Įkraunama...
Įkraunama...

Argentinos Dogas

QUOTE(doviliuw @ 2011 12 06, 11:46)
Laba diena 4u.gif  Tylu cia, ramu g.gif Pas mus vakar pasirode pirmas sniegas, tai ta proga pasirodom thumbup.gif
user posted image

O kad laimės pilna šuniui thumbup.gif biggrin.gif Pas mus sniego dar nėr smile.gif bet aš dėl to neliūdžiu biggrin.gif bet ir be jo orai bjaurūs, tad maniškė didžiąją dalį dienos praleidžia lovoj blush2.gif
Atsakyti
Arcis laimingas koks! Pirmas sniegas matosi jam tikrai ispudi paliko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna Lu: 07 gruodžio 2011 - 19:12
Jei tik butu Arcio valia, tai jis jauciu nuo ryto iki vakaro lauke sedetu biggrin.gif Kai tik pamato, kad jau rengiuosi i lauka, prasideda cirkai, pradeda lakstyt ratais apie mane, atsiseda, atsistoja, nubega i virtuve ir vel atgal, ir taip pries kiekviena vedima i lauka biggrin.gif svente jam didziausia eiti i lauka bigsmile.gif Preita savaite pagaliau pavyko pakalbet su vetu, tai dabar nebezinau ka daryt doh.gif ejau klaust del skiepu, kada skiepyt sekanti karta, nes jau beveik metai praejo, tai pasake, kad po 2 metu tik, jei niekur nevaziuosim, o jei sugalvosim vaziuot i kita sali, tai ateit ir paskiepys doh.gif Jauciu reik keisti veta schmoll.gif o ir kastracija atidesim iki vasaros, nes cia sukainuotu apie 4000 kr (apie 1500lt)unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuw @ 2011 12 08, 16:54)

neverskit litais neatrodys taip baisiai biggrin.gif pagal jų atlyginimą kaina normali biggrin.gif gražuolis bernas
Atsakyti
QUOTE(doviliuw @ 2011 12 08, 16:54)
Jei tik butu Arcio valia, tai jis jauciu nuo ryto iki vakaro lauke sedetu biggrin.gif Kai tik pamato, kad jau rengiuosi i lauka, prasideda cirkai, pradeda lakstyt ratais apie mane, atsiseda, atsistoja, nubega i virtuve ir vel atgal, ir taip pries kiekviena vedima i lauka biggrin.gif svente jam didziausia eiti i lauka bigsmile.gif Preita savaite pagaliau pavyko pakalbet su vetu, tai dabar nebezinau ka daryt doh.gif ejau klaust del skiepu, kada skiepyt sekanti karta, nes jau beveik metai praejo, tai pasake, kad po 2 metu tik, jei niekur nevaziuosim, o jei sugalvosim vaziuot i kita sali, tai ateit ir paskiepys doh.gif Jauciu reik keisti veta schmoll.gif o ir kastracija atidesim iki vasaros, nes cia sukainuotu apie 4000 kr (apie 1500lt)unsure.gif

Kas liečia kastraciją, tai kiek girdėjau užsieny veterinarija nėra pigu smile.gif O dėl skiepų, šiaip vakcina veikia ~ 2-3m., tai kad veterinaras pasiulė pasiskiepyt po metų manau nėra labai blogai wink.gif Aš asmeniškai, šunį kuris į parodas neina (nes ten reikalauja paso skiepų) irgi skiepinu kas 2 m. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikodema @ 2011 12 08, 18:28)
Kas liečia kastraciją, tai kiek girdėjau užsieny veterinarija nėra pigu smile.gif O dėl skiepų, šiaip vakcina veikia ~ 2-3m., tai kad veterinaras pasiulė pasiskiepyt po metų manau nėra labai blogai wink.gif Aš asmeniškai, šunį kuris į parodas neina (nes ten reikalauja paso skiepų) irgi skiepinu kas 2 m. wink.gif

Tai reiskia su skiepais viskas gerai, o as galvojau kad butina skiepyk kas metai doh.gif
Sniegas pas mus istirpo, tai siandien buvo grynai pavasario diena biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras! 4u.gif
Senokai buvau uzsukus.

QUOTE(doviliuw @ 2011 12 11, 17:22)
Tai reiskia su skiepais viskas gerai, o as galvojau kad butina skiepyk kas metai doh.gif

Koks grazuolis!!! wub.gif wub.gif
Toks baltutis - baltutelis bigsmile.gif
Man taip ziema patinka, tada AD susilieja su aplinka. Jau isejus i lauka turiu stebeti kur jis eina, nes trumpam atsisuku, o po to: "...o kur Barlas?" blink.gif Pasirodo jis uz kokiu 5 - 10 m, o as jo nepastebiu. lotuliukas.gif
Jums taip nera buve?

Kas del skiepu... Mums veterinorius is vis pasake, kad daugiau turbut skiepytis nereikes (skiepai 2010 metai buvo), nebent i uzsieni vaziuotume. Nes kaip Nikodema rase, vakcina veikia 2-3 metus ir be to Barlui jau 8 metai, tai imunitetas jau issivystes itt, ar kazkas panasaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 12 gruodžio 2011 - 19:59
QUOTE(Renata123 @ 2011 12 12, 19:57)
Labas vakaras! 4u.gif
Senokai buvau uzsukus.
Koks grazuolis!!! wub.gif  wub.gif
Toks baltutis - baltutelis bigsmile.gif
Man taip ziema patinka, tada AD susilieja su aplinka. Jau isejus i lauka turiu stebeti kur jis eina, nes trumpam atsisuku, o po to: "...o kur Barlas?"  blink.gif Pasirodo jis uz kokiu 5 - 10 m, o as jo nepastebiu. lotuliukas.gif
Jums taip nera buve?

Kas del skiepu... Mums veterinorius is vis pasake, kad daugiau turbut skiepytis nereikes (skiepai 2010 metai buvo), nebent i uzsieni vaziuotume. Nes kaip Nikodema rase, vakcina veikia 2-3 metus ir be to Barlui jau 8 metai, tai imunitetas jau issivystes itt, ar kazkas panasaus.

Aciu aciu uz pagyras mano baltam isdykeliui wub.gif Preita ziema kazkaip nepastebejau to susiliejimo su sniegu, nes dar buvo maziukas ir ne per daugiausia kur ejom ax.gif o jau siais metais biski sunkiau buvo pastebet, ypac kai paleidziu pasilakstyt biggrin.gif tai reik pirkt kazka blykciojancio prie antkaklio ar kazka panasaus biggrin.gif Svarbu kad sniego butu thumbup.gif
Atsakyti
Oj, problemos su šuns "pametimu" tai dažnai būdavo. Ypač, kai su drauge žiemos vakarais po darbų lėkdavome su dviem baltais šunimis į laukus biggrin.gif O jei aš šuns nematau savo akiraty bent kelias sekundes - man jau panika biggrin.gif Tai tie mirksiukai, labai geras dalykas thumbup.gif Stovi ir matai, kai du mirksiukai "NSO" laksto biggrin.gif Tik dabar buvau mačius pirkti visą šviečiantį atnkaklį, tas išvis super turėtų būt smile.gif
Atsakyti
Va, panos, žiūrėkit koks antkaklis "special for us" smile.gif

user posted image wub.gif
Atsakyti
Žiauriai gražus šitas antkaklis man! wub.gif
Atsakyti
Meeeees norim to antkaklio,mum reikia jo,net ne tai,kad norim,kur gaut???
Arba gal jum jau nebereikia riuzavo to kai sita turit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna Lu: 13 gruodžio 2011 - 17:49