Įkraunama...
Įkraunama...

Argentinos Dogas

Labas vakaras! mirksiukas.gif

QUOTE(Nikodema @ 2011 12 13, 13:00)
* Oj, problemos su šuns "pametimu" tai dažnai būdavo.
** O jei aš šuns nematau savo akiraty bent kelias sekundes - man jau panika biggrin.gif

* lotuliukas.gif
** va, va! Ir as tokia pat. biggrin.gif Jei tik kur "dingsta", tai as is karto: "kuuur Baaarlaaas?" doh.gif O MB sako: "stovi tas Barlas salia, ko tu cia sukauji?!" lotuliukas.gif
Niu negaliu, kaip as myliu siuos suniukus! wub.gif wub.gif Dabar rasau cia ir vis zvilgcioju i savo meile, o tas lovoj issitieses, kad knarkia doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Nikodema @ 2011 12 13, 13:31)
Va, panos, žiūrėkit koks antkaklis "special for us"  smile.gif

bigsmile.gif wow! Dar tokio nesu macius! Kur, kur galima toki isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 12 13, 23:58)
bigsmile.gif wow! Dar tokio nesu macius! Kur, kur galima toki isigyti?

Kolkas tik 2 tokie yra smile.gif įsigyti galima gladiatorius.lt, arba tiesiai man rašyt wink.gif

manikenė mano wub.gif biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na tuo pačiu pasidalinsiu įspūdžiais iš savaitgalį vykusios parodos. Joje buvo registruoti 6 Argentinos dogai smile.gif
Parodų rezultatai švelniai tariant buvo įdomus... ypač 7dienį, kai teisėjui neįtiko nė vienas argentinietis biggrin.gif Na bet ką jau padarysi, yra kaip yra biggrin.gif

Keletas foto iš parodos wink.gif

AD jaunuolis Gralis (9 mėn.)
user posted image

svečiai iš LV
user posted image

jauniausioji AD kalytė Fada linksminosi su stafuku Versu biggrin.gif
user posted image

Era
user posted image

user posted image

Toro
user posted image

Na ir brolis su sese t.y. Toro & Era
user posted image

wub.gif
Atsakyti
Vaje kiek grazuoliu foto prideta wub.gif
Arcis linki visiems(oms) AD graziu ir jaukiu svenciu newyear.gif
http://www.youtube.c...h?v=eldCr06flh4
Atsakyti
Na dar ir per ilgas kančias, šiaip ne taip, mano suklijuotas filmukas iš parodos ČIA 4u.gif

Ačiū Arčiui 4u.gif

Mes su Akira taip pat, visiems linkim šiltų švenčių bei kuo daugiau gražių akimirkų su mūsiškiais baltaisias angelais wub.gif

user posted image
Atsakyti
Laba diena 4u.gif kaip AD gyvena? biggrin.gif Paziurejus filmuota medziaga is parodos man klausimas iskilo biggrin.gif kodel vieni AD bega kelis ratus, o kitiems uztenka ir vieno? g.gif o kokie visi grazus wub.gif wub.gif wub.gif
Imetu keleta foto is siandienos biggrin.gif
user posted image
"Cia man sakei?" biggrin.gif
user posted image
"Nu greiciau gi, einam..." lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif sveiki norejau paklaust kiek ju ugis ties ketera ir svoris nes amerikieciu buldogu zinau o situ nerandu kurie didesni dogai ar buldogai?
Atsakyti
Sveiki AD mylėtojai, augintojai

Nepykit, kad įsibraunu į jūsų temą ir užduodu kvailus klausimus.
Domiuosi šia šunų veisle, nemažai perskaičiau info, tad kaip supratau, Lietuvoje man tokio augintinio nepavyks įsigyti? O gal yra nedidelė viltis. Juk ir pas mus jau yra šios veislės gerbėjų, gal jau yra ir dokumentuotų palikuonių?
Atsakyti
Sveiki, kol kas tikrai nera dokumentuotu vadu LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2012 01 23, 12:18)
Sveiki, kol kas tikrai nera dokumentuotu vadu LT smile.gif

Laba gaila...
na, ką, reiks bandyt ieštot kur kitur
Atsakyti
Savaitgali su Luna dalyvavom parodose,jau buvau labai pasiilgus parodu ax.gif Beje ji vyko grazioje vietoje,tai ir tas paskatino sudalyvauti rolleyes.gif
Pirma diena ''Kauno ziema''2012 Teisejas Andrzej Kazmierski Lenkija-Luna gavo CAC,N,BOB.

user posted image
user posted image

Antra diena ''Kikos taure''2012 Teiseja Tatjana Romanovskaya Baltarusija (lyg tai) Luna gavo CAC,N,BOB.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna Lu: 28 sausio 2012 - 06:19
QUOTE(Luna Lu @ 2012 01 28, 07:16)
Savaitgali su Luna dalyvavom parodose,jau buvau labai pasiilgus parodu  ax.gif 

wub.gif užsuku aš vis pas jus paganyt akių į tokius gražuolius/-es 4u.gif paasaka..
Atsakyti