Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 49 tema

Apklausa: Kurį “Twilight” filmo aktorių pakeistum kitu? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(dzasmina @ 2011 01 25, 17:41)
Va būtent!  drinks_cheers.gif
Bet kokie slapukai jie. Vieną nuotrauką numetė ir turėkitės! Kankinkitės! ( Aš kalbu apie Edvardo ir Belos nuotrauką lovoje wub.gif ) Apsistatė policija ir nieko neprileidžia. Žiauru šitaip elgtis su gerbėjais verysad.gif  smile.gif

Nu kokia viena foto...o Brazilija tai jau pamirsom...juk ten ir foto ir video ir Esmes sala ir pliaziukas...ir buckiai... biggrin.gif
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 25, 22:36)
ai man kažkaip dzin dėl bendraminčių - iškraustytų tai nepajusčiau irnesakyk.gif
tiesiog čia mes vis mažiau ir mažiau į temą plepam, o ten galėtume iki apsikakojimo ne į temą varyt. čia dar būna užeina kokia mergikė paskaityt apie twilight o randa... ką randa  lotuliukas.gif  receptukus, vaikų sisaliukus, drakes, pjankes ir pan  lotuliukas.gif  grynas twilight  thumbup.gif

O man tai zinokit ne dzin...as tokia is namu isvaryta pasijutau verysad.gif
Pradzioje, kaip durniuke pasielgiau... pamaciau pirma T raide ir man jau Twilight pasivaideno, o ten "Tolimuju reisu vairuotoju zmonos"...
Veliau visai temos neradau...galvojau, kad ja blogai ikele, o pasirodo, ji buvo 3 puslapyje...tai kol ja radau, tokiu temu pavadinimu prisiskaiciau, kad supratau...Pomegiai ir pramogos yra mano tikri namai...jei kels, ka darysi, bet savijauta ten bunant buvo, kaip apsinuoginusios...pazeidziamos...net rasyti ten nekilo ranka... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 01 25, 21:55)
mergos darom rimta myyyta.. su  gathering.gif  alc.gif  brunette.gif  bigsmile.gif

Darom, tik data nusistatom...man vyra reikia paruosti...as gi ryt i filma einu...vyrui pasakiau, kai dantis valesi, kad su Uzsispyrele27 ( ir dar skaiciukus pasakiau... kaip man tas protas susisuko ...gi galejau varda pasakyti), tai kaip spjove vandeni i kriaukle ir uzriaumojo...su kuo??????????????? doh.gif veliau ir pats juoktis pradejo...ale daba jis ca meetu ta kina laiko, tai reikia vel kazkaip jam viska susukt... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 26 sausio 2011 - 03:44
QUOTE(tairute @ 2011 01 26, 01:18)
Sveikos  4u.gif  prisijungsiu ir as prie jusu
jau kiek laiko seku tema  biggrin.gif bet vis neparasau nieko
Twilight pirma kart pamaciau sia vasara,seniau nebuvau macius nei vienos dalies,bet pamacius pirma daly,uzsikreciau ir per ta diena perziurejau visas dalis  lotuliukas.gif buvau labai suzaveta, neperseniausiai vel perziurejau visas dalis  lotuliukas.gif ypac patiko Patisonas biggrin.gif dbr nekantraudama laukiu breaking dawn  bigsmile.gif

Pagarba naujokei 4u.gif
Robert'as Pattinson'as ir man patinka... drinks_cheers.gif
O Twilight knygas skaitei? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 26 sausio 2011 - 04:13
Nika89 oro_buckis.gif
Atsakyti
Ko ryte neparasiau...
Atejus i tema, savijauta buvo jau kitokia, nei ankstesniais rytais...zinot, kai namuose susibari, veliau susitaikai, bet kazkas lieka...tai panasiai ir cia jauciausi...kazkas pasikeite...tikiuosi, praeis, tik liudna... verysad.gif

