Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į kelionę

Sveiki, o gal galit rekomenduot kokį gerą kelioninį termosą-puodelį? Vieni brangūs, kiti-pigūs. Neapsisprendžiu kokį pirkt. ax.gif Noriu, kad būtų kokybiškas ax.gif
Atsakyti
jurda, yra paterle: "Pigia moki, brangiai vaziuoji".
Jei reikiagero ir kad nesikandziotu kaina, siulyciau ziureti turguje (gariunuose) ar pan. vietose, ten galima rasti geru iki 25 litu.

Nes maximos iki 25 litu nieko nelaiko, o geras kainuoja ogogo blink.gif

Del daiktu - be visko galima isgyventi, bet atsitikus bedai - nusipirkti VAISTU gali buti gan keblu. Ateini i vaistine (ne turistineje zonoje), o ten ne bum bum angliskai... (patirtis).
Sarasas: nuo skrandzio, nuo skausmo, temparaturos, nuo trydos ir atvirksciai, antibiotikai (uzdegimo atveju), nuo nudegimo ir alergijos.
Jei vaziuojate i siltus krastus , o ypac ziema, patartina tureti skysciu varancius - diuaretikus, nes mergaiciu organizmai ypac megejai patinti.
4u.gif
Atsakyti
Žinau tą patarlę. O gal kas turi kokį labai gerą ir gali parašyt, kur tokį įsigyt. Domina iki 45Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zeniu @ 2010 10 01, 22:45)
Aga. Ir as anksciau Maximoje maciau, tik vat dabar kai prireike ju ten nebera.  verysad.gif  Maximoje pasake, kad ziauriai populiarus dalykas, bet deja nebeturi, o teiraujasi daug kas. Tai matyt teks atgaileti 35 lt ir papirkti ar is body shopo ar is Marks and Spenser. Tik gaila indeliu ten mazoka: 3 po 100 ml ir 2 mazi kremukams. O maximinis rinkinukas daug daugiau indeliu turejo.

ar tai droge ar eurokose tikrai esu pirkus mažą dantų pastą, mažas dušo žele (gal po 50 ml ir 2,5 lt), mažus antiperspirantus. Tada dušo žele išpili ir susipili savo šampūną, kondicionierių... kremas paprastai ne daugiau 50 ml ir taip būna.
Atsakyti
QUOTE(Zeniu @ 2010 10 01, 23:45)
Aga. Ir as anksciau Maximoje maciau, tik vat dabar kai prireike ju ten nebera.  verysad.gif  Maximoje pasake, kad ziauriai populiarus dalykas, bet deja nebeturi, o teiraujasi daug kas. Tai matyt teks atgaileti 35 lt ir papirkti ar is body shopo ar is Marks and Spenser. Tik gaila indeliu ten mazoka: 3 po 100 ml ir 2 mazi kremukams. O maximinis rinkinukas daug daugiau indeliu turejo.

Truputį smile.gif per vėlai, bet gal dar kam nors bus aktualu.Aš pirkau 12 ar 15 dalių rinkinuką Ermitaže.Prie sporto ir laisvalaikio prekių, prie informacijos sudėta lentynoje.Kainavo apie 7 lt. Ir kremams didesni ir mažesni kokie 6-8 užsukami indeliai, purškiamas vienas berods ir didesni užsukami buteliukai gal trys ar keturi, bijau sumeluot.Ir dar lipdukiniai užrašai įdėti,kad užsiklijuot.
Atsakyti
QUOTE(inga* @ 2011 04 18, 09:32)
Truputį  smile.gif per vėlai, bet gal dar kam nors bus aktualu.Aš pirkau 12 ar 15 dalių rinkinuką Ermitaže.Prie sporto ir laisvalaikio prekių, prie informacijos  sudėta lentynoje.Kainavo apie 7 lt. Ir kremams didesni ir mažesni kokie 6-8 užsukami indeliai, purškiamas vienas berods ir didesni užsukami buteliukai gal trys ar keturi, bijau sumeluot.Ir dar lipdukiniai užrašai įdėti,kad užsiklijuot.

Aciu uz info 4u.gif Kaip tik reikejo biggrin.gif aciuks.gif
Atsakyti
Truputį  smile.gif per vėlai, bet gal dar kam nors bus aktualu.Aš pirkau 12 ar 15 dalių rinkinuką Ermitaže.Prie sporto ir laisvalaikio prekių, prie informacijos  sudėta lentynoje.Kainavo apie 7 lt. Ir kremams didesni ir mažesni kokie 6-8 užsukami indeliai, purškiamas vienas berods ir didesni užsukami buteliukai gal trys ar keturi, bijau sumeluot.Ir dar lipdukiniai užrašai įdėti,kad užsiklijuot.

DĖKUI :4u:Viskas laiku smile.gif smile.gif
Atsakyti

Vakar vyras buvo, bet nerado, o ir konsultantas nieko nezinojo, jei kas nusipirksit parasykit smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Dar esu mačius Maximoj. Kaina apie 6Lt buvo, bet tas buvo praeitą vasarą smile.gif
Atsakyti
Mobilus ir piniginė. Visa kita galima nusipirkti. Taip skamba mano apskutinis daiktų pasitikrinimas prieš išvykstant. Bet dėl vaistų teisybė - geriau turėti prie savęs, o ne tikėtis jog užsienį vaistinėj rasi. Patirtis: Belgijoj reikėjo nupirkti draugėj vaistų nuo jūrligės, nes po kelionės autobusu ji visus savo išbaigė. Ir tinka jai tik vieni, nes nuo kitų atsiranda šalutinis poveikis. Puse valandos su prancūziskai kalbančiu vaistininku aiškinomės kurie vaistai iš kokių sudedamųjų dalių, nes ten tie patys vaistai kitokiais pavadinimais pardavinėjami. et...
Atsakyti
QUOTE(Maloniuke @ 2011 04 20, 18:26)
Mobilus ir piniginė. Visa kita galima nusipirkti.

Prie tu daiktu dar kai ka prideciau biggrin.gif
Visada isvaziuojant ar i kelione ar is viesbucio pasitikrinu,kad butu paimti pagrindiniai daiktai - dokumentai, pinigine su kortelem ir pinigais ir telefonas.Visa kita ,kad ir pamirsite,nera gyvybiskai svarbu.
Aisku bet ka pamirsus nuotaika genda,bet viska galima nusipirkti uz pinigus biggrin.gif
Atsakyti
O apsiaustą nuo lietaus ar verta vežtis? g.gif Man jie tokie plonyčiai atrodo, ar nepermirksta iš karto? smile.gif
Atsakyti