pasijutau

Pradzioje, kaip durniuke pasielgiau... pamaciau pirma T raide ir man jau Twilight pasivaideno, o ten "Tolimuju reisu vairuotoju zmonos"...
Veliau visai temos neradau...galvojau, kad ja blogai ikele, o pasirodo, ji buvo 3 puslapyje...tai kol ja radau, tokiu temu pavadinimu prisiskaiciau, kad supratau...Pomegiai ir pramogos yra mano tikri namai...jei kels, ka darysi, bet savijauta ten bunant buvo, kaip apsinuoginusios...pazeidziamos...net rasyti ten nekilo ranka...

Papildyta:
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 25, 21:55)
Darom, tik data nusistatom...man vyra reikia paruosti...as gi ryt i filma einu...vyrui pasakiau, kai dantis valesi, kad su Uzsispyrele27 ( ir dar skaiciukus pasakiau... kaip man tas protas susisuko ...gi galejau varda pasakyti), tai kaip spjove vandeni i kriaukle ir uzriaumojo...su kuo???????????????