Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Labas rytas smile.gif tik pabudus čiupau kalendorių, kad naudingai dieną pradėčiau. biggrin.gif Rašau ką prižadėjau. Taigi vasario mėn. palankiausios būtų egzaminui 9 , 11, 12, 14, 18, 19, 26 (22 irgi rodo kaip labai palankia - grazi data biggrin.gif ). Aš pati rinkčiausi 12 d. iki 10.30h, 14 d., 18d. - tik negalima pykti, 26. Nepatarciau 11 d. iki 10h - kritinis metas.
Norit tikėkit, norit ne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 02 05, 12:17)
Labas rytas smile.gif tik pabudus čiupau kalendorių, kad naudingai dieną pradėčiau. biggrin.gif Rašau ką prižadėjau. Taigi vasario mėn. palankiausios būtų egzaminui 9 , 11, 12, 14, 18, 19, 26 (22 irgi rodo kaip labai palankia - grazi  data biggrin.gif  ). Aš pati rinkčiausi 12 d. iki 10.30h, 14 d., 18d. - tik negalima pykti, 26. Nepatarciau 11 d. iki 10h - kritinis metas.
Norit tikėkit, norit ne. biggrin.gif

as 9 diena uzsirasius i vairavimo egza ,tikiuosi,kad mano pastangu deka ,ir palanki kalendoriaus data,pades iveikt vairavima .. ax.gif

na idomu kaip siandien mergaitem seksis teorija smile.gif
Atsakyti
Teorija islaikyta
thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

Negaliu tuo patiketi lotuliukas.gif Ale klausimai buvo tai sakes doh.gif lotuliukas.gif Vien techniniai dalykai - apie stabdymus, apie avarinius,apie krovinius, apie gedimus doh.gif net nezinau is kur jie tokius trauke lotuliukas.gif Ir dar mano baubas buvo reguliuotojas lotuliukas.gif beveik visos sankryzos su juo buvo lotuliukas.gif Ir apie greicius buvo smile.gif Viskas!
Siaip kiek stebejau sededama ir laukdama egzamino, tai is 12val laikanciu grupes tik vienas neislaike smile.gif O man snd matyt palanki dienele buvo, nes ir kompiuteri gavau 6nr biggrin.gif o 6 mano laimingiausias skaicius lotuliukas.gif

Nu ka dabar reiks eit tyrineti kuria cia diena uzsirasyt egzaminui vairavimo doh.gif

Vis ziurinejau ziurinejau i mergickas ir galvojau, nu kuri ta FEJA lotuliukas.gif Tikiuos ir ji islaike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 02 05, 15:19)
Teorija islaikyta 
thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif 
Vis ziurinejau ziurinejau i mergickas ir galvojau, nu kuri ta FEJA  lotuliukas.gif Tikiuos ir ji islaike  4u.gif

Šaunuolė, sveikinu thumbup.gif clap_1.gif Manau ir FEJA jau galim sveikint wink.gif O vairavimus jau baigei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 02 05, 12:37)
Šaunuolė, sveikinu thumbup.gif  clap_1.gif Manau ir FEJA jau galim sveikint wink.gif O vairavimus jau baigei? smile.gif

Aciu aciu lotuliukas.gif Negaliu atsidziaugti smile.gif
Nu man liko vienas vaziavimas smile.gif Tai galvoju pasidaryt ji pries egzamina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 02 05, 15:52)
Aciu aciu  lotuliukas.gif  Negaliu atsidziaugti smile.gif
Nu man liko vienas vaziavimas smile.gif Tai galvoju pasidaryt ji pries egzamina smile.gif

Super thumbup.gif jei pakankamai stipriai jautiesi kelyje, pasiderink kitai savaitei ir pirmyn, nėra čia ko laukt. mirksiukas.gif aš prieš egzą jaučiausi taip, kad jau beveik nėra ko mokytis, tereikia tobulėjimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 02 05, 12:59)
Super thumbup.gif  jei pakankamai stipriai jautiesi kelyje, pasiderink kitai savaitei ir pirmyn, nėra čia ko laukt.  mirksiukas.gif  aš prieš egzą jaučiausi taip, kad jau beveik nėra ko mokytis, tereikia tobulėjimo. smile.gif

Kad net nzn ka ten daugiau mokytis blush2.gif Va tobulet, tai faktas, kad reik smile.gif Nu reiks skambintis instruktoriui ir pasiderint smile.gif reiktu dar i aikstele nulekt pabandyti pavaziuot smile.gif Nu butu liuks, jei kt sav issilaikyciau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeslasiukas @ 2011 02 05, 15:19)
Teorija islaikyta 
thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif 

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
rozeslasiukas, sveikinu thumbup.gif ir as siandien issilaikiau teorija, padariau 2 klaidas, bet vistiek laiminga, kad bent dalimi priartejau prie savo svajones smile.gif o man tokie gana lengvi pasitaike, aisku buvo ir sankryzu ir reguliuotoju, o daugiau tai dauguma klausimu su atsakymu is dvieju galimu.
Laukiam geru naujienu is Fejos smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai mergaites drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegrąža @ 2011 02 05, 16:21)
rozeslasiukas, sveikinu  thumbup.gif  ir as siandien issilaikiau teorija, padariau 2 klaidas, bet vistiek laiminga, kad bent dalimi priartejau prie savo svajones smile.gif o man tokie gana lengvi pasitaike, aisku buvo ir sankryzu ir reguliuotoju, o daugiau tai dauguma klausimu su atsakymu is dvieju galimu.
Laukiam geru naujienu is Fejos smile.gif

Sveikinu clap_1.gif Va man irgi tokių daugiau buvo. smile.gif bet kas konkrečiai tai niekaip neprisimenu, man ten jau viskas vienodai švietė.
rozeslasiukas, o ko čia laukt, nueini ir sutvarkai reikalus wink.gif man draugės sako "greit susisukai". o tai ko laukt jei kursus baigi? Jei pradedi tai iki galo, o ne viena vasarą pradedi mokytis, kitą vasarą egzus laikai. doh.gif biggrin.gif aš vėliau pradėjus kokias 4 drauges apnešiau, nors ir nesistengiau kuo greičiau baigti. planas įvykdytas. hihihi.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikinimai mergaitems 4u.gif dabar linkiu sekmes vairavime ir teisiu 4u.gif o paskui jau i TIKRA egza, i kelia be instruktoriuko ir egzaminuotojo 4u.gif smile.gif
Atsakyti