Įkraunama...
Įkraunama...

> Viskas naujagimiui, viskas ką tik atėjusiems į š

QUOTE(Carolina212 @ 2011 10 09, 14:27)
QUOTE(audradv @ 2011 10 09, 14:08)

kepure tikrai vykusi-bet ar tau neatrodo,kad deti ta pacia foto i 4 temas tai jau per daug???! idek i viena ar 2, bet ne i 4. Atsibosta kai atsiverti neperskaityta tema, o ten vis tapaty randi. nepyk kad per grubiai parasiau- bet merginos davai nekisam visur tu paciu darbelio foto.. Pasidziaugem jusu pirmu blynuku ir gana, o jau 'neskanu' darosi i ta paty beziurint.

Atsiprašau blush2.gif blush2.gif , persistengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=audradv,2011 10 09, 16:20]
kepure tikrai vykusi-bet ar tau neatrodo,kad deti ta pacia foto i 4 temas tai jau per daug???! idek i viena ar 2, bet ne i 4. Atsibosta kai atsiverti neperskaityta tema, o ten vis tapaty randi. nepyk kad per grubiai parasiau- bet merginos davai nekisam visur tu paciu darbelio foto.. Pasidziaugem jusu pirmu blynuku ir gana, o jau 'neskanu' darosi i ta paty beziurint.
[/quote]
Atsiprašau blush2.gif blush2.gif , persistengiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Labai grazi kepuryte ir as ja matau pirma karta,nes paprasciau ,nenarsau po visas sm esancias temas ax.gif
Atsakyti
Nors mes ne naujagimiai, bet pasirodom:)

simpatiskas kepuriukas thumbup.gif

o Jums neatrodo, kad kitos ne visas temas uzsiprenumeravusios yra/ narso ne per visas temas ir del to mato pirma karta wink.gif
tema atitinka - tai kodel nepasirodyt g.gif
dar tinka ir i kepuryciu tema, ir i mezgame neriame vaikuciams tema. jei butu aprasymas dar galetu ikelti ir i kepuryciu schemu tema (be komentaru ) + dar gali pasirodyti bendraamziuose smile.gif
taigis maziau burbuliavimu - ir dziaugiames kad is vis rodosi ir ideju pameta wink.gif
Atsakyti
paprastuciai siltuciai batukai mazam berniukui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Fantastiška kepurytė thumbup.gif
Aš irgi pirmą kartą matau tongue.gif
Atsakyti
Brangioji lullaby,

jei jau ieskaisi ideju- tai ir pasivartai daugiau temu, o netik sia viena mirksiukas.gif

ps. tas lietuviu norejimas uzstoti 'ale skriaudziamajy'.. va Antanas Nedzinskas keistuolis visu engiamas buvo ir kuo baigesi -sedi seime ir nosy krapsto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina212: 09 spalio 2011 - 17:53

Man asmeniškai šlykštu skaityt tokį postą, praeina noras pasirodyt savo darbelius. Kiek temų atitinka, tiek žmogus gali ir rodytis, nepatinka nežiūrėk.
Papildyta:
Audradv labai graži kepurytė, o manekenė dar gražesnė wub.gif
Zemaiciuke thumbup.gif bačiukai
Atsakyti
Nors mes ne naujagimiai, bet pasirodom:)

labai grazi kepuryte wub.gif vis pasvajoju kad savo bernuzeliui tokios noreciau, bet man atrodo jog neiveiksiu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Evelinute:) @ 2011 10 09, 19:02)
Zemaiciuke thumbup.gif bačiukai

aciu 4u.gif
Atsakyti
I diskusijas nesivelsiu tongue.gif

Zemaiciuke - dailus batukai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 10 09, 22:05)
Zemaiciuke - dailus batukai  thumbup.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 10 09, 21:55)
labai grazi kepuryte  wub.gif  vis pasvajoju kad savo bernuzeliui tokios noreciau, bet man atrodo jog neiveiksiu  blush2.gif

Papildyta:
aciu  4u.gif

Vau kiek diskusijų sukėlė mano pleytė. Ačiū visoms merginoms 4u.gif
Aš manu, kad tikrai įveiktum, nes man irgi atrodė misija neįmanoma, metus atideliojau tą darbelį ale kai pradėjau , tai nieko sudėtingo, jei labai norėsit, parašykit el paštą nusiųsiu aprašymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 10 10, 14:49)
Vau kiek diskusijų sukėlė mano pleytė. Ačiū visoms merginoms 4u.gif
Aš manu, kad tikrai įveiktum, nes  man irgi atrodė misija neįmanoma, metus atideliojau tą darbelį ale kai pradėjau , tai nieko sudėtingo, jei labai norėsit, parašykit el paštą nusiųsiu aprašymą mirksiukas.gif

reiks pabandyt blush2.gif jei galit atsiuskit aprasyma i pasta kincinaite@gmail.com. aciu 4u.gif
Atsakyti