Atsakyti
Labas rytas stai ir as, as vel bandysiu but kaip vakar as vel bandysiu tau dainuot salalalalala biggrin.gif 4u.gif Daivaaaaaaaaaa oro_buckis.gif Neliudek 4u.gif Mano nuotaika tai ziauriai gera, imk ax.gif dalinuosi cool.gif Mua wub.gif
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 25, 23:42)
paskutinėj foto gražiai atrodo jis. toks golfukas aptemptas biggrin.gif

na tai labanakt  4u.gif

drinks_cheers.gif ziauriai gerai atrodo aptemptas golfukas, ir ypac juodas... dievinu juoda spalva bigsmile.gif
Naujokems 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet visoms tik Robke Robke.... Nieks nenori pvz but Vikbianka...ar Alisbianka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika89: 26 sausio 2011 - 07:34
labas rytas smile.gif
Naujokems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
labai sunku rytais... unsure.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2011 01 26, 04:55)
Nu kokia viena foto...o Brazilija tai jau pamirsom...juk ten ir foto ir video ir Esmes sala ir pliaziukas...ir buckiai... biggrin.gif

As jau pamirsau Brazilija... noriu nauju foto biggrin.gif
user posted image
QUOTE(Nika89 @ 2011 01 26, 08:32)
Naujokems 4u.gif  4u.gif  4u.gif  Bet visoms tik Robke Robke.... Nieks nenori pvz but Vikbianka...ar Alisbianka? g.gif

irnesakyk.gif Svarbiausia, kad Krisbianku nedaugeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 26, 08:44)
irnesakyk.gif Svarbiausia, kad Krisbianku nedaugeja  biggrin.gif

Supranti, Robke su Kristen (Edwa su Bella) labai glaudziai susije, tai nebuk tokia rami devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2011 01 26, 09:49)
Supranti, Robke su Kristen (Edwa su Bella) labai glaudziai susije, tai nebuk tokia rami devil.gif

Tai ka dabar daryt... unsure.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atleiskit, vakar net neužbėgau palinkėti labos nakties, bet gi sakiau, kad skaitysiu, o jūs ir pačios suprantat, kad atsitraukti praktiškai neįmanoma biggrin.gif
Kai skaičiau apie Belos nėštumą, kaip kenčia visi aplinkui, o ypač Edvardas, norėjosi kuo greičiau perskaityt tą dalį, nes pati jaučiausi ne ką geriau už juos (porą sykių teko ir ašaras šluostytis cray.gif ). O po to Bela tampa vampyre ir knygos nepadėjau iki pirmos valandos nakties. Taip įsijaučiau į Belos pasakojimą, kaip ji jaučiasi, kaip atrodo, kaip naujomis akimis pažvelgia į Edvardą ir tarsi atranda jį iš naujo. Pirma medžioklė buvo išties įspūdingas reginys, jau nekalbant apie Esmės dovanotą namelį! Mmmmmm wub.gif wub.gif wub.gif Žodžiu, buvau visiškai atsijungusi nuo šio pasaulio ir žiauriai nenorėjau grįžt atgal hihihi.gif Apie savo sapnus jau nepasakosiu, nes bijau, kad perkelsit mane į palatą be rankenų unsure.gif
Lekiu į darbą ir nežinau, kaip teks be dozės visą dieną ištvert, nes būna žiauuuuurios "lomkės" hihihi.gif Na kaip nors.
Iki vakaro ir geros dienelės! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 26, 09:44)
Labas rytas  ax.gif
labai sunku rytais...  unsure.gif
As jau pamirsau Brazilija... noriu nauju foto  biggrin.gif
user posted image

irnesakyk.gif Svarbiausia, kad Krisbianku nedaugeja  biggrin.gif

Laba 4u.gif
tai jau tikraimusu ir tiek uztenka drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 26, 10:00)
Tai ka dabar daryt...  unsure.gif

mes stiprios, mes susitvarkysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 01 26, 09:00)
Tai ka dabar daryt...  unsure.gif

Ka ka.... Naglai siulyt kitus personazus... biggrin.gif Grust grust, kol igrusim devil.gif
Papildyta:
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2011 01 26, 09:07)
mes stiprios, mes susitvarkysim  biggrin.gif

biggrin.gif gun_smilie.gif net klausimu nekyla smoke.gif
Atsakyti