Gal kam pravers:
mazos tapkutes - labai patogu tiek lektuve, tiek viesbuciuose;
vaistai viskinimo traktui - niekada nezinai, kaip musu skrandukai atsilieps i kitu saliu maista;
neperslampama striukyte su kapisonu;
ausu kistukai - jei salia pasitaikytu verkiantys leliukai, knarkiantys dedules, arba "baliavojantys" kamynai;
Sveikatos draudimas!!!
mazos tapkutes - labai patogu tiek lektuve, tiek viesbuciuose;
vaistai viskinimo traktui - niekada nezinai, kaip musu skrandukai atsilieps i kitu saliu maista;
neperslampama striukyte su kapisonu;
ausu kistukai - jei salia pasitaikytu verkiantys leliukai, knarkiantys dedules, arba "baliavojantys" kamynai;
Sveikatos draudimas!!!
QUOTE(italiana vera @ 2010 07 11, 22:22)
Elektroninė knyga. Nebereikia nei kelionių vadovo atskirai, nei frazių žodynėlio, viską susisiunti - ir voila, 300 g svoris visai kelionei.
Dėl lygintuvo - dar neatėjo tokia mintis vežtis. Bent jau aš perku/deduosi drabužius, kuriuos reikia minimaliai lyginti. Bene turit, kas lagaminus už jus nešiotų.
Ačiū už patarimą dėl popierinės dildės, baisiai nemėgstu daiktų į bagažą pridavinėt. Gaila, kad stiklinė turbūt nesueitų?
O kas man pasiteisino - tai trikotažo pledas, lydi visose kelionėse. Patogu ir lėktuve susisupt - jis realiai didelis, ir viešbuty užsimest, ir prisėst pievutėj ar parke piknikaujant. Vietos nedaug užima ir nepamainomas.
Dėl lygintuvo - dar neatėjo tokia mintis vežtis. Bent jau aš perku/deduosi drabužius, kuriuos reikia minimaliai lyginti. Bene turit, kas lagaminus už jus nešiotų.
Ačiū už patarimą dėl popierinės dildės, baisiai nemėgstu daiktų į bagažą pridavinėt. Gaila, kad stiklinė turbūt nesueitų?
O kas man pasiteisino - tai trikotažo pledas, lydi visose kelionėse. Patogu ir lėktuve susisupt - jis realiai didelis, ir viešbuty užsimest, ir prisėst pievutėj ar parke piknikaujant. Vietos nedaug užima ir nepamainomas.
As tu dildziu nusiperku bent 5 vnt, ir iskirstau, kad jei pamesciau butu kita. Jos pigios ~2 lt.
QUOTE(Makalius @ 2008 05 03, 15:13)
Nu tada nežinau 
Mane atvirkščiai - lietuviai iškrausto, o graikai, čekai viską praleido

Mane atvirkščiai - lietuviai iškrausto, o graikai, čekai viską praleido

QUOTE(spyglaite @ 2008 05 22, 21:59)
Šiandien susiginčijome koks apavas patogesnis ar tie vadinamai "kedai" ar tos tokios basutės, tarkim Ecco

Na man atrodo, kad tos basutės karštą dieną turėtų būti neblogai. Bet mane domina jų patogumas: ar tikrai su jomis kojos mžiau pavargsta, skauda ir pan.
Atsiprašau, jei čia ne į temą
Bet gal kas galėtų patarti ar jos vertos savos kainos 

Na man atrodo, kad tos basutės karštą dieną turėtų būti neblogai. Bet mane domina jų patogumas: ar tikrai su jomis kojos mžiau pavargsta, skauda ir pan.

Atsiprašau, jei čia ne į temą

Ecco tikrai vertos savo kainos, o jei pirksi per ispardavima - tai juolab

QUOTE(Ariste @ 2008 06 19, 14:59)
Sveiki 
Perskaičiau visą temelę, bet pagrindinis klausimas liko neatsakytas
Ką daryti su lygintuvu - imti vis dėlto, ar ne? Ar viešbučiuose jų dažniausiai būna, ar ne būna..? 

Perskaičiau visą temelę, bet pagrindinis klausimas liko neatsakytas

Jei keliauju ir uzsisakau viesbuti, paprastai pasiziuriu ar turi lygintuva ar ne. O kartais jei manau kad reikia - ir kelionini arbatinuka isimetu

QUOTE(Tobsita @ 2008 06 20, 02:00)
Keliaudamos autobusu (manoji iki tikslo truks siek tiek ilgiau nei viena para) bunat visiskai naturalios? Tokiais atvejais net blakstienu nepasidazot? 

