Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į kelionę

QUOTE(Ariste @ 2008 06 19, 14:59)
Sveiki 4u.gif
Perskaičiau visą temelę, bet pagrindinis klausimas liko neatsakytas ax.gif Ką daryti su lygintuvu - imti vis dėlto, ar ne? Ar viešbučiuose jų dažniausiai būna, ar ne būna..?  blush2.gif

Yra tokie maži kelioniniai lygintuvai, bet aš dažnai pasiimu ir didelį, nes mažo neturiu-žiūrint kokius rūbus vežuosi; nesinori viakščiot kaip iš vilko skrandžio ištauktais. schmoll.gif ir dar labai gerai keliaujant pigias šlepetes įsimest. Tokios kur du litu ar truputi brangiau kainuoja, tai ir viešbuty, ir keliaujant autobusu praverčia
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2008 06 20, 10:57)
Aš nesidažau kelionės metu, nes, tai nusnūsti punktą, tai dar ką...
Šiaip, prieš keliones, antakius ir blakstienas chemiškai nudažau, tada tikrai galva neskauda pasidažiur ar ne.

Aha, manau protingiausia taip. Aciu uz atsakyma 4u.gif As galvoju reik pries kelione pedikiura, manikiuras, depiliacijas atsilikti. Antakius, blakstienas chemiskai pasidaryti. Pas kosmetologe galima kelias proceduras, kad veidukas skaistesnis butu, ir nereikes galvos sukti ar gerai, ar blogai atrodau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 06 20, 12:41)
Aha, manau protingiausia taip. Aciu uz atsakyma 4u.gif As galvoju reik pries kelione pedikiura, manikiuras, depiliacijas atsilikti. Antakius, blakstienas chemiskai pasidaryti. Pas kosmetologe galima kelias proceduras, kad veidukas skaistesnis butu, ir nereikes galvos sukti ar gerai, ar blogai atrodau rolleyes.gif

Taip taip, depiliacijos ir visa kita, tai savaime aišku.
Beje, tušą imu, vandeniui atsparų, nors šiaip šio tušo nemėgstu. O imu jį todėl, jog ar karšta, ar maudaisi, ar akį pasitrini - nenutekės.
Atsakyti
marmaliade

1. Dezodorų nepatariu vežt rankiniam, gali tekt išmest:)
Aš visą kosmetiką, išskyrus lūpų blizgesį, į lagaminą supakuoju. Joks slėgis jų nepaveikė, juk ne į kosmosą skrendi mirksiukas.gif
2. Lagaminą galima oro uoste i tokią plėvelę susukti, ten šią paslaugą vietoje teikia. Bet, jei nori pinigo sutaupyti, galima į maistinę, tokią ploną plėvelę suvynioti lagaminą. Pati taip nedariau, bet pažystami sakė, kad visai neblogi viskas išeina.
3. Maišeliai būna oro uoste, reik paprašyti ir tau duos.
4. Prieš kelionę visada apsidraudžiu. VISADA. Ir kitiems tai rekomenduoju daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 11 liepos 2008 - 10:57
QUOTE(spyglaite @ 2008 05 22, 20:59)
Šiandien susiginčijome koks apavas patogesnis ar tie vadinamai "kedai" ar tos tokios basutės, tarkim Ecco

user posted image    user posted image

Na man atrodo, kad tos basutės karštą dieną turėtų būti neblogai. Bet mane domina jų patogumas: ar tikrai su jomis kojos mžiau pavargsta, skauda ir pan. g.gif

Atsiprašau, jei čia ne į temą blush2.gif Bet gal kas galėtų patarti ar jos vertos savos kainos ax.gif

Prieš kelionę praeitą vasarą abu su vyru nusipirkom, tai thumbup.gif tikrai labai patogu. Važiavom autobusu tai net nusiėmus nebuvau. Tikrai verta įsigyti.
Atsakyti
Del dazymosi tai as kai keliauju pasidazau, bet turiu visada dregnas serveteles makiazui nusivalyti thumbup.gif

Del lektuvo rankinio bagazo tai vezuosi visa kosmetine su savim, nes ten dazniausiai seseliai, pudra 30ml. krema isipilu i 15ml indeli arba i vaistinei perkama indeli kuris 50ml.
Del dildes tai patariu nusipirkti vienkartine dilde kurias naudoja manikiuristes (tik reikia kuo svelnesne) nes jos skirtos daugiau dirbtinimas nagams, tad jos popierines ir galimanestis i lektuva thumbup.gif

