Įkraunama...
Įkraunama...

Argentinos Dogas

Sveikos 4u.gif , Renata123 sveika prisijungus su grazuoliu Barlu wub.gif Luna Lu - foto thumbup.gif O as ir vel su klausimais blush2.gif pradejau galvot apie Arcio kastracija, bet man baisu blush2.gif Ar nekenkia suniui ir nuo keliu metu tai galima padaryt? O cia Arcio prasymasis i lauka biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 10 30, 23:12)
Tai kas idomiausia, kad sios mazos kates geriausias draugas yra Barlas!  bigsmile.gif Ji be jo niekur  schmoll.gif Na gal dabar truputi paaugo, tai viena i lauka iseina. Bet jau namie visur su Barlu: issigasta ko nors, lekia pas ji ar po jo sleptis, miega tik su juo lotuliukas.gif

na va, katytė jau pasirinko savo šeimininką, man rodos biggrin.gif Gražu kaip tokie dideli šunys sutaria su katėmis:) Ko nepasakyčiau apie savąja biggrin.gif

QUOTE(doviliuw @ 2011 11 03, 20:59)
O as ir vel su klausimais blush2.gif pradejau galvot apie Arcio kastracija, bet man baisu blush2.gif Ar nekenkia suniui ir nuo keliu metu tai galima padaryt? O cia Arcio prasymasis i lauka biggrin.gif user posted image

O kas baisaus? smile.gif Nieko blogo tikrai nebus, šuo bus ramesnis, nereaguos į rujojančias kales, galbūt bus mažiau dominuojantis smile.gif Nežinau, kaip Jūsiškis, bet jam turi ateiti toks laikas, kad visi kiti patinai pataps priešais biggrin.gif Kastracija visiškai to nepanaikins, bet galbūt prislopins wink.gif Nežadant šuns veistis, kastracija manau labai geras dalykas wink.gif

Kadangi seniai jau besirodėm čia, tai pasirodysim, kad nepamirštumėt mūsų blush2.gif biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikodema: 04 lapkričio 2011 - 11:14
Arcio veist tikrai nezadu, netures jis tokio "malonumo" biggrin.gif ir tikiuosi isnyks tas jo zoles uostymas ir laizymas, tai ko gero pirmadieni reiks zygiuot pas veterinara, pasiklausineti kokios kainos, ir jei neuzsiprasys kosmines kainos Arcis neteks savo "bumbuliuku" lotuliukas.gif Antra foto tai thumbup.gif is kart sypsena sukelia. Grazuole wub.gif
Atsakyti
Mes irgi turejom rudenine fotosesija rolleyes.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna Lu: 06 lapkričio 2011 - 22:07
Sveiki, oi kaip man patinka tokios veisles sunys. wub.gif Labai noreciau isigyti. Mano suo neseniai mire, mama nori tokios pat veisles kaip buvo, o as visada norejau argentina paimt..... tik vat kaip skaiciau apie sia veisle zinau jie gan gerai elgesi namie, su mazais vaikais.. o ka pasakysite Jus, kas turi toki suni? Turi sunu kuriam dar 2 metu nera..kaip toks suo elgesi su vaikais? ax.gif
Atsakyti
Fadai 4.5 men

user posted image
Papildyta:
AD kaip ir bet kuri kita veislė, teisingai auklėjama, su vaikais ar suaugusiais sutaria gerai. Tiek, kad tad tai fiziškai labai stiprus šuo, todėl reikėtų įvertinti savo galimybes bei laiką, kurį galėtumėte skirti šuniui. Jam reikalingi ir dideli krūviai, ir protinė veikla.
Atsakyti
QUOTE(Kapabull @ 2011 11 14, 13:43)
Fadai 4.5 men

user posted image
Papildyta:
AD kaip ir bet kuri kita veislė, teisingai auklėjama, su vaikais ar suaugusiais sutaria gerai. Tiek, kad tad tai fiziškai labai stiprus šuo, todėl reikėtų įvertinti savo galimybes bei laiką, kurį galėtumėte skirti šuniui. Jam reikalingi ir dideli krūviai, ir protinė veikla.

na, pas mus pries tai buvo Aziatu avyganis, tad del kruvio ir suns masiu jau zinom... biggrin.gif
bet jie man tokie grazuoliai, kaifuoju nuo sios veisles....net nezinau kodel, bet jie man visada patiko!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martusik: 14 lapkričio 2011 - 12:50
sveikos... ech turejau nemazai ivairiu veisliu sunu bet argentinos dogas mano svajone... gal kas patarsit kur galima butu isigyti svajoniu suniuka.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indre777 @ 2011 11 16, 18:50)
sveikos... ech turejau nemazai ivairiu veisliu sunu bet argentinos dogas mano svajone...  gal kas patarsit kur galima butu isigyti svajoniu suniuka....  blush2.gif

palaikau, ir man jie patinka... pareklamuokite veislynus... smile.gif
Atsakyti
Luna Lu - foto wub.gif man be sansu Arci graziai nufotkint lauke schmoll.gif ramiai nepastovi ne minutes doh.gif As vis dar be jokiu ziniu apie kastracija, nes pasirodo musu miestelyje "pagauti" veterinara "misija neimanoma" biggrin.gif negana to, kad per savaite tedirba tik 3 dienas, bet ir nuejus darbo metu, durys buna uzrakintos doh.gif Atsipute cia jie visiskai rolleyes.gif
O kas del veislynu, tai tuo klausimu labiau gal kitos nares patars blush2.gif O kas liecia AD, tai reiktu labai rimtai pasvarstyt ar tikrai norit tokios veisles suns, nes suo pakankamai didelis, stiprus. Kalbant apie mano suni, tai jis linkes dominuoti, pastoviai "tikrina" mane, kol kas agresijos kitiems sunims nerode, bet is kitos puses, tai jis labai atsidaves seimininkui, labai greitai mokosi ir supranta ko is jo norima wub.gif Kaip rasiau anksciau tai savo Arcio i joki kita suni tikrai nekeisciau wub.gif As daug patart negaliu, nes AD turiu tik 10 men blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2011 11 16, 17:53)
palaikau, ir man jie patinka... pareklamuokite veislynus...  smile.gif

Mes už dyką reklamos nedarom biggrin.gif Jei rimtai, tai pasaulyje (Europoj) pilna gerų veislynų wink.gif Tereikia plačiau pasidomėti kokio tiksliai AD norit ir tada jau rinktis konkretų veislynąwink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikodema: 17 lapkričio 2011 - 00:36
QUOTE(Nikodema @ 2011 11 17, 02:35)
Mes už dyką reklamos nedarom biggrin.gif Jei rimtai, tai pasaulyje (Europoj) pilna gerų veislynų wink.gif Tereikia plačiau pasidomėti kokio tiksliai AD norit ir tada jau rinktis  konkretų veislynąwink.gif

kad ju pilna tai faktas smile.gif kalba ir yra apie tai kurie geriausi ir patikimiausi ir be abejo arciausi Lt wink.gif
Atsakyti