Reikia jusu patarimo

nes jau nebeismanau ko klausyt.. papasakosiu nuo pradziu: gimem 3360g., ugis 50 cm, per pirma menesi valge kas 3-4val, nuo dvieju savaiciu naktimis nebesikeldavo, ismiegodavo 6val nevalges. Tai per menesi ir 10 dienu priaugom 1,5kg(4800) ir +6cm. Budami kazkur pusantro menesio amziaus labai smarkiai apsirgom, daug kosejom, maziukas buvo mieguistas ir labai mazai valgydavo, reikejo pastoviai zadint, kad pavalgytu, kelias minutes patraukdavo ir uzmigdavo, tai taip ir zaisdavom. Sirgom menesi laiko. Po ligos jis pradejo labai daznai valgyt, kas 1-2val, na kartais pratempia 3val, ir valgymo laikas pailgejo, jei anksciau valgydavo apie10-15min, tai dabar iki valandos, o kartais ir ilgiau, kazkaip vis dar uzmiega bevalgydamas, tai tenka zadinti, tai po truputi valgo. Naktimis dabar ismiega po 8-9val neprabusdamas. Tada sveremes jau budami 3men, tai per pusantro menesio priiaugom 500gr.(5300g) ir +5cm. Gydytoja pasake,kad mazokai, bet pagal jos lenteles patenkam i vidurki, tai viskas gerai. Tada pas ja buvom 3men 3sav. paaugom 600gr(5900gr) ir +3cm(64), ir va cia ji man sako, kad per mazai, mano vaiko ugis per didelis, o svoris per mazas, liepe nusitraukti pienuka ir paziuret kiek yra, sako turi buti 160ml, jei maziau primaitint misinuku. As kazkaip jos neklausiau, man sunkiai traukiasi su pientraukiu, o beto kiek zinau, nelabai ir imanoma pamatuot kiek ten yra. Visi aplinkiniai stebisi, kad dar vis maitinu tik pienu 4men vaika, sulaukiu komentaru, kad jis nedavalgo, riekia jau duoti kosiu. O gydytojai visi sako, kad jau misinuku primaitinti, nes cia tik mamom atrodo, kad uztenka pieno, cia siandien man taip pasake. O geriausia, kai neurologe,paziurejo i mano krutine ir pasake, kad 4men ,vaikas privalo suvalgyti 100 gr., o pas mane jos akimis per maza krutine, negali ten tiek tilpti pieno ir liepe duot misinuka..kazkoks absurdas..maitinau iki siol ir nesukau galvos, visada galvojau, kad jam pakanka pienuko, bet dabar jau nebezinau, pasimeciau. Na buna maziukas labai neramus kai kuriom dienom, valgo daznai ir ilgai, jokiu papildomu skysciu neduodu, tustinasi 3-4kartus per para, slapinasi man atrodo normaliai, minimum 6 kartus.. bet jeigu jis uzmiega bevalgydamas, tai gal, kad jam tikrai neuztenka pienuko arba nepajegia to riebesnio pienuko istraukt..gal jau ir kvailai pradejau mastyt, bet tiesiog pasimeciau..

ar normalu, kad 4 men vaikas sveria 6100gr (cia jau sveremes namie)?ne per mazai?
Papildyta:O gal per mazai svorio, nes nakti visa ismiega nevalges?

as apmastymuose..

istikruju esu sokiruota po siandienos vizito pas neorologe