Del basuciu ar kedu tai manau cia kas ka nesioja g.gif As turiu savo nepamainomas slepetes tai jos keliauja kuprineje viuomet, o va kedai jau buna arba lagamine arba ant koju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 28 kovo 2010 - 10:42
Esu vykusi i kelione tik autobusu ir kemperiu, taigi vystantiems tokiu budu patarimai tokie:
- Nepagailet isimest maikuciu (kai labai karsta ir prakaituoji, tikrai nesinori kita diena detis tos pacios), jei nera galimybes prasiskalbt, tai as ju pasiimu tiek kiek dienu vaziuju i kelione.
- Didele skara. Ji pravercia jei vilki maikute su didele iskirpte ir nori aplankyti baznycia. Tada ja uzsimeti ant peciu ir problema isspresta.
- Kremas nuo saules ir po deginimosi (jeigu net ir nesideginat, bet visa diena vaikstot pries saulute, ji taip pat panaudosit)
- Jeigu vaziuojate su kemperiu (su masina irgi tiktu) ir galvojate kazkur skalbti rubus, tuomet pravercia virvute kuria prisirisus kemperi, galima pasidziauti rubus. 4u.gif
- Patogi avalyne, kurioje koja neprakaituoja.
- Be jau paminetu vaistu, taip pat tepaliukas nuo koju skausmo (jei planuojate daug vaikscioti) pvz. fastumgel rolleyes.gif
- Butinai nepamirsti siuksliu maisu (juos imant nepagaileti, kad nepritruktu)

Na cia butiniausi daiktai, be kuriu sunku issiverst, bent jau musu kompanijai. Greitai daugiau nesugalvoju, bet gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
daznai tenka skaityti, kad keliaujant iskyla problema su mazu turiu indeliais kosmetikai ir sampunui ar dar kam. taigi jei kam reikia ir nerandate tai maximose yra specialiu gal 14 mazo turiu plastikiniu indeliu rinkinukai skirti kelionems. kaina 6lt smile.gif
gal kam bus naudinga informacija.
Atsakyti
[quote=Martaaa,2010 04 04, 19:57]
Esu vykusi i kelione tik autobusu ir kemperiu, taigi vystantiems tokiu budu patarimai tokie:
- Nepagailet isimest maikuciu (kai labai karsta ir prakaituoji, tikrai nesinori kita diena detis tos pacios), jei nera galimybes prasiskalbt, tai as ju pasiimu tiek kiek dienu vaziuju i kelione.
maikučių aš visada pasiimu net daugiau negu kad dienų trunka kelionė. Maža kas gali atsitikt smile.gif
- Didele skara. Ji pravercia jei vilki maikute su didele iskirpte ir nori aplankyti baznycia. Tada ja uzsimeti ant peciu ir problema isspresta.
pilnai sutinku. Imu kuo plonesnę, kad mažiau vietos užimtų ir galėtum rankinėj nešiotis
Atsakyti
gal kam bus naudinga(man labai praverte, bet sios dalykelius imu i bet kuria karsta kelione)

- ausu kamstukai
- putos nuo nudegimo
- dregnos serveteles veidui ir rankom
- purskalas nuo uodu
Atsakyti
Elektroninė knyga. Nebereikia nei kelionių vadovo atskirai, nei frazių žodynėlio, viską susisiunti - ir voila, 300 g svoris visai kelionei.
Dėl lygintuvo - dar neatėjo tokia mintis vežtis. Bent jau aš perku/deduosi drabužius, kuriuos reikia minimaliai lyginti. Bene turit, kas lagaminus už jus nešiotų.

Ačiū už patarimą dėl popierinės dildės, baisiai nemėgstu daiktų į bagažą pridavinėt. Gaila, kad stiklinė turbūt nesueitų?
O kas man pasiteisino - tai trikotažo pledas, lydi visose kelionėse. Patogu ir lėktuve susisupt - jis realiai didelis, ir viešbuty užsimest, ir prisėst pievutėj ar parke piknikaujant. Vietos nedaug užima ir nepamainomas.
Atsakyti
QUOTE(italiana vera @ 2010 07 11, 22:22)
Ačiū už patarimą dėl popierinės dildės, baisiai nemėgstu daiktų į bagažą pridavinėt. Gaila, kad stiklinė turbūt nesueitų?

Stiklinės dildės esu netekusi Helsinkio oro uoste... biggrin.gif
Atsakyti