O tai 500Lt už stelažus kuriam čia laikotarpiui? visam darbų etapui, mėnesiui ar kaip?
Papildyta:
Rasiuk, negerai IIa. miegamojo durys atsidaro- gali taukštelt lipančiam per nosį...
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 27, 22:44)
Na aš kalbėjau apie trikampį - sklautą. kuris lieka tradicinėj statyboj neapšiltintas, jei gegnės kaip jūs sakot toje vietoje nebūna apšiltintos, apšiltinama perdanga. O tas trikampis apšiltinamas iš išorės, o iš vidinės pusės (kur jūsų atveju nešiltinta palėpė) lieka plikas mūras- šalčio tiltas. pas jus taip nebus, nes monolitas šiltintas iš dviejų pusių, tik nepalikit pliko beto trikampio briaunose (ta vieta kur siena remiasi į stogo plėvelę).
Tikiuosi supratot apie ką aš čia
Tikiuosi supratot apie ką aš čia

Supratau

MB sako, kad matė diedus ten EPS kemšančius. Pažiūrėjau pats bloge yra foto tech patalpos šiaurinė siena - niekaip ten betono neįžiūrėjom. Tik šiandien ten sudėjo PIR, nebegalim išbėgt ir patikrinti. Belieka jų rytoj paklausti (dėl rytojaus orų gali ir nepavykti) kaip ten jie padarė. Pats pražiopsojau šį mazgą.
Ant namo PIR po gegnėm, tai negelbės.
Ačiū už bemiegę naktį

Dar kartą permetėm foto, vieną įkeliam. Bent ant apatinės sienos aiškiai matau montažinių purslus, ten 100proc uždengė betono viršų. Todėl beveik įsitikinęs, kad tas pats padaryta ir viršutiniuose skliautuose. Foto kai sumažinau iki "padoraus" forumui dydžio nelabai matyti...
sorry
kažkaip tikėjausi kad tokių vietų nepražiopsosit... O gal nepaliko ten plikos betono juostos... jei nuo sienos viršaus iki plėvelės gavosi nemažas tarpas, tai jį tikriausiai net būtų nepatogu palikti tuščią. tarp kitko, iš lauko pusės dar turit galimybę ten prieiti., juk jūsų putplastis atkartoja monolito formą (arma atvirkčiai
).
Tikiuosi vėl supratot apie ką aš čia

Tikiuosi vėl supratot apie ką aš čia

QUOTE(Vilienė @ 2011 01 27, 22:59)
Supratau
pozna, belieka raslabitsa
MB sako, kad matė diedus ten EPS kemšančius. Pažiūrėjau pats bloge yra foto tech patalpos šiaurinė siena - niekaip ten betono neįžiūrėjom. Tik šiandien ten sudėjo PIR, nebegalim išbėgt ir patikrinti. Belieka jų rytoj paklausti (dėl rytojaus orų gali ir nepavykti) kaip ten jie padarė. Pats pražiopsojau šį mazgą.
Ačiū už bemiegę naktį
nepadoru jau skambint ir klausti.
Dar kartą permetėm foto, vieną įkeliam. Bent ant apatinės sienos aiškiai matau montažinių purslus, ten 100proc uždengė betono viršų. Todėl beveik įsitikinęs, kad tas pats padaryta ir viršutiniuose skliautuose. Foto kai sumažinau iki "padoraus" forumui dydžio nelabai matyti...

Ačiū už bemiegę naktį

pries tai buvau uzdaves klausima gal nepastebejo, lubos apsiltintos pir, o pats slaito gabaliukas tarp lubu ir vertikalios sienos bus pir siltinama? nes nuotraukose kolkas tik neoporas matosi
QUOTE(rasiuk @ 2011 01 27, 22:16)
o kiek pas tave nuo iejimo iki laiptu?
pas mane panasus projektas, tai kai pasistate naturoj, tai man iejus per arti tie laiptai isnyra taip, kaip ant kelio... daryciau kazka kitaip
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 27, 23:09)
sorry

Ačiū jums labai už pastabumą

QUOTE(liberty666 @ 2011 01 28, 08:57)
o kiek pas tave nuo iejimo iki laiptu?
pas mane panasus projektas, tai kai pasistate naturoj, tai man iejus per arti tie laiptai isnyra taip, kaip ant kelio... daryciau kazka kitaip
Nedaug, iki laiptu kampo kazkur 2m.
Bet musu tikslas ir nera padaryti taip, kad iejus is tamburo iskart atsivertu erdves viso namo.

Ieini, ir renkiesi, kur jau nori.

QUOTE(rasiuk @ 2011 01 28, 10:13)
Nedaug, iki laiptu kampo kazkur 2m.
Bet musu tikslas ir nera padaryti taip, kad iejus is tamburo iskart atsivertu erdves viso namo.

man labai neblogas isplanavimas atrodo

Skalbykla yra I a. prie tualeto 9,75 kv. m.

QUOTE(rasiuk @ 2011 01 27, 21:16)
Na man truputi kelia itarimu antro auksto miegamasis jis virs lauko...
gal nevertetu ten daryti siltomos patalpos o suprojektuoti balkona is migamojo...
Ir gaila neisnaudoto antro auksto ploto tarp asiu 3-4 ir B-D, ten jau bus paddeta perdanga ir manau aukscio visai pakankamai kad isnaudoti ta plota, nes pirmama aukste ant zemes labai issipletet, o antro auksto kazkaip pagailejot..

QUOTE(rasiuk @ 2011 01 27, 21:16)
Sveikos,
Noreciau pasiklausti, kaip jums toks planelis? Minusai kokie? Aisku,dar langus stumdysime, vonios kambariu isdystyma, virtuve kitokia bus. Na bet patalpos jau gal ir liktu tokios.
Noreciau pasiklausti, kaip jums toks planelis? Minusai kokie? Aisku,dar langus stumdysime, vonios kambariu isdystyma, virtuve kitokia bus. Na bet patalpos jau gal ir liktu tokios.
Nelabai aiškiai matosi - ar yra pirmame aukšte dušas bent jau ar tik wc? (klausiu dėl to, kad jei nakvotų sveičiai, ar jiems netektų lipti praustis į antrą aukštą)
Kas ta patalpa į kairę nuo tambūro?
Šiaip dar įdomu kokia bendra namo kvadratūra?

Silent Night pageidavimu, prikabimu lenkiškų klojinių kainoraštį.