Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktai į kelionę

Reikia dar būtinai nepamiršti kokio nors tuščio maišelio - visada praverčia thumbup.gif
Atsakyti
Geriau neprireiks,negu prireiks ,o nebus..Daug deduosi.. biggrin.gif
Praeitą vasarą Čekijos muitinėj visą kosmetiką atėmė,svolačiai,nagų dildę,kad ko nenudurčiau lėktuve,tai teko Vengrijoj pirmiausia šampūno lėkti pirkti ir akių tušo..doh.gif
Mat nenorėjau bagažo priduoti,kad nevėluotų atiduoti..
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 05 03, 13:40)
Geriau neprireiks,negu prireiks ,o nebus..Daug deduosi.. biggrin.gif
Praeitą vasarą Čekijos muitinėj visą kosmetiką atėmė,svolačiai,nagų dildę,kad ko nenudurčiau lėktuve,tai teko Vengrijoj pirmiausia šampūno lėkti pirkti ir akių tušo..doh.gif
Mat nenorėjau bagažo priduoti,kad nevėluotų atiduoti..

Ne tik čekai svolačiai laugh.gif
VIsur atims. ČIa jau ne jie kalti. ČIa Jūs neapsižiūrėjot ir taisyklių nepasiskaitėt ax.gif
Atsakyti
O vat lietuviai praleido,nieko neišėmė.. tongue.gif
Atsakyti
Nu tada nežinau mastau.gif

Mane atvirkščiai - lietuviai iškrausto, o graikai, čekai viską praleido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 03, 11:56)
Reikia dar būtinai nepamiršti kokio nors tuščio maišelio - visada praverčia thumbup.gif

Pavyzdžiui kur praverčia? g.gif (jei netyčia kelionėje supykintų? biggrin.gif ). Aš dar pamiršau parašyti, kad visuomet su savimi į kelionę pasiimu pleistriukų ir vaistų nuo skausmo, nes pagal naujas taisykles nė vienos oro linijos lėktuvuose nebeduoda jokių vaistų, net paprasčiausio aspirino doh.gif (čia tokia mano mini vaistinėlė, nors kartais imu ir daugiau vaistų). Labai dažnai ilgesniam skrydžiui pasiimu specialią miegui lėktuve skirtą pagalvėlę biggrin.gif . Tada po kelionės nesijaučiu tokia pavargusi ax.gif
Atsakyti
Šiandien susiginčijome koks apavas patogesnis ar tie vadinamai "kedai" ar tos tokios basutės, tarkim Ecco

user posted image user posted image

Na man atrodo, kad tos basutės karštą dieną turėtų būti neblogai. Bet mane domina jų patogumas: ar tikrai su jomis kojos mžiau pavargsta, skauda ir pan. g.gif

Atsiprašau, jei čia ne į temą blush2.gif Bet gal kas galėtų patarti ar jos vertos savos kainos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 22 gegužės 2008 - 21:00
Šitokios basutės, tai super-ypač kai karšta. Pati išbandžiau pernai, tai atsidžiaugti negalėjau. Kedai gerai, bet kai karšta, tai paskui diskomfortas kojom
Atsakyti
Kai karšta, labai praverčia elementarios šlepetės, tokios, kur turi skyrimą tarp didžiojo kojos piršto. Aš į Egiptą-Jordaniją-Siriją su basutėmis važiavau, tai baisiai pavydėjau tiems, kas su tomis šlepetėmis buvo, nes karštumas, momentais, nesvietiškas buvo. Sakiau, kitą sykį įsimesiu tokias šlepetaitesį kuprinėn būtinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 30 gegužės 2008 - 12:52
Sveiki 4u.gif
Perskaičiau visą temelę, bet pagrindinis klausimas liko neatsakytas ax.gif Ką daryti su lygintuvu - imti vis dėlto, ar ne? Ar viešbučiuose jų dažniausiai būna, ar ne būna..? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariste: 19 birželio 2008 - 14:00
QUOTE(Ariste @ 2008 06 19, 14:59)
Sveiki 4u.gif
Perskaičiau visą temelę, bet pagrindinis klausimas liko neatsakytas ax.gif Ką daryti su lygintuvu - imti vis dėlto, ar ne? Ar viešbučiuose jų dažniausiai būna, ar ne būna..?  blush2.gif

As nusprendziau neimti. Tikiuosi, kad gal bus g.gif . Nes mano tevai, kai vaziavo, tai prie saraso, kas buna kambariuose, jo prirasyto nebuvo, o kai nuvaziavo lygintuvas kambaryje buvo. O be to, sakiau, nenumirsiu ir be jo. Viska is anksto issiskalbsiu, susilyginiu ir graziai susidesiu i lagamina. Bus matyt tik lenkimu vietos, bet nemanau, kad po keliones rubai visiskai susiglamzys doh.gif . Ai, issilygins paskui ant kuno thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Keliaudamos autobusu (manoji iki tikslo truks siek tiek ilgiau nei viena para) bunat visiskai naturalios? Tokiais atvejais net blakstienu nepasidazot? ax.gif
Atsakyti