Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau,16 tema

QUOTE(Vilienė @ 2011 01 28, 13:25)
Silent Night pageidavimu, prikabimu lenkiškų klojinių kainoraštį.

neatidaro 4u.gif
parašysiu į až emeilą savo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Silent night @ 2011 01 28, 13:32)
neatidaro 4u.gif
parašysiu į až emeilą savo blush2.gif

Pabandžiau iš savo kompo - veikia. Ir skaitliukas jau 9 "down load'us " rodo... Gal Adobe actrobat readerio neturite kompe?
VV
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 28, 13:40)
Pabandžiau iš savo kompo - veikia. Ir skaitliukas jau 9 "down load'us " rodo... Gal Adobe actrobat readerio neturite kompe?
VV

tai vien aš kokius 5 kartus bandžiau atsisiųsti, tik pilką langą atidaro, o emeile viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 01 28, 12:20)
Na man truputi kelia itarimu antro auksto miegamasis jis virs lauko...
gal nevertetu ten daryti siltomos patalpos o suprojektuoti balkona is migamojo...

Ir gaila neisnaudoto antro auksto ploto tarp asiu 3-4 ir B-D, ten jau bus paddeta perdanga ir manau aukscio visai pakankamai kad isnaudoti ta plota, nes pirmama aukste ant zemes labai issipletet, o antro auksto kazkaip pagailejot.. smile.gif

Na del ploto antrame aukste, tai jau ten yra musu manymu viskas, ko reikia. Kazkokia palepe gal ir irengsim ten tarp tu asiu, bet cia jau nuo stogo priklausys.
Del to pakabinto miegamojo, mums irgi buvo abejoniu. Bet pietinis kampas ten, gerai terasa tinka po juo... smile.gif
I kaire nuo tamburo darbo kambarys.
Del duso/vonios pirmame aukste- daug skaiciavome ir masteme apie reikalinguma. Na vietiniai visi pas mus, nebus problemos manome.
Su plotais tikrai jau nebenorime plestis, ir taip 200+ ir dar garazas. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuk: 28 sausio 2011 - 14:15
QUOTE(Silent night @ 2011 01 28, 12:54)
tai vien aš kokius 5 kartus bandžiau atsisiųsti, tik pilką langą atidaro, o emeile viskas thumbup.gif

Jei neina tiesiogiai atidaryti nuorodos, tada ant PDF nuorodos spaudziate desini peles klavisa, pasirenkat "Sava as..." ir issaugote faila ant Desktop'o. Is desktop'o faila atsidaryti manau visi mokesite.
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2011 01 28, 14:14)
  Su plotais tikrai jau nebenorime plestis, ir taip 200+ ir dar garazas.  schmoll.gif

oho, jau vien užmetus akį matosi, kad toks nemažas namukas... rolleyes.gif

Aš tiek ir tenusimanau apie projektus, bet man atrodo, kad jum daug kainuos kanalizacijos vedziojimas g.gif nes išsimėtę po visą namą.

o jeigu klausiat nuomonių, tai kiekvienas turi skirtingą požiūrį smile.gif Pvz man nepatinka tos atskiros erdvės tėvams... ax.gif tėvai su prabangia didele vonia, o visiems likusiems namo gyventojams ir svečiams kažkokie mažiukai dušiukai, tūlikiukai... Tuo labiau, kad į antrą aukštą eini tik miegot, o gyvenimas vyksta pirmam aukšte. Bet čia tik mano nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 01 28, 16:14)

o jeigu klausiat nuomonių, tai kiekvienas turi skirtingą požiūrį smile.gif Pvz man nepatinka tos atskiros erdvės tėvams...  ax.gif  tėvai su prabangia didele vonia, o visiems likusiems namo gyventojams ir svečiams kažkokie mažiukai dušiukai, tūlikiukai... Tuo labiau, kad į antrą aukštą eini tik miegot, o gyvenimas vyksta pirmam aukšte. Bet čia tik mano nuomonė  rolleyes.gif

taip, kiek žmonių - tiek ir nuomonių... thumbup.gif

o man atvirkščiai atrodo, kad name viską reikia daryti mums mums ir dar kartą tik mums.. svečiai ir vaikai labai laikinas dalykas. tai ir virtuvė tik tokia kokios aš noriu, ir vonia tokia, ir garažas tik mano patogumui. vaikai galės savo namus statytis mirksiukas.gif
nematėt mano plano.. lotuliukas.gif pas mane mano vonia didumo beveik kaip mūsų miegamas lotuliukas.gif bet tai juk mano svajonių namas thumbup.gif
(mergavimo metais, kai nuomodavausi butą pirmiausia apžiūrėdavau vonią, nes ten mano relax zona - jei gražu - butas tinka lotuliukas.gif )

teko man tėvų name turėti kūriko etatą.. tai net prisimint nenoriu, bet vis prisimenu.. užtat savo name nenoriu jokių pečių ir židinių net matyti.. ir kitas dalykas nuo kurio pykina - tai medis... mane šildo metalas ir stiklas..
taip kad, kiekvienam savo 4u.gif
dieve, kaip man pasisekė su vyru.. kad ir jam tie patys dalykai nepatinka, nežinau ką reiktų daryti kitu atveju ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 28 sausio 2011 - 17:12
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 28, 17:00)
taip, kiek žmonių - tiek ir nuomonių...  thumbup.gif

