Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 49 tema

Apklausa: Kurį “Twilight” filmo aktorių pakeistum kitu? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Taip serialas biggrin.gif kaip tik dabar eina, tik man veiksmas laaaaaaaaaabai greit eina g.gif
Atsakyti
Partizane turim gi ka nors kalbeti ir iki filmo laika pratemti lotuliukas.gif ,kad nepasveiktume iki kol filma rodyti prades.
Atsakyti
Bet kaip smagu skaityti naujokiu postus apie ju dabartine busena... Koks fainas tas jausmas, galetu jis neisgaruoti... Kazkada ir as jau abejojau ar as normali, ar gris dar pasaulis i savo vietas, ar galesiu paimti i rankas ne knyga apie Twilight wub.gif wub.gif Meile Twilightui!
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2011 01 25, 22:58)
Bet kaip smagu skaityti naujokiu postus apie ju dabartine busena... Koks fainas tas jausmas, galetu jis neisgaruoti... Kazkada ir as jau abejojau ar as normali, ar gris dar pasaulis i savo vietas, ar galesiu paimti i rankas ne knyga apie Twilight wub.gif  wub.gif  Meile Twilightui!

aš tą patį pagalvojau. bet turiu pripažinti, apdujimas praėjęs. filmas jį buvo grąžinęs. bet didžiausias nerealiausias apdujimas buvo skaitant knygas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2011 01 25, 23:17)
Taip serialas  biggrin.gif  kaip tik dabar eina, tik man veiksmas laaaaaaaaaabai greit eina  g.gif

O gal vis dėlto čia buvo filmas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 01 25, 23:59)
aš tą patį pagalvojau. bet turiu pripažinti, apdujimas praėjęs. filmas jį buvo grąžinęs. bet didžiausias nerealiausias apdujimas buvo skaitant knygas...  wub.gif

o man tas jausmas pasirodzius ''Uztemimui'' dar buvo paciame ikarstyje...ir dar ilgai po jo tesesi, rudens vidury tik nuslopo... Ir as tikiuosi, kad ji BA dar sugrazins, bent siek tiek... Cia rimtai, kaip isimylejus wub.gif , guli ir keli, visa diena galvoji tik apie ji... Twilight! ax.gif
Atsakyti
Turbūt senos, bet reikia dar sienas papildyt
user posted image
user posted image
Atsakyti
paskutinėj foto gražiai atrodo jis. toks golfukas aptemptas biggrin.gif

na tai labanakt 4u.gif
Atsakyti
Suskaičiavo blink.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif prisijungsiu ir as prie jusu
jau kiek laiko seku tema biggrin.gif bet vis neparasau nieko
Twilight pirma kart pamaciau sia vasara,seniau nebuvau macius nei vienos dalies,bet pamacius pirma daly,uzsikreciau ir per ta diena perziurejau visas dalis lotuliukas.gif buvau labai suzaveta, neperseniausiai vel perziurejau visas dalis lotuliukas.gif ypac patiko Patisonas biggrin.gif dbr nekantraudama laukiu breaking dawn bigsmile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
labas naujokam 4u.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 01 25, 22:59)
aš tą patį pagalvojau. bet turiu pripažinti, apdujimas praėjęs. filmas jį buvo grąžinęs. bet didžiausias nerealiausias apdujimas buvo skaitant knygas...  wub.gif

aga, man tas pats.. o noreciau padust nuo ko nors biggrin.gif

ei, del smailiku, man labiausia patinka sitas wink.gif ir sitas hihihi.gif .. bet nervina kad ju nera pagrindinem langeli.. o tingiu eit ieskot pastoviai biggrin.gif
Atsakyti