As nusidazau chemiskai, ypac jei skrydis ilgas, tai issausejaoda nuo kondicionieriu. Galima isimesti i rankini bagaza kosmetika ir pasidazyti pries nusileidima

Sveiki, mes dažnai keliaujam, todėl mūsų pagrindinė bėda būna, kad Lietuvoj niekur nėra mažų dydžių daiktų, specialiai pritaikytų, kad lengvai į lagaminą tilptų. Tenka sukti galvą, kur susipilti šampūną ir pan. Kaip jūs tokias problemas sprendžiate?
QUOTE(Agalis @ 2010 09 30, 14:55)
Sveiki, mes dažnai keliaujam, todėl mūsų pagrindinė bėda būna, kad Lietuvoj niekur nėra mažų dydžių daiktų, specialiai pritaikytų, kad lengvai į lagaminą tilptų. Tenka sukti galvą, kur susipilti šampūną ir pan. Kaip jūs tokias problemas sprendžiate?
Mes sia beda jau issprendem: tiesiog nakvojant viesbuciuose, susirenkam is ju sampuno, balzamo buteliukus. ir sekanciu kelioniu metu, susipilam savo

Mačiau Maximose būna pirkti specialiai man atrodo netgi lietuvių gamybos (margaritos berods) padarytos tuščios pakuotės tokiam dalykui.Tiesiog į permatomą kosmetinę sudėti tušti buteliukai keli po 80 ml ar net mažiau.Rinkinys atrodo iki 10Lt kainavo.Pažiūrėkit ten kur būna šepečiai plaukams, plaukų suktukai.Ten atrodo būdavo.Dar galimybė yra iš The Body Shop nusipirkti tuščią rinkinuką spec. kelionėms irgi mačiau pardavinėja.Manau turėtumėt ten rasti.Galima ir tos kosmetikos temoje konsultančių paprašyt gal turi parduoti.
QUOTE(radviliux @ 2010 09 30, 15:04)
Mes sia beda jau issprendem: tiesiog nakvojant viesbuciuose, susirenkam is ju sampuno, balzamo buteliukus. ir sekanciu kelioniu metu, susipilam savo 

nu nezinau, man asmeniskai tai tie sampunai viesbuciuose ziauriai netikdavo, issiplaudavua galva, tai iskart plaukai pleiskanom nueidavo. O ir nevisuose viesbuciuose ju buna.
QUOTE(Agalis @ 2010 09 30, 15:46)
nu nezinau, man asmeniskai tai tie sampunai viesbuciuose ziauriai netikdavo, issiplaudavua galva, tai iskart plaukai pleiskanom nueidavo. O ir nevisuose viesbuciuose ju buna.
tai sampunus galite ispilti, tik buteliukus parsivezkit sekanciam kartui

QUOTE(1RUGILE @ 2010 09 30, 15:54)
Mačiau Maximose būna pirkti specialiai man atrodo netgi lietuvių gamybos (margaritos berods) padarytos tuščios pakuotės tokiam dalykui.Tiesiog į permatomą kosmetinę sudėti tušti buteliukai keli po 80 ml ar net mažiau.Rinkinys atrodo iki 10Lt kainavo.Pažiūrėkit ten kur būna šepečiai plaukams, plaukų suktukai.Ten atrodo būdavo.Dar galimybė yra iš The Body Shop nusipirkti tuščią rinkinuką spec. kelionėms irgi mačiau pardavinėja.Manau turėtumėt ten rasti.Galima ir tos kosmetikos temoje konsultančių paprašyt gal turi parduoti.
Aga. Ir as anksciau Maximoje maciau, tik vat dabar kai prireike ju ten nebera.

buvo cia kazkada vyrukas uzsukes pasireklamuot savo puslapio, bet ten irgi nepigu pas ji... nu bet jei labai reikia gal kazka rasit.
http://www.packy.lt/
pas mus JAV dauguma tu dalykeliu kiekvienam sueprmarkete ar vaistinej po $1 parsiduoda, pas ji kainos deja dvigubos.
http://www.packy.lt/
pas mus JAV dauguma tu dalykeliu kiekvienam sueprmarkete ar vaistinej po $1 parsiduoda, pas ji kainos deja dvigubos.
QUOTE(Zeniu @ 2010 10 01, 21:45)
Aga. Ir as anksciau Maximoje maciau, tik vat dabar kai prireike ju ten nebera.
Maximoje pasake, kad ziauriai populiarus dalykas, bet deja nebeturi, o teiraujasi daug kas. Tai matyt teks atgaileti 35 lt ir papirkti ar is body shopo ar is Marks and Spenser. Tik gaila indeliu ten mazoka: 3 po 100 ml ir 2 mazi kremukams. O maximinis rinkinukas daug daugiau indeliu turejo.

nueikite i vaistine ir nusipirkite panasiu tusciu induku po kelis litus