QUOTE(Avietina @ 2011 04 15, 09:35)
Laikykis ir neklausyk aplinkiniu. Zinau, kaip sunku atsispirti, bet neklausyk. As irgi prisiklausiau pradzioj - kaip jus cia maitinates, visa diena valgot, tai nenormalu ir t.t.. O uzsispyriau, nepaisiau net nugrauztu speneliu, bet po geros savaites pienuko atsirado sociai. O pirmas tris savaites vakare tekdavo duoti misinuko, nes vaikas isvalgydavo abi krutis ir toliau klykdavo alkanas. Supratau, jei toliau duosiu daugiau misinio - dings pienas visai. Dabar suneliui 5 menesiai, o valgo tik mano piena, priaugineja po 800-900 g per menesi. TU GALI!
Beje, jei slapinasi 8 kartus - tai ir nusiramink. Vadinasi maisto uztenka. O jei vakare neima kruties - gal tiesiog ji nebenori? Maniskis irgi tokio amziaus kai protestuodavo pries maista vietoj to, kad tiesiog neimtu kruties - rekdavo
Aciu uz palaikyma

Jusu patirtis duoda paskata toliau nenuleist ranku
QUOTE(ativel @ 2011 04 15, 11:00)
Musu mazes tokio pat amziaus - mes tik viena diena vyresnes. Man irgi daznai atrodo, kad mazai pienuko. Galvoju, kad tuoj tuoj duosiu misiniuko. Bet kai paklausiu ar nori valgyti - ji man atsako sypsena. Ir vel toliau kisu (.). Kitakart ir neima ir vel duodu. O nakti ismiega kokias 6 val. Budavo, kad ir pati zadindavau, kad valgytu. O slapinasi ir kokius 9 kartus, bet bijau, kad svorio mazai priaugs. Manyciau, kad dar varkyme abi su savo kudikeliais, duokim ir matysim, kas bus. Stiprybes ir kantrybes jums abiems
Reik mums tuos misinukus mest lauk, nes jie veda is kelio

mes var vakar jau 9 sisiukus turejom, tai sokinejau is dziaugsmo, kad daugeja

Mes ir diena ir nakti daznai ir ilgai valgom. Tik ji pradeda traukt ieneli ir uzsnaudzia, o tada bekabant vis po biski patraukia. Tai taip ir vargstam. Stirybes ir jums!!!

As laukiu kada jau raeis mums ta krize ir ver galesim dziaugtis miegeliu lauke

mes siandien 4 diena be misinuko (o is viso jau 10 d. kabam), tai gal jau greit turesim pienuko kiek reikia

Parasykit, kai jums sekasi