Įkraunama...
Įkraunama...

Kalifornijos sliekai (2 dalis)

QUOTE(Amise @ 2012 06 04, 13:24)
užpilk ant viršaus šiek tiek žemių arba pjuvenų. Aš dabar šiek tiek pjuvęnų užmetus ir popieriaus. Stovi daridaryta visą laiką (mat sumasčiau kaip viršuj apgyvendint vazoną biggrin.gif ) ir jokio kvapo. Aišku pakapsčius ten viską giliai dar toli iki malonaus žemės kvapo biggrin.gif

su lauko kompostu tiek bėdų nėra rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas Palangoje galetu pasidalinti Kalifornijos sliekais?
Atsakyti
pas mane lauko komposte ilindo kurmis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 06 09, 19:43)

Tai jau nekas, gali visus sliekus suvalgyti, jei neisprasysit jo is ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 06 09, 21:41)
Tai jau  nekas, gali visus sliekus suvalgyti, jei  neisprasysit jo is ten g.gif

kazi kaip ta padaryt g.gif
gal kas patarimu duos g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 06 09, 22:19)
kazi kaip ta padaryt  g.gif
gal kas patarimu duos  g.gif  g.gif  g.gif

Ziurint per kur jis ilindo, jei per dugna, teks viska isimt ir uztaisyt. o jei per virsu iropojo, kas neitiketina, tai irgi sugaut ir virsu uzdengt su vielos tinklu.
Atsakyti
Klausimelis: ar reikia laistyti lauko komposta su sliekais? pas mus virsus uzdengtas, tai nelabai ten lietus uzlyja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2012 06 10, 16:02)
Klausimelis: ar reikia laistyti lauko komposta su sliekais? pas mus virsus uzdengtas, tai nelabai ten lietus uzlyja  g.gif

Skaičiau, kad kompostą (be dangčio) reikią palaistyti jei ilgai būna karšta ir sausa, tai uždėngtą galbūt netgi dažniau reiktų. O dugnas kompostinės kiauras ar bent jau skylėtas? bus kur vandens pertekliui nubėgt?
Atsakyti

QUOTE(Lelina @ 2012 06 10, 15:02)
Klausimelis: ar reikia laistyti lauko komposta su sliekais? pas mus virsus uzdengtas, tai nelabai ten lietus uzlyja  g.gif

būtinai , tik žiūrėk nepaskandink arba nesušutink, jei lauke karšta. geriausia būtų viršaus nedengti. o šonai bent kvėpuoja ?
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2012 06 09, 18:43)

Apačią reik tinklu dengti, nes neišlys tol kol neapsirys unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 11 birželio 2012 - 07:08
QUOTE(Lotari @ 2012 06 11, 09:18)

Apačią reik tinklu dengti, nes neišlys tol kol neapsirys  unsure.gif

ne kas tada unsure.gif ner dugne jokio tinklo ir cargiai pavyks ji idet nes plotas didelis, iskuopt daug reiktu iskart visko doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 06 11, 09:06)
ne kas tada  unsure.gif  ner dugne jokio tinklo ir cargiai pavyks ji idet nes plotas didelis, iskuopt daug reiktu iskart visko  doh.gif  verysad.gif

Tai tada įsidėk į kitą talpą kažkiek sliekų kad paskui turėtum iš ko užsiveisti kitoje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 06 11, 08:18)
būtinai , tik žiūrėk nepaskandink arba nesušutink, jei lauke karšta. geriausia būtų viršaus nedengti. o šonai  bent kvėpuoja ?
Papildyta:

Kvepuoja per sonus, o ar dugnas yra - geras klausimas, nes ne patys pirkome, bet musu panasus i sita:

user posted image
Atsakyti