Įkraunama...
Įkraunama...

> Viskas naujagimiui, viskas ką tik atėjusiems į š

...little mary...

Labai gražus kombinezonas 4u.gif Tik iš nuotraukos nemokėsiu numegst. man reikėtų iškarpos ar aprašymo - neįsivaizduoju leliuko proporcijų biggrin.gif
Atsakyti
Žinok, neradau žurnaliuko - palikus kituos namuos doh.gif Bet pabandysiu padėt ax.gif
Atsakyti
o gal kuri turi elementariu kojniu scema? blush2.gif tokiu, kaip bobutes mezga.
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2011 09 17, 22:15)
o gal kuri turi elementariu kojniu scema?  blush2.gif  tokiu, kaip bobutes mezga.

yra ydeta ji batuku temoje ir pacioje pradzioje ..pasiskaitinek;)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pasirodau ir aš kokį kostiumuką sunarpliojau besilaukdama sūnelio ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alsė @ 2011 09 27, 11:04)
Sveikos 4u.gif
pasirodau ir aš kokį kostiumuką sunarpliojau besilaukdama sūnelio ax.gif
user posted image

gražu 4u.gif

O čia tik ką užbaigiau karsta.gif Neįmantru, paprasta, bet šilta blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Jetau kaip gražu viskas...
Mano mylima draugė laukiasi lėliuko ir vis galvojau ką čia tokio numegzti dovanų. Bijau dydžio nepataikyt, spalvos( dar nežino kas gims). Dabar jau žinau: pleduką. Tikrai bus reikalingas daiktas, nes kai parsiveš į namus bus laaabai ankstyvas pavasaris.
Tik dabar mąstau iš kokių siūliukų geriausia megzti. Žinau, kad geriausia būtų iš merino baby, bet gal kokį pigesnį varijantą galima g.gif Iš kokių mezgat jūs?
Atsakyti
Aš saviškius mezgiau iš Merino Extra ax.gif Užsakinėjau internetinėj parduotuvėj, gal apie 10 Lt kainavo mastau.gif Ir šilta, ir minkšta, ir nekanda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 05, 17:08)
Aš saviškius mezgiau iš Merino Extra  ax.gif  Užsakinėjau internetinėj parduotuvėj, gal apie 10 Lt kainavo mastau.gif Ir šilta, ir minkšta, ir nekanda  ax.gif

10Lt. visas pledukas ar vienas matkiukas? Jei matkiukas, tai kiek į pleduką susimezgė? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwita: 05 spalio 2011 - 16:27
Į pleduką gal kokie 5 suėjo mastau.gif Bet, kadangi sau ir savo geriausiai draugei mezgiau, tai negaila ax.gif
Be to, saviškį jau daugiau kaip metus laiko trinam vasarą ir žiemą kiekvieną dieną: ir namie, ir kelionėse automobilyje, ir lėktuve... tai tik vos ne vos apsiburbuliavo, o patugu ir šilta thumbup.gif
Atsakyti
Nors mes ne naujagimiai, bet pasirodom:)user posted image

Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 10 09, 14:08)

kepure tikrai vykusi-bet ar tau neatrodo,kad deti ta pacia foto i 4 temas tai jau per daug???! idek i viena ar 2, bet ne i 4. Atsibosta kai atsiverti neperskaityta tema, o ten vis tapaty randi. nepyk kad per grubiai parasiau- bet merginos davai nekisam visur tu paciu darbelio foto.. Pasidziaugem jusu pirmu blynuku ir gana, o jau 'neskanu' darosi i ta paty beziurint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 09 spalio 2011 - 13:28