QUOTE(lina_vid @ 2011 02 05, 17:14)
Aciu Bitei uz patarimus. Labai grazus va toks dekoravimas strukturine pasta. Labai grazus spalvinimas. Kaip uztepti pasta kad taip graziai gautusi?

cia mano, as turiu spec menteles, jos skirtos strukturinems pastoms delioti, bet puikiai tinka ir kreditine
Papildyta:
QUOTE(lina_vid @ 2011 02 05, 19:19)
Aciu, Andrev.
O kaip jus manot cia paprasta strukturine pasta, ar granuliuota? O gal dar kazkokia spec. rusis yra?
Si pirkta is artmanijos.
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2011 02 07, 21:55)
Siaip labai jau neskanus komentaras pacios....
Senbuves gal ir zino, gal mokytoja ir nera pati geriausia, bet pradziai tikrai pakanka... O pati ka nors esate sukurusi (mokymus, internetini puslapi... na, ka nors) isskyrus rasyma SM?
o uz temos parodyma, tai aciu

del pirmo sakinio. Labai negrazu. Man asmeniskai jos darbai ikvepe kurti ir mokytis sio meno paciai jeigu ka

Po to seke Lacheses darbai surasti jos albumelyje, patiko daiktu ivairove, kurie buvo dekoruoti. Ir pradejau.
Beje - as vietomis naudoju lipala ir be problemu, jis nepakeiciamas klijuojant filca i dezutes ir dar kai kur

Esu isbandzius 8 klijus, todel nereikia sakyti, ka nors man

As pastoviai ju turiu bent 4 rusis, neskaitant dar tekstiliniu ir porceliano...Labai megstu eksperimentus, dzin kad kazkas sugedo, kazkas sureagavo net po metu, bet manau kalte besikeiciancio oro buvo, daikto veziojimo po skirtingas vietas. Bet is to mokaisi juk., kitaip nieko idomesnio nepasieksi.