Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgi ar trumpi?

Laba diena smile.gif
na man, atrodo pirmiausia reiktų atsižvelgti į amžių, veido bruožus, gyvenimo būdą.
Tiek trumpi, tiek ilgi plaukai turi savo privalumų. Aš dabar norėčiau užsiauginti iki menčių plaukus, kad prisiminčiau kaip vaikystėje teko ilgai mirkt po dušu, kol galvą išsitrinsiu lotuliukas.gif o jei rimtai - ilgi man gražūs, iš jų daugiau visko prigalvoti galima. Gal jau tiesiog trumpi pabodo (nes ne visada paklūsdavo mano ar kirpėjo valiai) smile.gif
vienžo, man dabar plaukų atauginėjimo metaS biggrin.gif
Atsakyti
Man labai patinka tiesiai nukirpti plaukai, ale KARE, bet tiesūs, nepalikti nei trumpiau nei ilgiau, bet ilgai auginau, nes iš juodos tapau šviesi, tai sunku nukipti.. Porą metų buvau atsidavus auginimui, nes po šviesinimų buvo nusilpę ir buvo aukščiau pečių.. buvo gražu, bet reikėjo atauginti sveikus plaukus, tai šiuo metu esu patenkinta, kad sveiki, tik nelabai, kad ilgi biggrin.gif
Mano plaukai sulig nugaros viduriu, bet mano skoniui, turbūt gražiau trumpi ax.gif
Atsakyti
Būna moterų, kurioms idealiai tinka trumpi plaukai, o aš ne iš tokių, tai džiaugiuosi savo ilga ilga plaukuosena ax.gif
Atsakyti
Esu išbandžiusi įvairias šukuosenas, spalvas ir plaukų ilgius. Na dėl ilgo galiu pasakyti, kad ilgi vis tik gražiausi ir mieliausi man yra thumbup.gif ilgi plaukai - tai kažkoks prabangos įspūdis...
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2014 06 11, 19:28)
Esu išbandžiusi įvairias šukuosenas, spalvas ir plaukų ilgius. Na dėl ilgo galiu pasakyti, kad ilgi vis tik gražiausi ir mieliausi man yra thumbup.gif ilgi plaukai - tai kažkoks prabangos įspūdis...

teisingai pasakyta del ilgu plauku smile.gif
Atsakyti
Man graziausias toks ilgis

user posted image
Atsakyti
Man grazus plauku ilgis iki peciu. Bet zinoma kas tinka vienam gal netinka kitam, pagal veido forma ir pan.
Atsakyti
Maniskiai - iki juosmens thumbup.gif kartais pagalvoju, kaip paprasta butu trumpus tureti, bet vis pagaunu save besidziaugiancia savom kasom:) O ir sukuosena tobula jiems atradau, ogi Julijos Tymoshenko pyne! 4u.gif
Atsakyti
O jums taip nebuna,turi trumpus plaukus nori ilgu,turi ilgus tai nori trumpu. blink.gif
Atsakyti
Zinoma buna! Cia manau taip pat kaip, turiu garbanotus- noriu tiesiu, ir atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
Man gražu poilgiai plaukai.
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 18, 15:13)
O jums taip nebuna,turi trumpus plaukus nori ilgu,turi ilgus tai nori trumpu. blink.gif

Man kol kas nėra - tfu tfu tfu biggrin.gif

Turiu trumpus ir labai patinka bigsmile.gif Tik maniškis kartais šiokį tokį spaudimą daro vis sakydamas, kad man labai tinka ilgi plaukai doh.gif Bet dar laikausi ax.gif
Atsakyti