Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

O jeiiii..., kiek jus cia pripliurpet blink.gif
Tikrai,isivaizduoju, Kliamka,kad dabar pyksti nat viso pasaulio ir krizes. Svarbu dideli zingsini padarei, turi teises, kaip sakant esi "Vykusi" mergina thumbup.gif
Su pavarom sekes neblogai jau...Instruktorius sake,kad jau visai neblogai vaziuoju. smile.gif nors pati tikrai nesiauciu,kad gerai vaziuociau.
Kliamka, matai, man aiksteleje sukant, instruktorius liepia ziuret i galini sonini langa, kai tik pamatau gairele jame, tada ir susukt vaira, nemoke su veidrodeliu schmoll.gif Paskui ivaziavus i ta "garazeli" jau ziuret i veidrodukus moke. Sako taip paprasciau. Nu nezinau...
Zhydelka, reikia ir brandos etestato??? Nu kai pirmakarta laikiau nereikejo, nebent jusvidurine budamos moketes ar kaip cia...Asd pries 8 metus baigiau vidurine.
O zinai, reiksia ne tavo diena buvo, kad nepasiemei etestato, ziurek teigiamai mirksiukas.gif
P.S. Nepykit uz mano klaidas rasant, klaviatura durniuoja, tai nenusispaudzia kartais mygtukai blush2.gif
Atsakyti
Matai aš toks nekantrumas... man reikia čia ir dbr. pasakiau ir vsio. biggrin.gif o dar kai tik išeini iš namų ir pamatai lekiančius tokius mašiniukus, į kuriuos pati žiūri wub.gif o vistiek turi pėdint šaligatviu tai.. verysad.gif šiandien net dirbt negaliu, po auto naršau... ojoj kokia bloga aš. cool.gif O važiuot šalia vairuotojo dabar tai kaip laižyt ledus per stiklą. Dar vakar turėjau sėst į galą, vapšie viršūnė doh.gif
Brandos atestato reikia jei neturi vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimo.
Tai tavo instruktorius mokina taip, kad suktum vairą važiuodama. Mano tai mokino kaip lengviau nutaikyt, nes iškart sustoju toj vietoj, kurioj reikia sukt. O paskui vistiek į veidrodėlį reikia žiūrėt kol lygiagretu pasidaro. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2011 02 04, 15:21)

Zhydelka, reikia ir brandos etestato??? Nu kai pirmakarta laikiau nereikejo, nebent jusvidurine budamos moketes ar kaip cia...Asd pries 8 metus baigiau vidurine.

atestato reikia ,jei neturi vairavimo mokyklos baigimo pazymejimo ,jei pvz laikai teorija externu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 02 04, 14:38)
Matai aš toks nekantrumas... man reikia čia ir dbr. pasakiau ir vsio. biggrin.gif o dar kai tik išeini iš namų ir pamatai lekiančius tokius mašiniukus, į kuriuos pati žiūri wub.gif  o vistiek turi pėdint šaligatviu tai..  verysad.gif  šiandien net dirbt negaliu, po auto naršau... ojoj kokia bloga aš. cool.gif O važiuot šalia vairuotojo dabar tai kaip laižyt ledus per stiklą. Dar vakar turėjau sėst į galą, vapšie viršūnė doh.gif
Brandos atestato reikia jei neturi vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimo.
Tai tavo instruktorius mokina taip, kad suktum vairą važiuodama. Mano tai mokino kaip lengviau nutaikyt, nes iškart sustoju toj vietoj, kurioj reikia sukt. O paskui vistiek į veidrodėlį reikia žiūrėt kol lygiagretu pasidaro.  smile.gif

Taip ir mokina mane. smile.gif Tai cia taip iesiena taisiklingiau, o pagal tavo instruktoriaus mokyma, kad ziuret i veidroduka visada -lengviau? Taip maziau sansu suklyst parkuojantis?
A, tai as turiu ta pazymejima...
Atsakyti
islaikau!!!!!

padariau viena klaida per ziopluma. ir islaikiau per 4 min 15 sekundziu. egzaminuotojas net nesuprato ko as cia taip greitai einu link jo. klause "kokio klausimo nesuprantat?".

valio!. na, kuriam laiku ramiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 04, 16:39)
islaikau!!!!!

padariau viena klaida per ziopluma. ir islaikiau  per 4 min 15 sekundziu. egzaminuotojas net nesuprato ko as cia taip greitai einu link jo. klause "kokio klausimo nesuprantat?".

