Labai gražus kombinezonas
Žinok, neradau žurnaliuko - palikus kituos namuos
Bet pabandysiu padėt
o gal kuri turi elementariu kojniu scema?
tokiu, kaip bobutes mezga.
QUOTE(jurate4 @ 2011 09 17, 22:15)
yra ydeta ji batuku temoje ir pacioje pradzioje ..pasiskaitinek;)
Sveikos
pasirodau ir aš kokį kostiumuką sunarpliojau besilaukdama sūnelio
pasirodau ir aš kokį kostiumuką sunarpliojau besilaukdama sūnelio
Jetau kaip gražu viskas...
Mano mylima draugė laukiasi lėliuko ir vis galvojau ką čia tokio numegzti dovanų. Bijau dydžio nepataikyt, spalvos( dar nežino kas gims). Dabar jau žinau: pleduką. Tikrai bus reikalingas daiktas, nes kai parsiveš į namus bus laaabai ankstyvas pavasaris.
Tik dabar mąstau iš kokių siūliukų geriausia megzti. Žinau, kad geriausia būtų iš merino baby, bet gal kokį pigesnį varijantą galima
Iš kokių mezgat jūs?
Mano mylima draugė laukiasi lėliuko ir vis galvojau ką čia tokio numegzti dovanų. Bijau dydžio nepataikyt, spalvos( dar nežino kas gims). Dabar jau žinau: pleduką. Tikrai bus reikalingas daiktas, nes kai parsiveš į namus bus laaabai ankstyvas pavasaris.
Tik dabar mąstau iš kokių siūliukų geriausia megzti. Žinau, kad geriausia būtų iš merino baby, bet gal kokį pigesnį varijantą galima
Aš saviškius mezgiau iš Merino Extra
Užsakinėjau internetinėj parduotuvėj, gal apie 10 Lt kainavo
Ir šilta, ir minkšta, ir nekanda
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 05, 17:08)
Aš saviškius mezgiau iš Merino Extra
Užsakinėjau internetinėj parduotuvėj, gal apie 10 Lt kainavo
Ir šilta, ir minkšta, ir nekanda 
10Lt. visas pledukas ar vienas matkiukas? Jei matkiukas, tai kiek į pleduką susimezgė?
Į pleduką gal kokie 5 suėjo
Bet, kadangi sau ir savo geriausiai draugei mezgiau, tai negaila
Be to, saviškį jau daugiau kaip metus laiko trinam vasarą ir žiemą kiekvieną dieną: ir namie, ir kelionėse automobilyje, ir lėktuve... tai tik vos ne vos apsiburbuliavo, o patugu ir šilta
Be to, saviškį jau daugiau kaip metus laiko trinam vasarą ir žiemą kiekvieną dieną: ir namie, ir kelionėse automobilyje, ir lėktuve... tai tik vos ne vos apsiburbuliavo, o patugu ir šilta
QUOTE(audradv @ 2011 10 09, 14:08)
kepure tikrai vykusi-bet ar tau neatrodo,kad deti ta pacia foto i 4 temas tai jau per daug???! idek i viena ar 2, bet ne i 4. Atsibosta kai atsiverti neperskaityta tema, o ten vis tapaty randi. nepyk kad per grubiai parasiau- bet merginos davai nekisam visur tu paciu darbelio foto.. Pasidziaugem jusu pirmu blynuku ir gana, o jau 'neskanu' darosi i ta paty beziurint.