Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgi ar trumpi?

Kažkur skaičiau kad neaukštoms merginoms labiausiai tinka trumpesni plaukai - vizualiai prideda ūgio. O ilgų plaukų turėtojos atrodo žemesnės nei yra iš tikrųjų. Man trumpi kirpimai gražiausiai atrodo kai mergaites yra nedidelės biggrin.gif
Atsakyti
Ilgi,ilgi ir dar kartą ilgi 4u.gif
Atsakyti
Man ilgi gražiau thumbup.gif Nesu mačiusi merginos, moters, kuriai ilgi plaukai netiktų, o va su trumpais - visaip būna ax.gif
Atsakyti
ilgi smile.gif kuo ilgesni tuo gražiau
Atsakyti
Ilgi graziau ax.gif
Atsakyti
Bet ir trumpi gali gražai atrodyt... biggrin.gif
Atsakyti
Kartą kirpėja pasakė-jei jauties ilgaplauke, tai niekad nedaryk klaidos ir dėl pabandymo nekirpk trumpai smile.gif nežinau, ar kas suprato, bet aš supratau. Nes iš kart pamąsčiau- jokių kuodų, jokių šukuosenų, aš uodegą susirišusi mėgstu kasos galą saujoj laikyt ir t.t. Tada supratau- tikrai tai būtų klaida smile.gif
Atsakyti
man asmeniškai tik ilgi- tačiau dukra užsigeidė trumpų net kad išskusčiau- išskusti nesutikau tačiau nurėžiau visas kasas iki pat plaukų augimo linijos. vasarą gal jei jau taip norės nuvažiuosime pas tetą ir jinai kirpėja padarys ką nors tokio labai trumpo ir Andrei gražaus... jinai pas man menininkė. tai kada jei ne dabar išsidirbinėt... jai 8 metai ataugs
Atsakyti
man tik ilgi grazu ir moteriska, bet aisku ir grazus turi but, o ne nutriuse per puse plauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(k@m @ 2014 11 04, 10:16)
Man ilgi gražiau  thumbup.gif Nesu mačiusi merginos, moters, kuriai ilgi plaukai netiktų, o va su trumpais - visaip būna  ax.gif

Būna ir ilgi kai kuriom merginom/moterim netinka smile.gif
Atsakyti
bet kaip smagu, kai nusikerpi tuos ilgus plaukus:)
Atsakyti
QUOTE(mamutelaite @ 2015 11 17, 21:56)
bet kaip smagu, kai nusikerpi tuos ilgus plaukus:)

Tikrai taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 18 lapkričio 2015 - 15:14