Sveikinimai drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
islaikau!!!!!

padariau viena klaida per ziopluma. ir islaikiau  per 4 min 15 sekundziu. egzaminuotojas net nesuprato ko as cia taip greitai einu link jo. klause "kokio klausimo nesuprantat?".

Sveiknimai 4u.gif Wow, kaip greitai biggrin.gif

QUOTE(zhydelka @ 2011 02 02, 23:18)
jei penktadieni issilaikysiu teorija, galesiu kam nors padovanoti likusius ketbilietai 6 ar 7 kreditus, nzn kiek ten ju liko. aiku, jei issilaikysiu ir jau tikrai paciai nebereikes.

Gal jau žinai, kaip dėl šitų kreditų, ar nebereikės? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 04 vasario 2011 - 16:09
islaikau!!!!!padariau viena klaida per ziopluma. ir islaikiau  per 4 min 15 sekundziu. egzaminuotojas net nesuprato ko as cia taip greitai einu link jo. klause "kokio klausimo nesuprantat?".

Sveikinu laugh.gif pavarei kaip reikiant su tuo laiku, lyg lekdama is gaisro lotuliukas.gif as jum sakiau, kad ner ko stresuot, klausimai ten tikrai nesunkus, is pagrindiniu dalyku. Jeigu ruosiates tai ir islaikot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Labri_ @ 2011 02 04, 16:23)
.. o pagal tavo instruktoriaus mokyma, kad ziuret i veidroduka visada -lengviau? Taip maziau sansu suklyst parkuojantis?.

neee, pries sustodama visada ziuredavau i gala - kol gairele praeina pro langeli ir pasislepia. smile.gif (cia kai galu reik ivaryt) tada galima iskart susukt vaira ir vaziuot atgal ir per veidrodeli matai kaip masina sukasi, arba vos vos judi atgal ir iskart suki vaira iki galo. na ir tada i veidrodeli. smile.gif
Atsakyti
www.ketbilietai kraditus likusius padovanosiu Babi*.
dar turiu 1,5 val alsket.lt kuri nori?lauksiu az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 04 vasario 2011 - 17:07
QUOTE(zhydelka @ 2011 02 04, 13:39)
islaikau!!!!!

Nu saunuonele 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dabar dalinkis kaip ten situacija, ar lb sunkus tau pasirode? thumbup.gif As va sedziu ir knygele pasiemus, ir testus visus kankinu doh.gif Nu Duok Dieve man ryt sekmes doh.gif
Atsakyti
dievuli,kaip visas sveikinu ir vsoms baltai pavydziu doh.gif as net neprisiruosiu prisiregistruoti.man kazkokia nesveika mintis,ad nieko man nepavyks..vien paziurejus ii 1psl apie teorija.kaip pastatyt masina,tai...oo,vaikeli blink.gif blink.gif
aukstos materijos g.gif
nors pries 5m,pamenu,tevukas yra mokes,tai kaimo keliukais vaziavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 02 04, 15:46)
dievuli,kaip visas sveikinu ir vsoms baltai pavydziu doh.gif  as net neprisiruosiu prisiregistruoti.man kazkokia nesveika mintis,ad nieko man nepavyks..vien paziurejus ii 1psl apie teorija.kaip pastatyt masina,tai...oo,vaikeli blink.gif  blink.gif
aukstos materijos g.gif
nors pries 5m,pamenu,tevukas yra mokes,tai kaimo keliukais vaziavau g.gif

Auksciau tik nosi ir tos aukstos materijos bus pasiekiamos mirksiukas.gif Juk niekas negime mokytas, viskas ateina palaipsniui..As net savo instruktoriui sakau, kad geru vairuotoju tampama ne po 30 vazinejimo valandu, o po keleriu metu vazinejimo smile.gif taip, kad auksciau nosi ir marst mokytis 4u.gif
Atsakyti