Jeigu ne vaikams namas, tai kam jį statyt tokį didelį ir daryt atskirą vonią, kuri po to tik užims vietą?.. Aš tai suprantu, kad statausi sau, tai ir nestatau didelio namo. Nes dabar kiek pristatyta senų tarybinių namų (kaip ir mano uošvių), neapgyvena tiek ploto žmonės... doh.gif namai po 300 m2, o gyvena dviese. Ir 200m2 dviem žmonėm per daug...

Viliene, kaip tu prisegi pdf-inį failą? frusty.gif Niekaip neišmokstu šitos gudrybės frusty.gif
įkelčiau savo numylėto "Avilio" pdf-inį variantą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2011 01 28, 18:25)
Jeigu ne vaikams namas, tai kam jį statyt tokį didelį ir daryt atskirą vonią, kuri po to tik užims vietą?.. Aš tai suprantu, kad statausi sau, tai ir nestatau didelio namo. Nes dabar  kiek  pristatyta senų tarybinių namų (kaip ir mano uošvių), neapgyvena tiek ploto žmonės...  doh.gif  namai po 300 m2, o gyvena dviese. Ir 200m2 dviem žmonėm per daug...

Viliene, kaip tu prisegi pdf-inį failą?  frusty.gif Niekaip neišmokstu šitos gudrybės  frusty.gif
įkelčiau savo numylėto "Avilio" pdf-inį variantą  rolleyes.gif

Įkeliu visiškai taip pat kaip ir nuotraukas: šio lango (na kur dabar renku tekstą prieš paspausdamas "ATSAKYTI") apačioje yra "PARINKTI..." ir "Įkelti šį priedą". Pradžioj PARINKTI..., nurodote kompe .pdf ir po to ĮKELTI ŠĮ PRIEDĄ.

Mūsiškis apie 140-150m2 šildomo + garažas nemažas ir techninė patalpa. Lyg ir nedidelis? Šalia tėvai analogiškai statosi - ten tik 82m2 gyvenamo+mažas garažas. Gal kaip nors sumesiu į blog'ą projektą - galėsite pasidomėti.

Avilys lyg įžymus projektas - lyg net atskira tema SM egzistuoja?
VV
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 28, 17:00)
nematėt mano plano..  lotuliukas.gif  pas mane mano vonia didumo beveik kaip mūsų miegamas  lotuliukas.gif bet tai juk mano svajonių namas  thumbup.gif
(mergavimo metais, kai nuomodavausi butą pirmiausia apžiūrėdavau vonią, nes ten mano relax zona - jei gražu - butas tinka  lotuliukas.gif )

nematem nematem, nes dar nepaviesinot biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 01 28, 17:52)
Įkeliu visiškai taip pat kaip ir nuotraukas: šio lango (na kur dabar renku tekstą prieš paspausdamas "ATSAKYTI") apačioje yra "PARINKTI..." ir "Įkelti šį priedą". Pradžioj PARINKTI..., nurodote kompe .pdf ir po to ĮKELTI ŠĮ PRIEDĄ.

Mūsiškis apie 140-150m2 šildomo + garažas nemažas ir techninė patalpa. Lyg ir nedidelis? Šalia tėvai analogiškai statosi - ten tik 82m2 gyvenamo+mažas garažas. Gal kaip nors sumesiu į blog'ą projektą - galėsite pasidomėti.

Avilys lyg įžymus projektas - lyg net atskira tema SM egzistuoja?
VV

galėtumėte ir savo blogo adresą profilio informacijoj nurodyt... ax.gif

Ačiū, atrodo, pavyko thumbup.gif įkėliau nuotraukas. Visada keldavau per IMG, nes taip neišeidavo g.gif gal per mažai žinučių turėjau.. g.gif Bet labai didelės, tai išimsiu ir kelsiu senu būdu....

Taip, yra atskira tema Aviliui, bet mūsų su pakeitimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 28 sausio 2011 - 18:03
Noreciau paklausti Caca ir Janudi (gal kuri atsakys blush2.gif ), kiek pas jus kvadratu virtuvese. Atrodo mazdaug panasaus dydzio jusu abieju. Labai domina koks ilgis ir plotis. As pradejau pergyventi, kad mano virtuve bus mazoka verysad.gif
Atsakyti