Įkraunama...
Įkraunama...

> Viskas naujagimiui, viskas ką tik atėjusiems į š

Štai toks komplektėlis
user posted image
user posted image
Atsakyti
4u.gif ČIA MANO GROŽIS PIRMAS BLYNAS PERNYKŠTEI UOGAI BET KLIUS IR DABAR LAUKIAMAM KŪDIKĖLIUI wub.gif

user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2011 07 06, 07:06)
4u.gif ČIA MANO GROŽIS PIRMAS BLYNAS PERNYKŠTEI UOGAI BET KLIUS IR DABAR LAUKIAMAM KŪDIKĖLIUI  wub.gif 

wub.gif wub.gif wub.gif kaip graziai spalvytes dera
Atsakyti
Kiek daug gražių darbelių radau:) Jūs tikros auksarankės;) Labai labai gražūs daikčiukai mažyliams:) Štai ir aš keletą jų turiu,tik nėra jie labai kokybiški... Na,bet mokausi,stengiuosi kuo gražiau ką nors sukurti:)

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tiūtė @ 2011 07 06, 18:58)
Kiek daug gražių darbelių radau:) Jūs tikros auksarankės;) Labai labai gražūs daikčiukai mažyliams:) Štai ir aš keletą jų turiu,tik nėra jie labai kokybiški... Na,bet mokausi,stengiuosi kuo gražiau ką nors sukurti:)

grazus tapukai 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs visų darbeliai mažyliams wub.gif .Daug meilės į juos sudėta.Aš ir parodysiu mažus bačiukus leliukui .
user posted image
Atsakyti
usnis, mieli batukai ir sodrios spalvytes.
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2011 05 21, 22:08)
Sveikos,

Atejau parodyti savo rankdarbius dar negimusiam leliukui blush2.gif

Nertas pledukas 75X75cm
user posted image
user posted image
user posted image

Megztos kojines  blush2.gif
user posted image

gal turite pleduko schemute? buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės. Mažiuko sulauksiu lapkričio mėnesį, tai labai bus reikalingas kombinezonas. Nuotrauką radau, o aprašymo ne verysad.gif Gal kas turit šio, arba panašaus (su kapišonu) būčiau labai dėkinga 4u.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Lijele @ 2011 09 10, 22:11)
Sveikos mezgėjėlės. Mažiuko sulauksiu lapkričio mėnesį, tai labai bus reikalingas kombinezonas. Nuotrauką radau, o aprašymo ne  verysad.gif Gal kas turit šio, arba panašaus (su kapišonu) būčiau labai dėkinga  4u.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Kažkur žurnale turėjau ripsu megzto kombeziko aprašymą. Bet neturiu skenerio. Gal užtektų nufotografuot? mastau.gif Ryt pažiūrėsiu, kas gausis. Jei išeis, įmesiu mirksiukas.gif
O šiaip - nėra sudėtinga čia. Lengvai mezgas, o atrodo thumbup.gif Aš pagal jį mezgiui štai ką blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamytes, sakykit, kiek akiu uzsidedate mezgant naujagimiui megztuka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2011 09 11, 22:32)
Sveikos mamytes, sakykit, kiek akiu uzsidedate mezgant naujagimiui megztuka?  smile.gif

pasiskaičiuok pagal savo siulus man gaunasi nuo 50akiu iki 120akiu
Atsakyti